Bugün Ne Ürettiniz?

Kefaret - Eliza Clark | Kitap incelemem :writing_hand:t2::open_book:

7 Beğeni

Dijitalden anime kız çizimi denedim. Eğlenceli bir süreçti. :slight_smile:

Naruto’dan Deidara’yı da boyadım. :smile:

9 Beğeni

Manga tarzında Sailor Moon’u çizdim. :sparkles::crescent_moon: Epey zamanımı aldı ama hoşuma gitti.

Bu da kısa videosu. :grinning_face_with_smiling_eyes:

7 Beğeni

Benim için bu ayın favorisi belli; “İrlanda Defteri”ne bayıldığımı yüz kez falan söyledim galiba. :face_holding_back_tears: Onun hakkında bir şeyler yazmadan kitaplığa geri koymak istemedim. Kitabın sunduğu içtenlikle samimi bir inceleme yazdım ben de.

Artık incelemelerimi sadece Wannart’ta yayınladığım için tamamını burada paylaşmıyorum.

6 Beğeni

Sütçü - Anna Burns | Kitap incelemesi :open_book:

9 Beğeni

Naruto için anime sahnesine benzer çizim yaptım. Beklediğimden daha iyi oldu. :sparkles::fish_cake_with_swirl:

Şu emojiler ise bağımlılık yapmaya başladı. :joy:

12 Beğeni

Geçen hafta seramik workshop etkinliğine katıldım, hayatımda ilk kez böyle bir şey yapıyorum. Çok güzel geçti, hem kafam dağıldı hem de tatliş bir şey yaptım. Bugün el emeği göz nuru ürünümü almaya gittim. İki kez fırınlama işleminden geçmiş, verniklemişler de. Bayıldım! :smiling_cat_with_heart_eyes: Yeni gözlük standım hayırlı olsun. :smiling_face:

21 Beğeni

Bugün arkadaşlarımla kafeye gidip figür boyadık. Kedime benzetmeye çalıştım. :cat_face::brown_heart:

20 Beğeni

İrfan Yolu: Cehennemi İcatlar

4 Beğeni

Bugün marketten aldığım tığ işi amigurumi köpeği bitirdim. Kahverengi yünüm bittiği için beyaz yünle tamamladım. :dog_face::brown_heart:

21 Beğeni

Bugün Amigurumi Koalamı bitirdim. Biraz garip oldu.:upside_down_face::koala::heart:

16 Beğeni

“Geber Aşkım” bana ne yaşattıysa artık… Tam bir aydır inceleme yazamıyordum. Sonunda notlarımı toparlayabildim. Okudum, sonra filmi izledim ve uzun bir zaman kendime gelemedim. Kendini bulamayan bir kadının hikâyesi beni çok etkiledi demek ki. İncelemem de burada:

9 Beğeni

Yeğenim için :smiling_face_with_horns:

22 Beğeni

çok güzel görünüyor.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim. :blush:

Bugün de Amigurumi fil örmeyi denedim ama sanırım spesifik olarak fil örmekte sıkıntılarım var. Bknz. :frowning: :elephant::grey_heart: Şahsına münhasır bir fil diyerek geçiştiriyorum efendim. Bir sonrakine daha düzgün olur umarım.:smiling_face_with_tear:

18 Beğeni

Merhaba, çok güzel olmuş. İp ile ilgili bir sorun da olabilir. Bazı yerleri sık bazı yerleri gevşek örmüşsünüz gibi görünüyor. Peluş iplerde hatalar daha az görünüyor. Örgüye yeni başladıysanız peluş ile devam etmek daha kolay. Yine de harika duruyorlar. :heart: Kedileriniz bir o kadar tatlı, tüyleri kadar ömürleri olsun. :cat:

2 Beğeni

Bence de güzel olmuş, çok sevimli görünüyor. Yalnız kedinizin yandan yandan bakışlarıyla süper bir an olmuş. :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Ay çok teşekkür ederim!:growing_heart: Tığım ipin arasına girip sürekli ipi ayırdı ondan sürekli sıktım bazı yerleri de gevşettim çok haklısınız.:face_holding_back_tears: Peluş iple devam edip belki kendimden daha emin olduğumda bu iplerle devam ederim. Tekrardan çok teşekkür ederim. Benden de kediciklerden de çokça sevgiler.:sparkling_heart::cat_face:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim! Onlar her şeye biraz yargılayıcı ve yandan bakıyor. :face_with_hand_over_mouth::grinning_face_with_smiling_eyes::sweat_smile::growing_heart:

1 Beğeni