Bugün/Dün Kaç Sayfa Okudun?

Yirmi karakterle savaş vereceğimiz, bazılarımızın keyfini kaçıracak, bazılarımızı teşvik edecek, bazılarımızı kendini sorgulamaya itecek bir başlıkla karşınızdayım. Bugün veya dün kaç sayfa kitap okudunuz? Hayallerin ve hayatların aynı doğrultuda gitmediği başlığa hoş geldiniz.

Dün 324 sayfa okumuşum, diyerek konuyu başlatıyorum.

11 Beğeni

Dün 100 sayfa okudum. Kendi adıma hiç fena değil.

4 Beğeni

248 sayfa PKD- Yaratılan Dünya bitti

5 Beğeni

60 sayfa civarı okudum. Normal okumam böyle diyebilirim. 100 sayfayı geçmiyorum genelde.

4 Beğeni

120 sayfa okumuşum. 20kar20kar

4 Beğeni

Bu soruya akşam cevap vermek istiyorum.

3 Beğeni

20 sayfa. Misafirler geldi. Fırsat mı verdiler

4 Beğeni

Dün 20 sayfa bugün de 50 sayfayı geçmeyecektir :upside_down_face:

5 Beğeni

Screenshot_2019-12-04-14-44-07 Yaklaşık 730 sayfa. Kara Büyücü üçlemesi 1. kitabın yarısı, 2. kitabın tamamı. Ekran alıntısı da yaklaşık bir yılı özetliyor.

7 Beğeni

364 sayfa okudum ama her sayfa bir paragraftan halliceydi o yüzden…

7 Beğeni

10 sayfa okudum :slight_smile: Hafta içi zamanım çok az oluyor. Genelde en iyi okuduğum zaman tam uyumadan öncesi ama bu aralar kıştan dolayı mıdır nedir 10-20 sayfa arası direkt pert olup uyuyorum. Bugün eve gidince (akşam 9’u bulur) sosyal medya ve ekran detoksu uygulayıp kitap okuyayım bari. Şimdi evde oturup kahvemi yudumlarken Sherlock Holmes okumak isterdim :slight_smile:

6 Beğeni

Merhaba hangi uygulama bu acaba ?

3 Beğeni

Bu ne ola ki? :slight_smile:

4 Beğeni

Dün 250 sayfa taht oyunları okudum. Bu gün 40 sayfa aşk ve ölüm şarkıları. Taht oyunları evde kaldığı için bi’ kaç gün bununla idare edeceğim.

5 Beğeni

Dün 376 sayfa Koushun Takami-Ölüm Oyunu kitabını okumuştum. Bugün bitirmeyi düşünsem de cesaret edemiyorum, iş güç insanı çok zorluyor. Keşke kimse çalışmak zorunda kalmasa, sistemin bir kölesi olmasa ama ne yapalım :smiley:

7 Beğeni

Ne demiş ünlü düşünür Terry Pratchett yalnızca rüyalarımızda tamamen özgürüz diğer her an bize maaş gerek.

16 Beğeni

Bugün az okudum. 54 sayfa. Anayurt Oteli’ni okuyorum. :smiley:

4 Beğeni

Dün 220, bugün ise şuana kadar 170 sayfa okudum. Stephen King’den Mahşer’i okuyorum ve mükemmel gidiyor. :love_you_gesture:

5 Beğeni

Dirk Gently’i okuyorum, nöbette olmama rağmen 130 sayfa okumuşum. Benim için çok iyi bir sayı. Normalde gece 2 sayfa okusam uykum gelir ama bu kitap uyku falan bırakmadı, baya sardı. Dizisini çok sevmiştim, bir o kadar da kitabını sevdim.

7 Beğeni

Mobil kitap okuma uygulaması, adı Moon Reader. .epub, .pdf okumak ve resmini paylaltığım gibi bunların istatistiklerini tutmak için ideal.

4 Beğeni