Bence gayet iyi. Dişleri falan sağlıklı duruyor. 3D yazıcı işine çok özeniyorum.
Boyama yaparken haberler açıktı sanırım. Dinozora ağır gelmiş olabilir gündem.
“Astronomlar yirmi yıldan uzun bir süredir uyarıyordu: “Ni ölüyor.” Yıldızlar, nizzalar gibi doğar, büyür ve ölürdü.”
Yeni öykümü yayınladım.
Oku: SOLUK YILDIZA VEDA – Öykü – Gizem Çetin
Dinle: https://youtu.be/nta16YfjJgc
Modelleme yapmaya başladım dün. Biraz yardım alarak böyle bir şey yaptım, henüz üzerinde çalışıyorum. Beğenmediğim kısımları mevcut.

Düzenleme, böyle bir şeye dönüştü:
Dışarı aktarma olayını da çözdüm.
Değerli oyun severler merhaba. Warren Spector adını duymuş muydunuz? Eğer duymadıysanız bile muhtemelen bu adamla bir şekilde yolunuz kesişmiştir. Kendisi Deus Ex, System Shock ve Wing Commander gibi yapımların arkasındaki efsane isimlerden. İlginçtir ki son oyununu Disney için yapmış hem de bir Mickey oyunu. Peki Warren Spector kimdir ve Epic Mickey nasıl bir oyundur, ne şekidle geliştirilmiştir? Merak edenleri çayıyla, kahvesiyle bekleriz
Yeniden bir şeyler üretmeye başladım Ama bu sefer 3D değil
Bebekle o zor oluyor, boyaması vs. İncelemek isterseniz geri dönüşlerinizi bekliyorum. https://ty.gl/lwzwogw3llhef Kişiye özel tasarımlar yapıyorum, trendyolda da hazır baskı ürünler yapıp satıyorum artık.
Çok güzeller. Emeğinize sağlık.
Kendin mi yapıyorsun? Bir ara bende bakmıştım bu tür sticker cihazlarına.
Evet ben yapıyorum☺️ düşünüyorsanız marka model önerebilirim.
Teşekkür ederim Beğenmenize sevindim.
Yapılacak çok şey var ama yeterli vakit yok ne yazıkki. Çalışmalarınız çok güzel. Niyetlenirsem size tekrar sorabilirim.
Kendime kaç aydır 3D yazıcı almayı planlıyorum. Ama bir türlü almadım.
Maalesef koşturmaca içinde kendimize ve hobilerimize çok az vakit ayırabiliyoruz. Teşekkürler beğenmenize sevindim.
3D yazıcı için Creality k1c öneririm. En son onu aldım. Kapalı olması avantaj. İlk yazıcım Ender v2 de güzeldi fakat açık olması ve otomatik ayarı olmaması dezavantajıydı.
creality k2 plus combo almayı düşünüyorum. Aslında Bambu Lab ile bu ikisi arasında kaldım ama sanırım boyutlarında ve endüstiriyel baskı daha kolay alabilmesinden dolayı K2 Plus alacağım gibi gözüküyor şuan. Daha tam karar veremedim. Yurt dışındaki karşılaştırmalara ve yaşanan hatalara bakıyorumda bizim yurt içinde karşılaştırılmalı bir çalışma yapmadılar ne yazık ki. Bu kadar yüksek fiyatlı bir cihazı alıpta sonradan pişman olmakta istemiyorum.
Yakın zamanda bir karar vermem gerekiyor. Çok beklersem fiyaları daha da uçacak yada daha iyi model çıkacak bu sefer yine 2 ay ülkeye gelmesini bekleyeceğim.
- kez izlediğim bu şahane film hakkında kısa bir yazı yazdım. İzlemeyen varsa şiddetle öneriyorum.
Etiketler çok iyiymiş elinize sağlık
Teşekkür ederim