Bugün Ne Ürettiniz?

14 Beğeni

11 Beğeni

İlk defa origamiden kitap ayracı yaptım. Biraz orantısız olduğu kısımlar var fakat alışacağım. Renkleri beni yansıtan ve sevdiğim renklerden seçmek istedim, sonra ise boyadım rastgele şekilde. Normalde kanatların dışında kalan alan boyanıyormuş ben içini boyamış bulundum :sweat_smile:

Edit: Dayanamadım bir tane daha yaptım, bu daha güzel sonuçlandı. :blush:

19 Beğeni

Yazıların altını üstünü çizmekten yaptığın origamiyi karalamaya geçmişsin. Tebrik ediyorum. :blush:

1 Beğeni

Rengi çeşitlendirmek istedim kitap altı çizerken, sonradan dedim @Artorias kızıyor bari kağıdı boyayım kendi kendine kelebek oldu. :sweat_smile:

1 Beğeni

Üstün yeteneklerinle şundan da yapar mısın? İki boyarsın Ejderha oluverir. :sweat_smile:

3 Beğeni

Benim yerime nöbetlerimi tutarsan kolay o iş :face_with_monocle:

3 Beğeni
1 Beğeni

gunpla’ya meylim vallahi dertten.

13 Beğeni

Ben bu başlığı nasıl gözden kaçırmışım ya. Geçenlerde tüm gönderilere baştan aşağı baktım. Çok güzel şeyler paylaşılmış. El yapımı işlere bayılırım. Ben de başlangıç olarak hepsini bugün yapmasam da son zamanlarda yaptığım takıları paylaşmak istiyorum. 1 yıldır hobi olarak takı yapımına sardım, kendime ve arkadaşlarıma yapıyorum. Ek olarak ikinci el uygulamalarında satış yapıyorum arada. :slight_smile:

24 Beğeni

God Of War fasiküllerini tek bir yerde topladım. Kapakları sırayla en başa koydum. İçinde 10 sayfa JBC reklamı vardı, onları attım. Tek cilt baskı gibi arada kapak, reklam vs. olmadan okunabilmesi güzel oldu… Artık işin asıl cafcaflı kısmına başlayabilirim :slight_smile:

Edit : Kapak btti sayılır :slight_smile: Sırada kutusu var. :slightly_smiling_face:

39 Beğeni

Oidipus ve Antigone’nin Hikayelerine Farklı Bir Bakış: İokaste’nin Çocukları (wannart.com)

BubiSanat | Oidipus ve Antigone’nin Hikayelerine Farklı Bir Bakış:

2 Beğeni

Annem vitrin süslerini değiştirdi bu sabah, eskilerini de kapının önüne koyacaktı ki hemen iki tanesini gözüme kestirdim. “Bunlardan güzel bir şeyler yapıp kitaplığıma koyayım.” dedim ve işi gücü bırakıp tüm gün bununla uğraştım. Biblonun ilk halini çekmek aklıma gelmedi ama üzerindeki süsleri kazıdıktan sonra çekmiştim. Şöyle öncesi-sonrası yapayım.

25 Beğeni
Bişiy yaparım ben bunla ki

images-5

6 Beğeni

Ben de bozuk kabloların içindeki telleri alıyorum lazım oluyor diye. :joy:

1 Beğeni

Herkül’ün dizisi vardı eskiden orada bir kazanın içinde yaşayan bir yaratık vardı. Bilgi almak için onu besliyorlardı. Yaptığın işi görünce aklıma direkt o geldi. :smiley:

1 Beğeni

:joy: :joy:
Teşekkürler, güzel bir benzetme oldu bu. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Çizgiromanın kutusunun prototipini yaptım. Bunun daha cafcaflısı olcak :slight_smile:

25 Beğeni

@taurenim’in koro gösterisi için kırmızı bir aksesuar takması gerekiyordu, ben de hemen el attım ve bugün bunu “ürettim”. :slightly_smiling_face:

19 Beğeni

Bunun ufak tefek detaylarını halledince bitecek. Taş gibi görünmesi için taş dokusu eklemeyi planlıyorum. Üst kısım kolay :slight_smile:

Bunlarda ölçüler. Matematik özürlü olduğum için iki üç defa kontrol ettim ama umarım hesap hatası falan yapmamışımdır yoksa feci patlar :sweat_smile:

21 Beğeni