Bugün Ne Ürettiniz?

Blog yazısı:

5 Beğeni

Kitabınızı dün bitirdim. :blush: Genel olarak beğendim. İncelemesini yazacağım. Emeğinize sağlık.

2 Beğeni

Yeni öykü paylaştım! Yarın da sesli hali geliyor. :wolf:

4 Beğeni

Üretkenlik konusunda gayet iyisin, böyle devam. :mechanical_arm::blush:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim. :smiling_face:

2 Beğeni

Aaa! Gerçekten mi? Beğenmenize çok sevindim gerçekten! İlk öykü amatördü bu arada, ilk yazdığım gotik öykü denemesiydi. :smiley: Ama 2.den sonra fark edilir düzeyde iyileşme olduğunu düşünüyorum. Bu arada incelemesini nereye yazacaksınız? Sabırsızlıkla bekliyor olacağım.

1 Beğeni

Okurken fark ettim. İlk öykü acemice ama diğer öykülerde kaleminiz biraz daha gelişmiş. Burada, 1000kitap’ta ve İnstagram’da paylaşacağım. :smile:

2 Beğeni

İlk sıradaki benim yazdığım ilk öyküydü. Sonra yazmaya devam ettim. Anlamadım, ne şekilde oldu, daha iyi öyküler ortaya çıktı. Bu nasıl oldu derseniz… Diyebileceğim tek şey bilinçdışımla daha iyi ilişki kurdum. Yani öykülerimi kendi bilinç dışı akışımla yazdım. Bu süreçte tabii hobi olarak Freud, Jung, Adler, Lacan vs. bakınıyorum :smiley:

Takipteyim. Sabırsızlıkla bekliyorum. Dışarıdan bir gözün yorumlarını almak çok değerli.

2 Beğeni

Sesli hali geldi!

6 Beğeni

Blog yazısı:

https://mediumturkiye.com/sahir-dergi-bir-edebiyat-dergisi-2422c0692b32

5 Beğeni

Uzun zaman sonra boyalarımı elime aldım. TF2 Pyro karakterini yaptım. :sweat_smile:

11 Beğeni

Blog yazısı, psikanalist Gemini XD

Lacancı Terapist Gemini: AI ile Terapi Yaptırabilir miyiz?

https://turkiyeyayini.com/lacancı-terapist-gemini-ai-ile-terapi-yaptırabilir-miyiz-6ebde5de7079

5 Beğeni

Dün ürettiklerimin ekran goruntulerini aldim.

Yeni öykü Pluvia…

5 Beğeni

Yeni öykü, yeni sesli öykü. :cyclone:

5 Beğeni

1950’lerin New York’un da geçen bir Spider-Man oyunu olsa nasıl olurdu diye düşündüm ve bir deneme yaptım. :smiley: Kalite normalde daha iyi ama sağolsun video çekme zımbırtıları bozuyor görüntüyü.

Ev yapımı Spider-Man 2. :smiley: Gece gece aklıma geldi ne yapayım?

8 Beğeni

New York örümcek ağlarından geçilmiyor sonra. Temizlemesi kolay mı? Sağ sola uçarken iyi. :joy:

1 Beğeni

:smiley: Ne yapalım biz de doğanın bir parçasıyız. New York’luların işlerini hallederken sağa sola ağ bulaştı diye mesele yapmanın lüzumu yok. :smiley: :smiley: :smiley:

1 Beğeni

Yeni öykü Selene’in Daveti…

6 Beğeni

Bu karakteri ne zaman görsem aklıma Warhammer’daki Death Korp’lar geliyor. :smiley: Çok iyi olmuş bu arada.

4 Beğeni