Ücretsiz bir oyun. Parayla alınan şeyler sadece karakterlerin dış görünüşünü etkiliyor. Ama başlamanızı kesinlikle önermem. Hele ki fazla boş zamanınız yoksa hiç önermem
Bu tür köklü oyunlarda, yeni oyunculara karşı olan sabır da hiç yok gibi bir şey. Daha ilk maçında küfürlere maruz kalma ihtimalin çok yüksek.
Ben de başlamanızı hiç önermem kitlesi berbat bir oyun maalesef. Keyif almak için girip sinir hastası olarak çıkarsınız.
Sanirim oyun ile ilgili genel kanı aynı. Bizim HoN daki o “kitle” burda da mevcut ![]()
Yorum yapan herkese teşekkürler…
Böyle tehlikeli şeyler paylaşma ![]()
Son zamanlarda en çok keyif aldığım oyunlardan biri oldu kesinlikle. Karanlık İskandinav folklorunu büyüleyici ama bir o kadar da ürpertici bir atmosferle harmanlamışlar. Oyun ilk dakikalarda hoş bir masal izlenimi verse de çok geçmeden kan ve vahşetin hakim olduğu karanlık bir dünyaya evriliyor.
Kaybolan ablamızı harika bir sanat tasarımı eşliğinde aradığımız bu yolculukta, çeşitli boss savaşlarıyla da karşılaşıyoruz. Oyunda herhangi bir karakter konuşmuyor, bunun yerine bir dış ses masal anlatıcısı olarak hikayeye eşlik ediyor. Bu da güzel bir hava katmış bence.
Oyun şu an indirimde ve iki dolar. Yaklaşık beş saatlik bu keyifli deneyim için mutlaka değer.
thief (2014)
sabır isteyen bir deneyim. oyun seni koşturmuyor, aksine yavaşlamanı ve etrafı dinlemeni istiyor. karanlık, gölgeler ve sessizlik gerçekten oyunun bir parçası. bazen hiçbir şey yapmadan bir köşede beklemek bile oyunun ruhuna hizmet ediyor. aksiyon az ama gerilim sürekli diri. şehir soğuk, kasvetli ve insanın üstüne üstüne geliyor. görevler arasında kaybolmayı istemek gibi bir his var. hikaye çok bağırmıyor ama atmosferle kendini hissettiriyor. her ilerleme küçük ama tatmin edici. bitirdiğinde iyiydi demekten çok, yaşandı dedirtiyor.
Brigador: Up-Armored Deluxe
Bir robotu kontrol ediyoruz. ‘‘Girişte veriyorlar robotu sıka sıka ilerliyoruz!’’ ![]()
Menace, çok güzel XCOM ayarında bir taktiksel oyun.
Son haberler cıktı cıkalı hayatımda yapmadığım şeyi yapıp sürüyle oyun indirip hepsini oynanaya başladım ![]()
Half Life 2: Tekrar oynamak büyük zevk verdi, böyle bir sci-fi fps gelmez. Episode larla tek oyun yapmışlar, achievementları tamamladım valla.
Sherlock Awakened: Eski versiyonunu cok önc3den bitirmiştim. Yenisi de bitirdim. Daha kişisel ve duygulara odaklı. Güzel.
V Rising: Tam sürümü cıkmadan önce oynamıştım. Artık bitirme vakti. Sona geldim.
Cyberpunk 2077: Bir aydır oynuyorum. Daha uzun bir şeyler yazarım bitince ama kısaca ben zaten Shadowrun fanıyım ve cyberpunk vazgecilmesimiz. Sevdim.
State Of Decay: İlk oyun bu. Çok önceden bir iki saat oynayıp bırakmıştım. Yarım bırakmayı sevmedigimden geri döndüm. Baya baya eğlenceli yaw.
Overlord: Cok eski bir oyun. Uzun zamandir duruyodu bir bakayim dedim. Yaşlanmış. 4-5 saat oynayıp bıraktım. Başlarda zevkliydi ama kontrolleri baydı.
Kütüphaneyi temizleme işlemim devam edecek bakalım😄
It’s not a dating sim. It’s a rejection sim
Hayatımın hikayesi.
Şaka şaka.
Resident Evil 2’yi tekrardan oynuyorum. Requiem öncesi platinlemek istiyorum.
Sözünde dur da Requiem de görüşelim.
![]()
Diablo 4 e geri başladım.poe2 aşırı hantal yapısı ve bug ları çileden çıkardı.diablo nun 30.yıl kutlamalarında warlock açıklandı.20 senelik oyuna ( diablo 2 resurrection) warlock karakterini getirdiler.buyuk ihtimal blizzcon da da büyük bir bomba patlatacaklar.