Bugün Ne Ürettiniz?

Hepimize oluyor o. Kafaya takarsan işin içinden çıkamazsın. Daha çok okumam lazım, daha çok bilgili, daha çok kültürlü olmam lazım vs vs… Zaten hayat boyu devam ediyor bunlar. O mükemmellik hiçbir zaman gelmeyecektir. En güzeli başkalarına sormak

2 Beğeni

Aslında evet biz de fazla kakao kullanınca ikinci keke dönüştürdük yoksa o da bir laleydi bir aralar. :smile: Uzaktan da olsa tadını alabilmeniz ve beğenmeniz dileğiyle. :yellow_heart:

2 Beğeni

Cheesecake çok severim ve gördüğüm kadarıyla da oldukça lezzetli olmuş. Ellerinize sağlık. Dediğiniz gibi mesela laleli olan kabarırken çikolatalı o kadar kabarmadı ama olsun yine de yemesi güzeldi. :yum:

2 Beğeni

Afiyet olsun, sizin kekleriniz de şahane gözüküyor. İçinde çikolata, kakao olan hiçbir şey kötü değildir. :yum: Bu arada sanırım 2. kekte kullandığın borcam ile benim kullandığım borcam aynı. Bunlar biraz kalın, bu yüzden mi bilmiyorum kek fazla kabarmıyor bunlarda. Sanırım geç ısınıyor, bu yüzden de kabartma tozunda bulunan asit ve bazlar sıvılarla çözülüp hemen reaksiyon gösteremiyor sanırım. Daha ince kaplarda daha iyi kabardığını gözlemledim. Tabii siz daha iyi bilirsiniz, ben bir erkek olarak anca bu kadar biliyorum. :joy:

Kimyager olsa keşke aramızda da, benim yarım yamalak anlattığım şeyi düzgünce açıklasa bizlere. :sweat_smile:

2 Beğeni

Red Alert 2 Tesla Kulesinden lamba yaptım. Çıktısı, boyaması, ışık montajı falan derken 3 gün sürdü. (Model bana ait değil.)

Formadaraşşa

resim

29 Beğeni

Harika olmuş ama. Emeğinize sağlık.

2 Beğeni

Çok güzel olmuş güle güle kullanın.

2 Beğeni

Derken?
Pek matah bir detay olmamış sanki.

1 Beğeni

Sildim o halde hocam.

1 Beğeni

Yazacağım hikayenin temellerini ürettim diyebilirim galiba.

2 Beğeni

Yanlış anlama ben karar merci değilim.
Şahsi fikrimdir sadece

1 Beğeni

Bugün sticker yaptım. Yapmaya devam edeceğim ama önce fikirlerinizi almak isteriimm. :blush:

Kitaplığıma yapıştırdım. Sanırım bir tane ile bırakmayacağım. :sweat_smile:
Sizce nasıl olmuş ? :blush:

23 Beğeni

Güzel olmuş fakat renk seçimlerinizde daha canlı renkleri kullanmanızı öneririm. Bana göre çok silik ve karanlık kalmış. :slight_smile:

5 Beğeni

Yağlı kağıt üzerine yaptım. Çok belli olmuyor, fazla bastırınca yırtıldı ilk denediğimde. :sweat_smile:

Teşekkür ederiim. :blush:

3 Beğeni

Çol güzel olmuş, ellerinize sağlık yapmaya devam edin bence

Ben de bugün tavşan oyuncak için elbise ördüm :grin:

12 Beğeni

Stickerın sınırlarını siyahla boyarsanız ortadaki renk daha çok ortaya çıkacaktır :blush:

3 Beğeni

Çok teşekkür ederiimm ben de bir şey eksik kalmış diyordum :sweat_smile:.

3 Beğeni

Dediğiniz gibi yaptım. Şimdi daha iyi oldu.:blush:

16 Beğeni

Çok sevimli olmuş, bu karakteri kendin mi yarattın, yoksa var olan bir karakter mi? Karakterin hatlarını daha belirgin yapabilirsen bence çok daha iyi olur. :smiley:

Gölgeyi de çok güzel eklemişsin, sen bu işi çözdün. :yum:

3 Beğeni

Şimdi çok daga güzel bencede :krs:

3 Beğeni