Bu Ara Hangi Oyunu Oynuyorsunuz? 🎮

Eh meh bir oyun olmuş.

3 Beğeni

Yıllardır kimse şu oyunu PC’ye portlamadı. O yüzden Duckstation Emülatörü ile tekrar oynamaya başladım.

2 Beğeni

2 Beğeni

Boş vakitlerimde switchde oynuyorum. Beklentimin altında kaldı maalesef. Kendini oynattırıyor ama daha ne kadar devam ederim bilmiyorum, gameplay olarak daha fazla eğleneceğimi düşünmüştüm. Ana hikayede pek sarmadı beni.

4 Beğeni

Avatar Legends The Fighting Game oynuyorum. Daha doğrusu ilk defa dövüş oyunu oynayan biri olarak oynamaya çalışıyorum.

Hikaye modu o kadar kötü ki güzel diyebiliriz. Sinematik yok. Sadece bir iki cümle diyalog sonra hurra dövüşe. Hikayesi de kötü ama kendini ciddeye almayan bir bakış açısı benimsemişler. Zaten dövüş oyunlarında çok da önem verilen bir kısım değil. Sinematik vs olmaması da anlaşılır bütçe imkansızlığından dolayı. O nedenle zaten beklentim olmayan bir konuydu bu.

Oynanış olarak çok iyi. Elle çizilmiş karakterler, dizilere yapılan bir sürü göndermeler, espriler var. Kombolar çok çılgın. Hareket kabiliyeti inanılmaz ötesi. Her karakter uçuyor kaçıyor. Last airbender ve Korra dizilerinden toplamda 12 oynanabilir karakter var. Her biri oldukça özgün hissettiriyor. Kendilerine ait oynanış tarzları ve mekanikleri var. En azından bir DLC paketi gelecek şimdilik, 5 karakter içeren.

Paramount firmasının Avatar markasını yok etme yemini nedeniyle erken çıkış yaptı. Ranked modu en önemlisi olmak üzere tamamlanması gereken bazı şeyler bar ama kesinlikle çok iyi bir oyun.

Benim kişisel deneyimim ise biraz sinir bozucu. Beceremiyorum çünkü. Oynaması nispeten daha zor olduğu söylenen Ozai karaktetine taktım bir de. İyice zorlanıyorum. Ama Avatar sevdam yüzünden bilgisayarı kırana kadar devam.

5 Beğeni

2 Beğeni

Parasite Eve’in 1 CD’si bitti :slightly_smiling_face: Araya çoktandır tekrar oynamak istediğim Dante’s Infernoyu sıkıştırdım. Sonra CD 2’den devam :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

PVP içerikli yeni extraction oyunu çıkmış, tabii ki hemen deniyorum…

2 Beğeni

4 Beğeni

4 Beğeni

Sıradaki platinde görüşmek üzere.

:hand_with_index_finger_and_thumb_crossed:

3 Beğeni

1 Beğeni

1 Beğeni

Öhöm. Değilmiş :sweat_smile:

5 Beğeni

BER geldiğine göre sırada ZOD var. :slight_smile:

2 Beğeni

Valla hocam çocukluk hayalim Enigma’mı dizdim. Bu saatten sonra Zod düşmese de gocunmam :sweat_smile:.

Ama şöyle hızlısından bir Cham fena olmazdı, Haseem reyizin miğferine takardım :roll_eyes:

2 Beğeni

13 yıl aradan sonra bir de steam’de platinlemiş oldum. İlk oynayışımda Joel ne kadar iyi yaptı derken şimdi ne kadar pislik bir insansın sen Joel hak ettiğini buldun diyerek bitirdim oyunu. Yakında 2. oyuna da girişirim.

3 Beğeni

Yeni bir tartışma çıkartmak istemem ama Joel reyis her haraketi haklıydı. :thinking::face_in_clouds:

1 Beğeni

İşte 13 küsür sene önce ben de öyle düşünüyordum. Bütün dünyayı karanlığa teslim etti. Ellie ile tanışana kadar da yaptıkları şeyler hiç iyi şeyler değil. Sayısız masumu öldürmüş, sayısız insanı soymuş birisi. Sonradan Ellie ile tanıştıktan sonra onda ölen kızı Sarah’ı görüp ona sarılıp tutulması ve kızın tedavi için ateş böceklerine teslim et beni demesine rağmen bildiklerini kızdan saklayıp yine Ellie adına karar verip sonda yine yalan söylemesi hatta Ellie’nin şüphelenip yemin et Joel demesine rağmen yalan yere yemin etmesi bana pek her hareketi doğru birisi gibi gelmedi.

Kızından ve eşinin hatıralarından kaçan geçmişte yapamadığı babalığı tekrar başka bir kızla yapmaya çalışan. Üniversite çağında kız arkadaşından çocuk sahibi olmuş bu yüzden de üniversiteye gidememiş panikle ne yapacağını şaşırmış baştan sona sorunlu bir herif var karşımızda. Kıza sonradan ısınıp gel sana gitar çalmayı öğreteceğim, ıslık nasıl çalınır göstereceğim. Amerikan futbolunun kurallarını anlatacağım yeter ki sana baktığımda ölen kızım yaşıyormuş gibi hissedeyim diyen bir joel var. Daha da yazarım da bu kadarı kafi olur sanırım.

2 Beğeni

Valla başarım fullemesini görünce seriyi bi canım çekmedi değil elinize sağlık. Yine de başıma bir iş gelmeyecekse ikinci oyunu tam bir başyapıt olarak görenlerdenim. Hikaye anlatımı ve ilk oyunun üstüne koyduğu oynanış mekanikleri o kadar iyiydi ki. Bu arada Joel hakkında dediklerinize ben de katılıyorum. Yine de o ikinci oyundaki Ellie’ye karşı olan mahcubiyeti ve Ellie’nin Joel’u yerli yersiz herkesin içinde gömmesi her zaman üzüyor.

2 Beğeni