Öyle demeyelim de; oyundan edecekleri karı düşük tutarak içeriğe ve oyuncuların memnuniyetine önem veriyorlar, oluşan mali riski de konsoldan gelecek kar ile dengelemeyi planlıyorlar diyelim. Kimse zarar edeceğini bile bile oyun çıkartmaz çünkü. Sony bile.
Ben de yermek amacıyla yazmadım hatta ac serisini de içeriğinden bağımsız olarak seviyorum. Çünkü yeri doldurulamaz bir ip bence. İstanbul, Mısır, Roma’da geçen bir seri ne olursa olsun. Hatta yeni oyunun Vikingleri konu alacağı söylentileri var. Tam bir hazine aslında ama ubisoft potansiyeli değerlendiremiyor.
Sony parayı oyundan değil konsoldan kazanmayı yeğliyor aslında.
Düşmanın silahını elinden atması için boşluğa basmak gerekiyordu diye hatırlıyorum. Türkçesi silahsızlandırmak sanırım.
Silahı bırakıp yumruğa(4) geçeceksiniz, düşman saldırı yaptığı sürece sağ tıka basılı tutarak savunuyorsunuz, tam düşmanın silahı size çarpacakken sol tık yapıyorsunuz disarm ediyor.
O metindeki tuşların anlamı bunlar bu arada, o kafa resmi olan sağ tık, adam şekline benzeyen diğer işaret sol tıka tekabül ediyor. Nedense aclerin klavye tuşları göstermesinde bir değişiklik yaptılar saçma işaretler gösterir oldu, controller kullanırsanız yine daha belirgin hangi tuşun ne olduğu.
Ayrıca ilerde sıkıntı yaşarsınız;
Yeşil ayak işareti --> space
Kırmızı el işareti --> shift
Sarı kafa işareti --> e
Tuşlarına karşılık geliyor
Cevaplar gelmiş ama bir tane de ben ekleyeyim:
How do you disarm in Assassin’s Creed 2?
Disarms. You won’t learn the disarm ability until you’re well into the game, but it is a very useful skill. With no weapon equipped, hold up your guard and wait for the enemy to attack. When the enemy swings on you, time an attack button press just before you get hit.Nov
@Kenan @_restlessness @Gurlino sorunu çözdüm teşekurler.
Bu AC oyunlarınin dedikleri sinir bozan kısımları gerçekten varmiş. Hele o bastaki bebek kisimi…
Gurlino ben daha oyundaki ingilizce kısmi anlamıyorum o uzun yazıyi nasıl anlıyayım
Arkadaşlar sizlere bir soru soracağım, muhtemelen yeri burası değil ama bu soruyu soracak daha uygun bir yer de aklıma gelmedi.
Baldur’s Gate serisi ve yapımcının diğer bir kaç oyunu yakında PS4’e çıkış yapacak. Bu oyunlar Steam üzerinde Türkçe dil desteği var olarak gözüküyor. Acaba PS4’e de Türkçe dil desteği ile gelecek mi? Konu hakkında en ufak bir bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bir de oyun mobil platformlarda da mevcut. Mobilde oynamak mantıklı mıdır, sıkıntı çıkartır mı?
Ac 2 oynuyorum oyunu uzun uzun anlatmayacağim, zaten çoğu kişi oynamistir. Tek Ezio konusuna değinmek istiyorum. Görduğum her yerde herkes Ezio karakterini övüyor göklere cikariyor onun mukemel bir karakter olduğunu söylüyordu,ben pek bir numarasıni göremedim. Belki ingilizce bilmediğim içindir. Zaten ounun hikayesinden pek bir sey amlamadım. Mesela oyunun basında babamızın arkadasi bize ihanet ettmiş ben simdi interneten okuyunca öğrendim
Ha birde ben bu yaza kadar Ets 2,Nfs ve fifa dışında pek oyun oynanamıştım. O yüzden diğer oyunlardaki karakterleri bilmiyorum. Belki Ezio onlarin yanında eşi benzeri bulunmayan bir karakterdir.
Ah sen bir de revelations oyna, daha olgun bir Ezio
Oyun Istanbulda geçiyor. O yüzden oyun Ac serisinin en kötüsü olsa bile oynardım. Birde Turkçe dublaj olsa tadından yenmez.
Swords & Soul: Neverseen diye tatlı bir oyun buldum. Sıra tabanlı savaşları var, statları yükseltmek için de minigameler oynuyorsunuz okçuluk gibi. Vakit kaybetmek için bayağı güzel.
Hocam oyuna neden yama yapmadınız? Elbet bu oyunun da Türkçe yaması vardır
Oyun korsan ondan yapmadım. Korsanlara olmuyor diye biliyorum.
Siz ona takılmayın, kaç korsan oyunumu yamaladım ben
https://www.google.com/amp/s/oyunceviri.net/assassins-creed-2/amp/
Bu da linki
Hadi ya bilseydim yapardim. Neyse Ac2 bitince Bischok ve Batman oyunlarini alacağim belki onlara yaparım. Link için teşekkürler.
Yama yapinca oyunun çalismam gibi bir sıkintisi olur mu?
@Muhammed_Deger Oyun korsan olsun olmasın sorun olmaz yama. Her türlü yapılır. Bazı yamalar crackli oyuna yapılmıyor ya da düzgün olmuyor. Bu durumda oyunu cracklemeden yamayı yapıp sonradan cracklediğinde sorun ortadan kalkıyor.
Ben de şu an tekrar fm 2019 touch kariyeri yapıyorum. Tokatspor’u aldım ve oğlumu da takıma ekledim. Her sezon bir üst lige çıktım ve oğlum da her sezon üstüne koydu. Süper ligde ilk sezon Beşiktaş’ın baya arkasında ikinci bitirdim. Galatasaray ve Fenerbahçe uzun süre çok kötülerdi sonradan toparlayabildiler ve yetmedi onlara. Genel olarak genç oyuncular buluyorum ve oğlumun liderliğinde bir de alt yapıdan çıkardığım yetenekli kalecimle iyi işler yapıyorum. Oğlum çoktan avrupadan teklif almaya başlasa da ben bırakmıyorum. Tokatspor’u şampiyon yapayım da sonra Real madrid ya da Juventus ikilisinden birine geçer yanımda onu da götürürüm diyorum. Süper ligde ikinci sezonumda kadroyu daha da güçlendirdim ki evimde Real madrid’den 1 puan almayı başardım. O 1 puan bir şey değiştirmese de anlamı önemliydi. Şampiyonluk yolunda daha istikrarlı gidiyoruz ama bu kez daha büyük kapışma var. Bakalım ne olacak.
Yok hocam, yamanın oyun dosyasına zararı yok. Batman Arkham serisi çok iyidir, Bioschok daha da iyidir hatta muhteşemdir. Vakit bulursanız Dishonored de oynayın, hatta AC’den sonra Dishonored oynayın
Deus Ex: Human Revolution Directiror’s Cut oynadım ama pek sarmadı 2 saat ıkınarak oynadıktan sonra sildim oyunu. Skyrim’e her seferinde aklıma geliyor, elim gidiyor ama oynamadım hala