O kadar AC övdükten sonra…
Daha başlardayım ama gizliliğe neredeyse zorunlu bırakması güzel bir değişiklik olmuş.
Ben ne oynarsam oynayayım sıkılıyorum maalesef, bunu fark ettim. En azından kitap okuyabiliyorum diye kendimi avutarak kitaplarıma sarıldım. ![]()
Farkındayım, maşallah sahalara geri döndün okuma konusunda.
Odyssey’i denedin mi? Sıkılması en zor oyunlardan biri olabilir, spartan kickle dalmak gibisi yok. ![]()
Denedim ama onun da dövüş mekaniği batman-like değil de souls-like. O tarzı da pek sevemiyorum. Gemiye bindim, birkaç gemiye de borda ettim hatta. İlk okçuyu ekibe kattım. Sonra bıraktım. Belki devam ederim. ![]()
Aslında soulslike değil Odyssey, combo chainleme yok ama kalabalığa bam bam bam dalıyosun. Biraz skill falan açıp palazlanmak gerekiyor ama. Yine de keyif vermezse zaman harcamaya gerek yok tabii, oynayacak oyun çok. Control ile tanıştırırız seni olmadı. ![]()
ben şu aralar devil may cry 5 ve dying light 2 arasında gidip geliyorum. biri tempoyu, diğeri gerilimi diri tutuyor
Doom Dark Ages’i bitirdim en son.
Öncelikle ilgili oyun evreni hakkında bir bilgim yoktu. Oyunda baya olaylar yaşadık ancak kim nedir , amaçları nedir, nerede yaşıyoruz, neden savaşıyoruz hiç biri hakkında bir bilgim yoktu. Hala da yok. Ancak oyun eğlenceliydi. Kafa yormayan, canavarları keseyim değişik silahlar kullanayım diyen aksiyon oyun isteyenlere öneririm.
Oyunun en büyük artısı Türkçe olması. Bu aralar özellikle Türkçe dil desteğine sahip oyunları oynamaya çabalıyorum ve Türkçe dil seçeneği sunan oyunları satın alıyorum.
Bu arada bildiğim kadarıyla Bethesda’nın Türkçe dil desteği sağladığı ilk oyun. İnşallah sonraki oyunlarda devamı gelir ve belki bir gün TES 6 veya Fallout 5 Türkçe çıkar.
The Witch’s House bitti. Harikaydı. İlk good ending yaptım güzeldi. Sonra true ending yaptım ve… muazzamdı.
Hello Charlotte Ep1 bitti, şimdi de Ep2 ya geçtim.Berbat.. Bir süre sonra bıraktım oyunu. Cyberpunk, Kingdom Come milyon tane türde başarılı yapıt varken çok gerilerinde kalıyor.
Birşeyleri sürekli yapmak zorundasın. Sana ait seçimler yok denecek kadar az . Zorunlu seçenekler bile yok denecek kdar az.
Dünya ve insanlar buram buram yapaylık kokuyor. Bir saat sonunda herşey birbirinin aynı ve keyif vermiyor.
arc raiders oynamayı bilen ve ogreticek arkadas lazım
Bu oyun benim de listemde. İndirime girmesini bekliyorum. İzometrik açısı ve gizlilik temelli olması çok ilgimi çekmişti.
Bende aynı sebeplerle başladım şimdiye kadar iyi gidiyor.
Rimworld ile tanıştığımdan beri başka oyunun yüzüne bakamaz oldum.
Aklıma geldikçe açıp oynuyorum.
Mobil olarak ise bir seneden fazla süredir Idle Slayer oynuyorum.
Arkadaşlar league of legends ücretsiz mi? Uzun zamandır başlamayı düşünuyorum ama poşet olur muyuz diye de çekincem var. Bir kac senelik Heroes of Newert tecrübem var ama bilemedim ![]()
Ücretsiz eğer yeni oynacaksan biraz botlara karşı antreman yapmanını öneririm. Basit şampiyonları çözmeye çalış Ashe, Amumu, Garen vb. şampiyonlarla rahat oynarsın.
12 senelik lolcü yazmıştır.