Bugün Ben Şunu Öğrendim

@yates232 paragrafın sonuna doğru görebilirsiniz bahsettiğim kısmı.

Hatıra Şevket Süreyya Aydemir’e ait.

2 Beğeni

Turuncu kırmızı g-bonbon şekeri varmış, oradan kalmış rivayeti de var.

1 Beğeni

Ben bugün, miyop gözlüğümün yanında ayrıca yakın görmede de gözlerim 0,50 olduğunu ve çok okuyorsam ikinci gözlüğü de almam gerektiğini öğrendim.

Yaşlılık loading… :face_with_diagonal_mouth:

4 Beğeni

İnsanlarla dost olmak için kendimi çok zorlamamam gerektiğini öğrendim çünkü burada iyi olasılıkların yanında bir sürü kötü olasılık da var. Sevdiğim ve iyi anlaştığım kişilerle daha da yakınlaşmaya çalışıp her şeyi berbat ettim. Sonra anlaştığımı düşündüğüm kişilerle yakın olmaya çalışırken zamanımı boşa harcadım. Beni sevdiğini sandığım kişilere zaman harcayarak kendi saygımı hiçe saydım. Şu an anlıyorum ki yakınlaşacağım kişilerle zaten zamanla yakın olurum. Tabii ki bir çaba harcamak gerekiyor ancak ekstra efor sarf etmenin sonucu genelde pişmanlık oluyor.

7 Beğeni

Ben de sizin gibi düşünüyorum. Akışına bırakmak, kendimize odaklanmak lazım. Her şey olacağına varıyor. Kalmak isteyen kalıyor, gitmek isteyen de gidiyor.

2 Beğeni

1. yüzyıl tarihli Nüremberg Chronicle atlasına göre Türklerin Truvalı atası Turcus.
4 Beğeni

Hayvanların (maymunların) konuşamamasının sebebinin nesnelere isim vermemeleri olduğunu öğrendim. Sadece emir ve ödül kelimelerini/cümlelerini öğreniyorlarmış.

3 Beğeni