Bugün Ne Ürettiniz?

6 Beğeni

Selamlar, uzun zamandan sonra foruma geri döndüm. Bu sürede iyisi, kötüsü pek çok şey oldu. Geçen yıl kurduğumuz cover grubu iyi gidiyor, bu gün yeni parçalara biraz baktım. Ama asıl bir süredir merak saldığım Midjourney ile her gün olduğu gibi bir şeyler ürettim ve resmi grubunda paylaşıma sundum. Paylaşımlarım genelde oldukça ilgi görüyor. Ayrıca o grupta paylaşımlarımı gören birisi benimle iletişime geçmişti, bu gün tekrar yazdı. Türkiye’den (bildiğim kadarıyla) tek katılımcı olarak Berlin’de düzenlenecek yapay zeka ve Solarpunk temalı bir sergiye katılmam kesinleşti. Bu gün ürettiğim şey ise “Game of Thrones 80’ler dizisi olsaydı” temalı bir dizi görüntü. Forumda uygun başlık altında mümkünse arada yaptığım şeyleri paylaşmak isterim.

5 Beğeni

Tebrik ederim. Takipte olacağım, çalışmalarınızı merak ettim. :slight_smile:

1 Beğeni
3 Beğeni

Bu başlıkta bilimkurgu incelemesi paylaşacağım hiç aklıma gelmezdi, hayat işte :slight_smile:

4 Beğeni

Merhaba çok sağ olun, facebook’ta Midjourney Official grubunda yine kendi adımla paylaşım yapıyorum. Görmek için üye olmak gerekmiyor, bütün dünyadan çok ilginç paylaşımlar yapılıyor. Burada paylaşmak uygun mu, uygunsa hangi başlık altında olacağını bilemediğim için (sanırım Yolgeçen hanı) yazayım dedim.

1 Beğeni

Evrenin dört atlısı, evrendeki dört temel kuvvettir: Bugün, bunlardan birini, elektromanyetizmayı anlattım.

9 Beğeni
6 Beğeni

Yeni heykelciğim. :slight_smile:

21 Beğeni

14 Beğeni

Atom çekirdeğiyle oynamak bizim için büyük riskler taşırken, zayıf nükleer kuvvet bu işi sessiz sedasız hallediyor. Peki zayıf nükleer kuvvet nedir?

4 Beğeni
2 Beğeni

Şöyle bir üretimim oldu, https://www.youtube.com/watch?v=RTRb5LmV-Jw

1 Beğeni
7 Beğeni

Güzel bir derleme olmuş. Aralarından en çok Hesse’nin ve Twain’in kütüphaneleri hoşuma gitti.

Umberto Eco’nun kitaplığını ayrı bir kategoride değerlendirmek gerekiyor, adamın evindeki kütüphaneden çok kütüphanesindeki ev gibi bir durum söz konusu. Kitaplığını gezdirdiği bir Youtube videosu var, izlemediyseniz tavsiye ederim. 30.000 kitaba sahip başka birini tanımıyorum, bazı üniversitelerin bu kadar çok kitabı yok. :slight_smile:

Bu da Neil Gaiman’ın muhteşem kitaplığı:

3 Beğeni

Teşekkür ederim :slight_smile: Özellikle Twain’in çok hoş :blush:

Umberto Eco’nun kütüphanesi dediğiniz gibi “kitap evi” gibi bir şey, biliyordum ama sadece kesitleri koyabildim içeriğe. O videoyu bilmiyorum, ama bakacağım müsait olduğumda, teşekkürler :nerd_face:

Kitaplıkları olan yazarları araştırırken Neil Gaiman’ın kütüphanesini de görmüştüm. Muhteşem! :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

İnsanın canı çekiyor. Muhteşemler. :slight_smile:

İyi bir yazar olmak için iyi bir okur olmak şart.

2 Beğeni

+1 :slight_smile:
Şu kısacık hayatımıza ne kadar kitap sığdırabilirsek artık. Okunacak çok kitap var evet, ama nitelikli eserleri okuyarak geçirmek lazım günleri.

3 Beğeni

O, evrenin dört atlısının en güçlüsü. Atom çekirdeğini bir arada tutan, atoma kütlesini veren ve nükleer santrallerde elde ettiğimiz enerjinin kaynağı. Güçlü nükleer kuvvet, atom çekirdeğinin “yapıştırıcısı”.

4 Beğeni

Bu haftaki heykelciğim. :blush: eğitim almaya karar verdim zaman bulabilirsem bu kış.

15 Beğeni