Aslında benim sıkıntım daha çok yapımcı ile ilgiliydi. Hiç yaşanmamış bir hayat ile yaşanmış bir hayatı kıyas dahi etmem. Ama sıkıntı tamamen Joelin düştüğü durumun saçmalığıydı. Her insan hata yapabilir, şimdi rüzgar ve hakikat okurken Dalinar geldi. ![]()
@noronikkirbac Şimdi de tekrardan 2. oyunu oynuyorum. TLOU Part 2 teknik anlamda bir şahika zaten. Hikayesi ise vasat. Karakterler vasat. Fakat çok cesur bir oyun.
@Buyifix Yani herkes hata yapabilir de. Siz direkt yaptığı her şey de haklıydı dediniz diye örnekleri vermiştim. Neil Druckmann berbat bir yönetmen. Amy Hennig’in ekmeğini yiyen saçma sapan ajandaları olan birisi. Hikaye nasıl yazılır nasıl yönetilir bilmiyor. İlk oyunda çok güzel destekler aldı ve bu başarının üstüne oturdu. Devam oyununda ise oyunu çalışanlar kurtardı diyebilirim. Çıktığı ilk gün oynamıştım oyunu yıllar sonra kronolojik oynanış getirdiler oyuna. Şu an öyle açtım oyunu.
intergalactic heretix prophet’i merakla bekliyorum bakalım kendini geliştirebildi göreceğiz bakalım.
Bakış açınızı anlasam da böyle kararlarda net bir taraf olmak bana hep imkansız gelmiştir. Artık hiçbir beklentimin kalmadığı bir dünyada sevdiğim tek kişiyi işe yarayıp yaramayacağını bile bilmediğim muhtemel bir tedavi uğruna feda eder miydim? Bence etmezdim. Ama feda edeni de etmeyeni de belli ölçüde anlardım sanırım. Ne olursa olsun TLOU çok güzel oyun ![]()