İnsanların yapay zekayla bu tür görseller ve videolar yaptıklarını fark edince, ben de bir Pinterest hesabı açıp Unreal Engine ile yapmaya başladım. Youtube’da alta müzik koyabiliyorum ama Pinterest kabul etmiyor.
Middle Earth’ler mükemmel görünüyor
Teşekkür ederim, hazır paketleri kullanıp kendim bir şeyler ekledim, ışıklandırmayı düzelttim.
Bende birisi isteyince keşfettim Teşekkürler bir şeyler yapmaya çalıştım. Şimde vakit buldukça blue medic karakterini yapıyorum.
Genel incelemem. Çok beklentiye girmemenizde fayda var.
Uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar. Bu sefer sizlerinde çok seveceğini düşündüğümüz bir konu üzerine video yaptık. Hikaye anlatacılığı. Tabii oyunlardaki hikaye anlatıcılığı ve edebiyatta olduğu gibi video oyun dünyasında da “Anlatma, göster” tekniği nasıl kullanılıyor, hangi oyunlar bu konuda başarlı buna değindik. Umarız seversiniz. Olurda gelirseniz yorum ve beğenilerinizi bizden esirgemeyin. Hatta hypelarsanız da mutlu oluruz
Şurada kısa bir şiir yazarak güne başladım.
Asimov’dan Sonsuzluğun Sonu incelemem şuradadır efenim, herkese iyi okumalar dilerim.
Son birkaç gündür mobil platformlardaki tasarım oyunlarına benzer bir oyun yapıyorum bilgisayar için.
Blog yazısı: Rota: KKTC | Uçak, Araba, Tehdit | Varoluş
Simgesel düzleme fırlatılan benin varoluşsal notları…