Bugün Ne Ürettiniz?

Havalı olmuş. Nicolas ağabey yakışmış bu role :smiley:

1 Beğeni

Teşekkürler. :smiley: Ben de beğendim bayağı.

Luke Skywalker ve Darth Vader birlikte hareket etselerdi nasıl olurdu fikrinden yola çıkarak bir video hazırlıyorum… Resimleri de yapay zekaya yaptıracağım. Aşırı güzel şeyler çıkıyor.

Bunlar da babasının eğitimi altında büyüyen Skywalker’ın gençliği. :smiley:

Skywalker babasının ardından orduları denetliyor;

Belki de, beni kimin yarattığını hiç kimse bilmiyor
Bardağın dolu kısmından bakmaya çalış
Ait olduğum yerde kaldım

Kolaydı, her şey o kadar kolay geldi ki
O zamanlar bunun farkında değildim
Şimdiyse hiç önemi yok

Bu da Anakin’in iç dünyasında karanlık tarafa doğru düşüşü.

7 Beğeni

Ortaçağ şövalyesi Till Lindemann, bunu genişletip yanına Sonne’yi de eklemek istiyorum bakalım. :smiley: :smiley: Henüz o kadar gelişmemişim.

Christian Lorenz… Farklı bir İmparatorluk idealine sahip bir İmparatorluk subayı… Köy köy, kasaba kasaba savaşıp kurtardığına inandığı o insanların bu amansız düzenin avuçları içerisinde yok oluşunu izliyor… Derken Ferrix isimli bir gezegende, az da olsa umut kalmış olabileceğini fark ediyor. Yüzüne yansıyan iç dünyasını da peşi sıra alarak, gizli bir şekilde oraya varıyor.

12 Beğeni

Papatya Tarlasında Rönesans’taki gizemli adanın haritasını AoE II’de çizdim. :smile:

9 Beğeni

:smiley: Çok eğlenceli duruyor.

2 Beğeni

Tarihler 1859’u gösterdiğinde Fransız fizikçi Gaston Planté, kurşun asit pili icat ettiğini duyurdu. Bu dünyadaki bilinen ilk şarj edilebilir bataryası, başka bir deyişle ilk aküsüydü.

9 Beğeni

Arwen Undómiel çizimim. :sparkles::sparkles:

16 Beğeni

“Kafamda kara bir köpek… Götürüyor beni sonuma doğru…”

6 Beğeni

ara ara üretkenliğim tamamen durduğu zamanlar yaşıyorum, daha çok hissiz olduğum zamanlar böyle. Mutluluk kadar acı da üretimi besleyen bir şey sanırım. Kötü geçen 1 seneyi arkamda bıraktım. O 1 yılda yazdım çizdim sürekli. O dönemi arkamda bırakıp hissiz olduğum zamanlara geçiş yaptım ve üretirken zorlanıyorum maalesef.

1 Beğeni

Nikel epey marifetli bir element, zira, nikel içeren bataryalar sanayide ve otomotivde yaygın olarak kullanılmakta. Bu videoda NiCd, NiZn ve NiMH pilleri anlattım.

7 Beğeni

Yapay zekayla yaptığım çalışmaları Pinterest’e yükleme kararı aldım, bazılarını poster yaptırmayı da düşünüyorum. :slight_smile:

“No one cared who I was ‘til I put on the mask.”
― Bane

“Ah you think darkness is your ally? You merely adopted the dark. I was born in it, molded by it. I didn’t see the light until I was already a man, by then it was nothing to me but blinding!”
― Bane

“You cannot run, Obi-Wan. I am what you made me.”

11 Beğeni

Bu aralar hiçbir şey yapamıyordum; Japon klasiği incelemesi yazarsam düzelirim belki dedim :slight_smile:

11 Beğeni

Pek istediğim gibi olmasa da Yennefer çizdim. :slightly_smiling_face:

Bir de Hinata. :grin:

24 Beğeni

Yüksek kalitede nasıl üretiyorsunuz? Midjourney de mi üretiyorsunuz?

1 Beğeni

Stable Diffusion kullanıyorum. Bilgisayarda büyütüyorum görselleri. :slight_smile:

1 Beğeni

Okuduğum en gerçek ve en hüzünlü kitaptı. Zaten söz konusu Proust ise akan sular durur. Hüzünle ve özenle hazırladığım bir yazı oldu. İyi okumalar…

6 Beğeni

Kendime öykü yazmak için bir saat verdim. Dergi, kitap karıştırdım; konu aradım, bilgisayar başına oturdum, cümle kurmaya çalıştım… Peki ne kadar yazabildim?

12 Beğeni

Sesin bazı kısımlarda az geliyor.

1 Beğeni

8 Beğeni

Çok uzun süredir aklımda olan bir şeyi hayata geçiriyorum. Daha çok başlarındayım, önce temel kısımları yapıyorum, yavaş yavaş sayfaları dolduracağım. Eleştiri ve önerilere sonuna kadar açığım.

17 Beğeni