Hakagure’yi askerden dondugum gun donus yolunda okumus ve hayli begenmistim. Tek sikintisi oldukca ince olmasiydi. Orijinali mi bu kadar ince, yoksa her baskisinda metini kese kese kusa mi ceviriyorlar, hicbir fikrim yok.
Aylardir backlog’a dokunmadigimi farkedince gece yarisi 1’de eve gelir gelmez HG 1/144 Graze Kai’yi straightbuild olarak yapip HG Option Set 2 ile biraz özellestirdim. Bittiginde 1 Mayis 2022 itibariyle gumruk vergisi miktarinin %30’a cikacagi haberini almak, backlog’u elden gecirmek icin motive edici türden bir öfke olusturdu.
Okuma gruplarımız hali hazırda var. Dileyen herkes okuma grubu oluşturabilir. Diğer yandan film grubu da yapılabilir. Ben bir ara Netflix Film İzleme Partisi diye bir etkinlik yapıyordum. Gayet de güzel oluyordu. Netflix olmasa da herkesin istediği günde izleyip yorumlayabildiği bir etkinlik oluşturulabilir.
Fakat meet konusunun gerçekleşeceğini pek düşünmüyorum. Şu an forum geneli kendini yazılı olarak ifade edince daha rahat hissediyor diye düşünüyorum.
J. R. R. Tolkien’in İlham Kaynaklarından Biri: Tılsımlı Yüzük (wannart.com)
BubiSanat | J. R. R. Tolkien’in İlham Kaynaklarından Biri: Tılsımlı
Bubisanat platformunda yayımladığım bu içerik Seçki’nin 15. sayısında yerini almış
https://bubisanat.com/posts/kaderinden-kacamayan-kadersiz-oidipus-sophokles-in-basyapiti
Hobi olarak el attığım bir serinin ilk bölümü nihayet 3 haftalık uğraş sonunda bitti, çok şükür. Geriye alt yazı dosyasını gönderip yayınlanmasını beklemek kaldı🦋
Japon Klasikleri 6: Aynalar Cehennemi ve Diğer Öyküler, Edogawa Rampo (wannart.com)
BubiSanat | Japon Klasikleri 6: Aynalar Cehennemi Ve Diğer Öyküler,
Evet videonunu bir kere daha izledim. Sanırım bu işi ciddiye alıyorsunuz ve yaptığınız iş çok iyi. Kullandığınız araçlar da iyi. Tebrik ediyorum.
Arada boş yerler kalmış. Performansın düşüyor.
Ön hazırlıksızlık.
Somut bir şey üretmedim belki ama duygusal olarak her geçen gün kendimi daha çok geliştirdiğimi düşünüyorum. Bu da bir üretimdir bence:)
Ne yaparak kendinizi geliştiriyorsunuz?
Bu konuda her yeni yanıt gördüğümde gözlerim @Leingrad 'ın cilt kaplamalarını arıyor :p. Var mı yeni bir şeyler acaba? İşleriniz çok güzel.
Teşekkür ederim Nerdeyse 1 yıldır elimi süremedim fakat yakında tekrar devam edeceğim, elimde sahafların ücretsiz verdiği dağılmış kitaplar birikti