Bugün Ne Ürettiniz?

Tam ölçülerine göre yapmışsın, ellerine sağlık. :rabbit:

3 Beğeni

Var olan bir karakter. Bungou Stray Dogs animesinden Osamu Dazai.

3 Beğeni

Annemin kedim eve ilk geldiğinde yaptığı yeleğe benzemiş. Çok tatlı duruyor. :sweat_smile:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederiim. :joy::joy::blush:

3 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face: iki kere söktüm ölçüsü olmadığı için sonunda başardım :person_facepalming: :rofl:

:sweat_smile: Teşekkürler

5 Beğeni

Dün adı "ilk ders"olan ilk hikayemi tamamladım,hatta tüm amatörlüğüyle ama su katılmamış samimiyetimle sesli hikayeye çevirip you tubeda ve face sayfamda yayınladım👍bugün buraya kayıt oldum ve ilk yorumumu yaptım.
- YouTube dinleyip yorum yapanlara şimdiden tesekkürler

2 Beğeni

Hoş geldiniz

2 Beğeni

Anneme sucuklu yumurta yaptım. :roll_eyes: Tadı güzeldi.Kaşar ve salça kattım.Çook güzel oldu.

2 Beğeni

Beyaz peynir de candır, tavsiye ederim. Elinize sağlık bu arada. Not: Sucuksuz yapıyoruz ama biz.

2 Beğeni

Tavada beyaz peynir denemedim hiç. :smiley: :roll_eyes: Teşekkürler.

1 Beğeni

Teleskopumun odaklayıcısına step motor bağlayıp kumanda üzerinden kontrolünü sağlayan bir devre yaptım. Şuan dada bulucu dürbünler için X Y düzlemlerinde hareket sağlayan bir mekanik ve elektronik yapı yapıyorum

9 Beğeni

Hoşbuldum tesekkürler

1 Beğeni

Ellerinize sağlık. :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

Bilimkurgu Kulübündeki yeni yazım yayınlandı. Erken yaşta yitirdiğimiz Bilimkurgu yazarlarından öne çıkan 12 yazar hakkında kısa kısa bilgiler var. :slight_smile:

Erken Yaşta Yitirdiğimiz 12 Bilimkurgu Yazarı

11 Beğeni

Kitaplığımın son hali bu şekilde :grin:.

16 Beğeni

Param olduğu için herhangi bir şey üretme gereği duymuyorum.

2 Beğeni

Hobi olarakta yapılabilir illa ihtiyaçtan olmayabilir. Sizin hobileriniz nedir mesela?

1 Beğeni

İşten vakit kalırsa yan gelip yatarım.

2 Beğeni

Bugün Skyrim Quest Marker yaptım. Odada Quest var :slight_smile:

28 Beğeni

Hu hıhh hıyahh

5 Beğeni