Biraz yenilenmiş, biraz düzenlenmiş eski yeni bir yazı
Çok değerli oyun sever dostlarım. Bu yıl başladığımız youtube maceramızda bizden desteğinizi esirgemediniz. Çok teşekkürler. Size ufak bir mesajımız var 2025 İnşallah hepinize bol bol sağlık, huzur, mutluluk ve para getirir.
Bir de yılın favori oyunlarına ve konuşamadıklarımıza da ufaktan değindik. Keyifli seyirler.
Sevgili @Huseyin_Oz ve annemin yardımıyla sonunda öğrendim. Biraz korkunç görünüyor ama daha ilk denemem diyerek kendimi rahatlatıyorum. Şu anlık kafasını bitirdim tekrar yurda döneceğim için burada bırakıyorum ve başka projelere başlamak üzere tığ serüvenime devam ediyorum. Bana yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim tekrardan @Huseyin_Oz .
Ellerinize sağlık, çok tatlı olmuş, kedinin bakışları da harika
Çok teşekkür ederim, sayenizde! Ama hala biraz korkunç görünüyor… Yapa yapa düzelteceğim inşallah
Yok gerçekten çok tatlı gözüküyor, zaten bu iplerle örmek kolay değil, en azından bana kolay gelmiyor.
Siz güzel baktığınız için öyle o zaman.
Bol bol karbondioksit.
İtiraflar bölüm 2.
İyi okumalar dilerim
Yeni katıldığım bir etkinlikten bahsettim içeriğimde. Henüz yılın başındayız. Bu durumda okuma listeleri yapanlara veya yapmak isteyenlere faydalı olacağını düşünüyorum. İsterseniz direkt bu maddelerle liste yapabilirsiniz ya da kendi maddelerinizi de oluşturabilirsiniz. Ben ilk kez böyle bir şey yaptım. Deneyimlerimi yıl sonunda paylaşmayı umuyorum. Mutlu günler herkese
Bugün çok güzel bir hikaye ile karşınızdayız oyun sever arkadaşlar. Zamanında World of Warcraft’ı alt etmek için yola çıkan bir firma ve onlarla yolu kesişen başka bir firmanın çok özel bir oyunun hikayesini ve arka planda yaşananları anlattık. 14 dakikalık çok uzun olmayan, tek yemekte izleyebileceğiniz ama çok keyif alacağınızı düşündüğüm bir video, merak edenleri bekleriz efendim.
Ben uzun zamandır kitap okumaya ara vermiştim. Aslında okumak istiyordum ama hangi kitabı alsam elimde sürünüyordu, o yüzden son bir yıldır elime kitap bile almadım. Ancak bu challenge çok hoşuma gitti. Şimdi bir arkadaşımla birbirimizi gaza getirerek listedeki ilk maddeye göre bir kitap seçip sipariş verdik. Umarım bu vesileyle okumaya yavaştan dönebiliriz ikimiz de.
Teşekkürler bu paylaşımınız için, bana güzel bir ilham oldu
Ayy çok sevindim sizlerin de katılmanıza. Hem sizin hem de arkadaşınızın adına mutlu oldum. Umarım okuma hevesiniz challenge boyunca devam eder.
Bu arada yazımda belirtmeyi unutmuşum, maddeye sırasıyla uymak zorunda değilsiniz. Yıl boyunca hepsini tamamlamanız gerekiyor sadece. İstediğiniz maddeden başlayabilirsiniz yani. Keyifli okumalar, rica ederim
Nisan Şenliği’ne inceleme yazdım. Kısa tutacaktım ama olmadı; incelemem yorumlara doğru taştı, birazcık. Okumak isteyenler buyrunuz efenim:
https://www.instagram.com/p/DFDHb5XoDQm/?igsh=b3RjZHl1MGVtYTZq
Hüseyin Rahmi Gürpınar’dan okuduğum Kesik Baş ve bu kitaba yazdığım inceleme
https://www.instagram.com/p/DFFgskzolMI/?igsh=ZHRkbzh3MXdpNTZ5
Unreal Engine ile film pratikleri yapıyorum bir gün işime yarar diye. Artık dizilerin arka planlarında ve başka alanlarda çok kullanılıyor. Ben de fırsattan istifade sevdiğim şeyler yaparak kendimi bu alanda geliştirmeye başladım. Henüz çok amatörler bence. Bazı objeleri kendim yapıyorum, bazılarını da satın alıyorum.
İlk kez evde yeni 3d yazıcıyu çalıştırdık ve dinazor bastık bit tane. Dolayısıyla boyama kısmı da deneme aşamasıydı. Nasol oldu pek anlayamadım ama fena da degil sanki
3D yazıcı olarak neyi tercih ettiniz? Bende uzun zamandır araştırıyorum 3D yazıcı almak için.