Blog yazısı:
Kitabınızı dün bitirdim. Genel olarak beğendim. İncelemesini yazacağım. Emeğinize sağlık.
Yeni öykü paylaştım! Yarın da sesli hali geliyor.
Üretkenlik konusunda gayet iyisin, böyle devam.
Çok teşekkür ederim.
Aaa! Gerçekten mi? Beğenmenize çok sevindim gerçekten! İlk öykü amatördü bu arada, ilk yazdığım gotik öykü denemesiydi. Ama 2.den sonra fark edilir düzeyde iyileşme olduğunu düşünüyorum. Bu arada incelemesini nereye yazacaksınız? Sabırsızlıkla bekliyor olacağım.
Okurken fark ettim. İlk öykü acemice ama diğer öykülerde kaleminiz biraz daha gelişmiş. Burada, 1000kitap’ta ve İnstagram’da paylaşacağım.
İlk sıradaki benim yazdığım ilk öyküydü. Sonra yazmaya devam ettim. Anlamadım, ne şekilde oldu, daha iyi öyküler ortaya çıktı. Bu nasıl oldu derseniz… Diyebileceğim tek şey bilinçdışımla daha iyi ilişki kurdum. Yani öykülerimi kendi bilinç dışı akışımla yazdım. Bu süreçte tabii hobi olarak Freud, Jung, Adler, Lacan vs. bakınıyorum
Takipteyim. Sabırsızlıkla bekliyorum. Dışarıdan bir gözün yorumlarını almak çok değerli.
Blog yazısı, psikanalist Gemini XD
Lacancı Terapist Gemini: AI ile Terapi Yaptırabilir miyiz?
https://turkiyeyayini.com/lacancı-terapist-gemini-ai-ile-terapi-yaptırabilir-miyiz-6ebde5de7079
1950’lerin New York’un da geçen bir Spider-Man oyunu olsa nasıl olurdu diye düşündüm ve bir deneme yaptım. Kalite normalde daha iyi ama sağolsun video çekme zımbırtıları bozuyor görüntüyü.
Ev yapımı Spider-Man 2. Gece gece aklıma geldi ne yapayım?
New York örümcek ağlarından geçilmiyor sonra. Temizlemesi kolay mı? Sağ sola uçarken iyi.
Ne yapalım biz de doğanın bir parçasıyız. New York’luların işlerini hallederken sağa sola ağ bulaştı diye mesele yapmanın lüzumu yok.