Mezarlar yine de hayal kırıklığıydı. Hem çok azdılar hem de sonuçta elinize geçen şey çok anlamsız kalıyor. İkinci oyundaki mezarlar nispeten daha tatmin edici
İlginç gelebilir ama mezardaki bulmacayı çözdüğümüzde çalan müzik çok hoşuma gidiyor başarım hissi veriyor bir şekilde.
Şöyle 3.oyundaki gibi cicili bicili kıyafetler olsa çok daha iyi olurdu tabii.
2.oyun serideki en az sevdiğim oyun, genelde en beğenilen oyun o galiba ama ben bi türlü sevemedim
İkinci oyunu sevmeyenlerdenim ben de. İlkinin karlısı… Özet olarak bu. Aksiyon sahneleri, son anda kenara tutunmalar falan hep aynı. İnsan bir şeyin “ikincisi” olunca ondan daha fazlasını bekliyor. Bir tek bulmaca gibi çözülen mezarlar daha iyiydi, eski oyunların havasını veriyorlardı.
Mezarların sonunda para bile çıkmasına razıyım. Kozmetik ürün nedir ya? O kadar uğraşı bir hiç içinmiş gibi geliyor bana.
Xp veriyor işte bence kozmetik önemli, 3.oyundaki yeşilli zırh çok hoş, maskesi de var
ilk oyunda kıyafet çeşitliliği az mesela.
(oyunun atmosferini bozduğunu düşünüyorum ama çok hoş )
Bir de en büyük eksiklik yayın görünümü. Artık bir sonraki oyunda o basit görünümlü yay olmamalı. Daha şaşalı şeyler olmalı. Gerçi bu, oyunun konseptine aykırı da olabilir de. Sonuçta survivor bir karakteri yönetiyoruz. Neyse vazgeçtim başta söylemiştim taştan da olsa oynarım yeter ki devamı gelsin
Şaka gibi ama Diablo 3’e sardım yıllar sonra. İlk çıktığında hem oyunu hem de ek paketi hemen oynayıp bitirmiş bir daha da yüzüne bakmamıştım halbuki. Blizzard’ın oyun evrenine yaptığı ihaneti ve saygısızlığı kendimce protesto etmiştim. Adventure mode falan hiç yüzüne bakmamıştım.
Fakat geçen gün, 20. seviye civarı bıraktığım Monk’um ile oyunu ve ek paketi bir kez daha bitirdim. Üzerine Adventure mode başladım. Bayağı deşarj oldum ya. The Darkening of Tristram ile oyunu retro grafikleri ile oynamak da keyifliydi.
Bilemiyorum, belki de bir süredir debelendiğim Witcher 2’nin külüstür arayüzü, kilitlenip durması ve kısıtlı mekaniklerinden bıktığım için güzel gelmiştir.
Umarım Diablo 4 ile seri tekrar küllerinden doğar da, biz de kaldığımız yerden devam ederiz.
Ben de artık şu Witcher 2’yi bitirsem de rahatlasam… 40 saati devirdim Geralt hatrına ama oyundaki hatalar ve kilitlenmeler illallah ettirdi.
Resmen kafirlik… Bunu, bunu, bunu… Bunu alın buradan bunu.
Ben Fortnite’ımla mutluydum halbuki… Niye kızdın ki şimdi?
Steam kış indirimlerinden 9-10 oyun aldım. 5 yıl sonra PC’den ilk kez GTA 5 oynuyorum ve konsolda GTA oynamak benim için zulümmüş.
Ben de tam olarak onu sevdim ama katılıyorum oyunun en büyük sıkıntısı bu. Dur bu konuşmayı yapayım da hem görevi teslim edeyim öyle kapatırım oyunu dediğim anda kendimi 1 saatlik diyaloğun içinde buluyorum. Aralara Ansiklopedi ve Reteorik girince uzadıkça uzuyor. Sadece gerekli bilgiler almak için tüm skillere 3 vermek en mantıklısı. Size ileride keyifli okumalar ehem oyunlar diliyorum.
İşte bu sorununuzun en güzel çözümü Disco Elysium. Bol bol okuyacak ve oyun oynamış olacaksınız.
Dünya üzerinde Witcher oynamayan nadide insanlardanım bu arada dizi merakımı alevlendirse de bir noktada önce kitaplarını deneyeceğim diye bahane üretiyorum. Ama ne zaman olur bilemiyorum. Kış indirmlerinde de kendimi dizginledim. Aslında en büyük sorun konsolumun ve iyi bir bilgisayarımın olmaması. Almaya kalksam çok para. O yüzden Stadia gelecek dertler bitecek. Şöyle 2020 sonuna kadar Bize de gelse de oynasak. Çok değil 1080 p 30-60 fps arası konsol ayarında grafik verse yeter.
Witcher’lar için çok pahalı bir Bilgisayara ihtiyacın yok ben 7 yıl önce alınmış bir makina ile rahat bir şekilde oynadım (i7 2600 + HD7870)
Tahmini olarak oyunun yarısına falan geldim. Metro 2033 ve Last Light sonrası çok zor geldi. Oyunda mermi sıkıntısı yaşamasam da bazı bölümlerde öle öle bi hal oldum. Öldükten sonraki yükleme süresi ise ölümden daha beter. Yıl olmuş 2020, ortalama grafiğe sahip bir oyunsun, 2 dakika yükleme süresi nedir yahu? Acaba bu problem sadece PS4’te mi? Zorluk ve yükleme süresinden ötürü oyunu bitirmek gözümde büyüyor.
Craft sistemini ve yeni compassı hiç beğenmedim. Kapalı bir yere girince yönümü bulamıyorum. 2033 ve Last Light bu konuda çok iyiydi, mekanlarda kaybolmuyordun. Burada bir yere gideceğim diye dakikalarca koşuyorum.
Oyunun en anlamadığım yeri şu. NPC ile basede karşılaşıyorum, şuraya şuraya gideceksin diyorlar. Zor bela oraya gidiyorum ve basedeki NPC orada. Yahu madem gideceksin beni niye tek yolluyorsunuz? Spartan’ın amelesi miyim ben? İlk iki oyunda yaptıklarımdan sonra çektiğim çileye bak. Masterchef’te yeri süpüren Acun gibiyim. Çok gergin oynuyorum oyunu, herkesi bıçakla kesiyorum. Finalde kötü sonun daha da kötüsünü göreceğim galiba.
PC’de hiç öyle bir yükleme sorunuyla karşılaşmamıştım. Ortalama grafiğe sahip bir oyunsun sözünden konsolda grafiklerin pek iyi olmadığı sonucunu çıkarıyorum PC’de gayet iyiydi çünkü grafikler de. Bilmiyorum, ben epey eğlenerek oynamıştım. Sadece tek bir bug’la karşılaşmıştım.
Herkesi öldürüyorsan işin yaş
Konsol’a düşük ayarda uyarlamışlar sanırım, çünkü grafikler pek iyi değildi. Yükleme sorunu beni bunaltıyor ya, arada da fps drop giriyor.
Eh, bayağı BAYAĞI fark varmış hakikaten
Konsol portu kötü olmuş ya, param olsa da PC toplasam keşke.
Metro PC de ekran kartı canavarı resmen.
Evet haklı olabilirsin. Kitapları okuduktan sonra Witcher 3’ü oynayacağım bir noktada. Zamanında 3-4 lira diye Witcher 1 almıştım ama 4 saatin sonunda kılıç için malzeme aramaktan sıkılıp silmiştim. Onunda bilinç altımda etkisi olabilir. kitapları okuduktan sonra Witcher 1 ve ikinin hikayesine wikiden baktıktan sonra başlayacağım. Daha çok varmış gibi geldi böyle yazınca da
Oyun oynamaya pek vaktim olmuyor. Oynadığım son iki oyun Witcher 3 ve Metal Gear Solid 5.
The witcher 3 dizisi hatrina Xbox üzerinden. Diablo 3 ise pc de oynuyorum. Merakla Diablo 4 bekleniyor. Şubat ayından sonra wow a geri dönüş gelebilir.