Bugün Ne Ürettiniz?

Hey maşallah, görüşelim bir ara. :slight_smile:

1 Beğeni

hahaha teşekkürler abi, Görüşelim inşallah :smiley:

1 Beğeni

Ben ilk okuldayken bunun gibi robotlar satılıyordu bakkallarda. Sanırım kutulu bir şeydi. Her kutudan bir parçası çıkıyordu. Sonra ufak robotları birleştirip büyük robot yapıyordun. Bu robotları baya sakladım aslında ama sonra yeğenim kaybetti sanırım. Şimdi onun gibi oyuncaklar yapan yok.

1 Beğeni

Elinize emeğinize sağlık. Şimdiden kaliteli bir iş çıkaracağınıza şüphe yok.

2 Beğeni

Teşekkürler, yavaş yavaş kültürel her şeye ulaşılabilen bir arşiv yapacağım, Hem kaliteli görsellerle resmetmeye çalışacağım hem de araştıran okuyan için güzel bir deneyim sunmaya çalışacağım bakalım :slight_smile: İnşallah kaliteli ve herkesin mutlulukla gezinebileceği bir site olur :smiley:

1 Beğeni

8 Beğeni

Sonunda Etsy’de Yapay Zeka ile yarattığım posterler için bir dükkan açtım. :slight_smile: Dijital olarak satılıyormuş. İnsanlar da alıp bastırıyorlar.

1 Beğeni

Global video hazırlamak çok akıllıca bir hareket

1 Beğeni

Cep telefonundan dizüstü bilgisayarlara kadar birçok elektronik üründe kullanılan lityum-iyon piller neden üreticilerin gözdesi?

9 Beğeni

Meraklılarına duyrulur. :slight_smile:

12 Beğeni

Alexandre Cabanel’in, “Düşmüş Melek” tablosunu karakalemle çizdim. :black_heart:

17 Beğeni

Klasik romanlar içerisinden birkaçını rastgele seçip, rastgele sayfalarını açıp, rastgele bir paragrafını bir araya getirirsek… Bu kadar tesadüften anlamlı bir bütün ortaya çıkabilir mi?

12 Beğeni

Şansınıza anlamlı bir bütün oluşturulabiliyor. :joy: Biraz da insanın anlam verme çabası olunca daha iyi bir şey çıkıyor ortaya. Özellikle ilk 2 satır çok uyumlu.

3 Beğeni

Fikir ilginç geldi, Gutenberg’den bir kaç kitap çekip bu kitaplar üzerinde bunu otomatik yapan script yazdım (6 kitaptan rastgele 4 cümle seçiyor). Çoğunlukla anlamlı bir şey çıkmıyor pek, bazen zorlarsan ilginç olabilecek şeyler geliyor. Bir kaç örnek:

She started, sprang up, and flew to seek her kerchief, her hat, her coat, as though making her escape from me
[stabs herself] There rest, and let me die
March smiled, as if well pleased, and Jo clapped her hands, exclaiming, with a laugh,-- You are almost equal to Caroline Percy, who was a pattern of prudence! Tell on, Meg
To the Nantucketer, they present the two extremes of all the known varieties of the whale

I had no courage to think that at first, heavenly kind as was your welcome to me
Like all sea-going ship carpenters, and more especially those belonging to whaling vessels, he was, to a certain off-handed, practical extent, alike experienced in numerous trades and callings collateral to his own; the carpenter’s pursuit being the ancient and outbranching trunk of all those numerous handicrafts which more or less have to do with wood as an auxiliary material
I’ve always longed for lots of boys, and never had enough; now I can fill the house full, and revel in the little dears to my heart’s content
Presently she laughed, and showed him a small sketch of Jo in her scribbling-suit, with the bow rampantly erect upon her cap, and issuing from her mouth the words, Genius burns! Laurie smiled, took it, put it in his vest-pocket, to keep it from blowing away, and listened with interest to the lively letter Amy read him

And as for a tiller, the whale-boat never admits of any such effeminacy; and therefore as in gamming a complete boat’s crew must leave the ship, and hence as the boat steerer or harpooneer is of the number, that subordinate is the steersman upon the occasion, and the captain, having no place to sit in, is pulled off to his visit all standing like a pine tree.
They are dead, and but one feeling in such a solitude can persuade me to preserve my life.
The whaling-pike is similar to a frigate’s boarding-weapon of the same name.
Some aqua vitae, ho! My lord! My lady!

Aslında bunu da gpt’ye versek arayı kendi doldursa nasıl olur acaba :thinking:

Ek: Verdim, baya güzel kısa hikaye parçaları yazıyor araları doldurup ahahah. Robot yazılarıyla vaktinizi almamak adına buraya eklemiyorum ama konsept olarak işe yaradı gibi.

4 Beğeni

Evet bayıldım onlara. :smile:

1 Beğeni

İkisi üçü uyumlu çıksa da biri bozuyor illa sanki.

Arayı doldurmayı YZ yerine biz yapsak, eğlenceli bir oyun olabilir. :relieved:

1 Beğeni

Bugün Batman çalıştım yapay zeka ile. :smiley:

9 Beğeni

Gülü susuz, buraları videosuz bırakmam. (Arefeden beri uğraştım ancak bitti. :grin:) İyi bayramlar!

8 Beğeni

:smiley:

10 Beğeni

:smiley: Parmaklar için çok uğraştım ama bu kadar oldu. Zaten anlaşılmak istenen anlaşıldığı için çok zorlamadım. Deadpool birilerinin hayranı olmuş. :joy:

12 Beğeni