Bugün Ne Ürettiniz?

Çok tatlı olmuş :smiling_face_with_three_hearts:

Bu arada amigurimi yapmayı bilmiyorum ama Punch nakışıyla uğraşmaktan biraz iplerden anlar oldum. Hem punch hem de amigurimi kitlerinden çıkan ipler genelde biraz kalitesiz oluyor.

%100 cotton yazan ipler yerine cotton ve akrilik karışık iplerle daha rahat örebilirsiniz diye düşünüyorum. Genelde bende amigurimi ipleriyle nakış yapıyorum en iyi performansı yazdığım karışımdaki iplerle alıyorum. Favori iplerim alize cotton gold ve gazzal baby cotton :sweat_smile:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim!!:growing_heart: İpin etkileyip etkilemediğini bilmiyordum iyi ki buradaki forumdaşlar var. Alize’nin kaliteli olduğunu ben de duymuştum dediğiniz gibi bir de deneyeceğim. Çok çok teşekkür ederim. Sizin punch nakışlarını da görmeyi çok isterim örgü işlerine bayılıyorum.:heart_eyes::growing_heart::heart:

1 Beğeni

En son buraya bunu atmıştım :melting_face:

1 Beğeni

Ah görmüştüm, gördüğümde de hayran kalmıştım. Bayıldım! :star_struck: Ellerinize sağlık mükemmel duruyor. :growing_heart:

1 Beğeni

Çook teşekkürler :smiling_face: Bende amigurimi denemek istiyorum. Sanmıyorum ama eğer yapmayı başarabilirsem burada paylaşırım​:sweat_smile:

1 Beğeni

Bugün de bir Amigurumi Kiti yaptım. Ayıcığın gözlerini örmek yerine düğme koydum. Yine biraz farklı oldu.:teddy_bear::brown_heart:

15 Beğeni

Yazdığım farklı kitaplardaki kadın karakterlerimi bir arada çizdim. :slightly_smiling_face:

Hangi karakterin hikayesini daha çok merak ettiniz?

12 Beğeni

Proustyen evrenden bir kitap daha… Marcelciğim Proust hakkında yazmayı çok özlemişim :writing_hand:t2::face_holding_back_tears::heart: Sayfama yeni bir inceleme güncellemesi yüklendi, okumak isteyenler için;

https://wannart.com/icerik/50453-marcel-proust-ya-da-bir-roman-yaratmak-mehmet-rifat

7 Beğeni

Bugün de arkadaşlarımla kafede figür boyadık. :artist_palette::teddy_bear::cherry_blossom::cow_face:

10 Beğeni

sanırım hiçbir şey… boş geldim boş gidiyorum :slight_smile:

bugüne yazı yazmakla başladım, bir nevi mutluyım

1 Beğeni

Bugün de Amigurumi Lama ördüm. Arkadaşım da benim örgü örmeme heveslenip kedi örmek istedi. İlk defa örgü denedi. Sonuçsa kedi yerine Hüzünlü Hamster’a dönüşmüş bir yün topçuğu oldu. Yanına da Ratatouille’e benzesin diye makarna yaptı. :sweat_smile: :smiling_face_with_tear: :llama: :mouse_face: :ribbon: :white_heart: :grey_heart:

11 Beğeni