Yok bu serinin fanları için yapılmış bir spin off gibi. Rpg den çok hack’n Slash oyunu.
@Kehribar hele şu ff 7 bir bittsin ondan sonra bir bakmaya çalışırım belki. Gerçi persona 3’e tr yama hazırlanıyor anonim biri tarafından o çıkınca bakarım. Yakuza ve Kingdom hearts serileri de listede
Bu nasıl bir tasarımdır. Birisi çıkıp bir oyun bok böceği gelip yüzünüze bok atıyor, bokların içinde yuvarlanıyor dese o oyunu alır mısınız? Alıyormuşuz Hollow knight tasarım konusunda baya iyi iş çıkarmış.
3 gündür bu harika ötesi oyunu oynuyorum herşeyi ile çok iyi tasarlanmış kıyamet sonrası dünyayı konu alan bir oyun.Oyun makinelerin dünyayı ele geçirmesi ve kabile dönemine girmiş insanları konu ediniyor.Silah türleri genellikle ok veya bomba olarak sunuluyor.Oynamak isteyenlere benden tavsiye heryeri didik didik edin ve oyunda secret armor ve silah var %50-60lara doğru ikisininin yerini youtubeden bakınıp edinin oyuna çok daha fazla keyif veriyor.
Çok ama çok güzel bir dünyası var. Manzaraları inanılmaz; RDR2 VE Horizon manzara konusunda listemde bir numaradalar. Hele ki Frozen Wilds’ta o barajı ilk gördüğümde oyunu durdurup öylece bakmıştım uzun uzun. Hikaye sunumu biraz yavan kalsa da kurguladığı dünyayı çok sevmiştim, olay akışı ve görevler eğlenceliydi.
Oyun ile ilgili belki ufak tefek sıkıntılar yaşamaşımdır ama hatırlamıyorum bile… Tek bir sıkıntı dışında.
Oyunda karakter gelişimini hiç beğenmedim. Sadece silahlarımız gelişiyor, Aloy (ki kendisini bayağı sevdim.) oyunun başındaki neyse sonunda o. Bu yüzden benim gibi böyle oyunları uzun uzun oynamayı seven biriyseniz bir yerden sonra bazı savaşlar sadece zaman kaybı geliyor. Kazandığımız yetenek puanları ile açtırdığımız bazı yetenekler şaka gibi(yanlış hatırlamıyorsam ot toplamayı bile puanla açtırıyorduk.) laf olsun torba dolsun diye konulmuş.
Bunun dışında oyundan çok keyif aldım. Umuyorum devam oyununda bunu düzeltirler ve bu inanılmaz eseri daha da yükseklere taşırlar.
Aynen skill gelimi çok yavaş daha 3’de 1 skili 3.duzeye çıkardım ayriyetten Frozen Wilds dlcsini siz söyleyince aklıma geldi varsa bende onu da oynayım.
Alıp herkes oynamalı bence.Şuan Frozen Wild dlcsini oynuyorum çok iyi bee:) 2021 yılında Horizon Forbidden West’de çıkacak diyorlar şahane olacak gibi.
RDR2’yi taze bitirdim. Oyunu bitirmem epey uzun sürdü ama zamana yaya yaya ve aşırı keyif alarak oynadım. Dünyada merak ettiğim ne varsa gidip yaptım, avlandım, çiçek topladım, herkesle konuştum ve tüm yan görevleri bitirdim. Tam başarım için de uğraşmak isterdim ama bazı başarımlar çok fazla zaman alacak gibi duruyor. Onun yerine yeni bir oyuna başlamayı yeğlerim. Yine de etkisinden hâlâ çıkabilmiş değilim. Umarım RDR2 sevgim gelecek oyunlardan alacağım keyfi baltalamaz
Şimdi PS klasiklerinden devam ederek Last of Us’a başladım. RDR2’nin devasa açık dünyasından sonra biraz daha ‘düz’ hissettirdi TLOU. Ancak oyunda anlatılan dönem gereği ortamda hüküm süren karamsarlığı ve her an tetikte olma zorunluluğunu güzel hissettiriyor. Toplanabilen kaynaklar çok kısıtlı olduğu için gördüğüm her yere giriyorum bir şeyler bulma umuduyla. Bakalım ne kadar sürecek ve bittiğinde nasıl hissettirecek
PC:
Yakuza Kiwami 2
Final Fantasy VII Remastered
Final Fantasy X Remastered
GBA Emulator:
Super Robot Taisen R
En son Yakuza Kiwami’yi bitirdim fakat Yakuza 0 kadar sevdiğimi söyleyemem.
Final Fantasy X PS2 döneminde kaçırdığım ama külliyatın tamamına yakınının Steam’e gelmesiyle şans verme imkanı bulduğum bir oyun oldu. Şu ana kadar oynadığım 6 saat içerisinde ne hikayesini anlayabildim, ne de karakterlerine ısınabildim. Bunun sebebi, oyunun son derece komplike bir hikayeye ve Grid Sphere sistemine sahip olması. Yeni başlayanlara tavsiye ettiğim söylenemez. Ayrıca Steam sayfasında Japonca dublaj opsiyonu olduğu yazmasına rağmen bu özelliği açmak için bir Mod kurmanız gerekiyor.
Doom Eternal’ın yeni DLC’si çıktı. the Ancient Gods Part II. Doom serisi benim favorimdir. Bu DLC’de de ID software çok manyak şeyler yapmış. Slayer’ın artık çekici var, şeytanların kafasına geçirdiğinizde sersemliyorlar (ve komik bir şekilde kuş sesi çıkıyor ) Super Shotgun için meathook platform bölümleri var. Yeni şeytan türleri var. Kısacası süper bir DLC olmuş. Meraklılarına tavsiye ediyorum.