Bugün Ne Ürettiniz?

Ufak ufak tamamlıyorum. Artı bir heves, gaz gelsin diye koyuyorum buraya :sweat_smile:

Ekleme:

10 Beğeni

Garaz ve haset.

Bugün ne ürettiniz başlığını her gördüğümde içimden bu cevabı vermek geliyor. Sonunda yaptım o espriyi kusura bakmayın.

5 Beğeni

Bugünlük mola. Sabahtan beri bu kadar oldu :sweat_smile:

11 Beğeni

Tekrardan merhabalar oyun sever dostlar. Bir hikaye videosu ile daha karşınızdayım. Bu sefer efsane yapım Bloodborne’daki İyi Avcının tüm yolculuğuna değindik. Detaylı ve akıcı olacak bir şekilde size hikayeyi anlatmaya çalıştık, umuyorum beğenirsiniz, iyi seyirler. :slight_smile:

8 Beğeni

Şu oyunun ne zaman lafı açılsa Sony’e küfretmeyi boynumun borcu bilirim. Bu vesileyle bugün de görevimi yerine getirdim. Teşekkür ederim.

1 Beğeni

Sona yaklaştım arkadaşlar. Birkaç güne biter diye düşünüyorum :innocent:

10 Beğeni

An itibari ile bitirdim ama ufak bir sorunum var. İki parçam eksik. O boşluklara ne yapabilirim?

7 Beğeni

Parça desteği veriyor diye biliyorum Puzzle şirketler. Onlarla iletişime geçebilirsin. Olmazsa orjinal resmi çıktı al arkadan o kısmı izalayacak şekilde yapıştır.

En uğraştirici seçenek olarak o kısmın kalıbini bir mukavva üzerine çıkart üzerine aldığın çıktının o kısma gelen kısmını yapıştır ve kalıp üzerinden kes ( sanki yeni parça yapıyormuş gibi)

1 Beğeni

Yine bir eksiklik yine bir yarım bırakma bu sefer senlik olmasa da :blush:

Eksik parça(ları) firma ile iletişime geçerseniz tedarik etme ihtimali olabilir.

2 Beğeni

Kutunun üstündeki resmi eksik yerden bakıp, onun şeklinde kesip koymayı deneyeceğim.

@W4YNE sıkıntı yoksa sıkıntı var demektir. Olmasa şaşardım zaten :sweat_smile:

İkinizede teşekkürler :smiling_face:

3 Beğeni

Okuduğunuz kitapları, izlediğiniz film/dizi/animeleri, yazdığınız yazıları, favori alıntılarınızı ve yıllık kültürel hedeflerinizi tek çatı altında toplayan “Kişisel Kültür Arşivi” projemi yayınladım!

Kullanmaya başlamak için aşağıdaki linke gidebilirsiniz:

7 Beğeni

Ben bir eksiklik göremedim :sweat_smile:.

3 Beğeni

En sağ da ikinci kulenin altlı üstlü iki parçası eksik :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Bugün civciv ordusu ördüm.:hatching_chick::yellow_heart::front_facing_baby_chick::saluting_face:

16 Beğeni

Madem civciv ordusu bunlar bir alt metin lazım tanıtmak için.

“bu kafasız orkların kuru gürültüsü değil; bunlar civ hai. zırhları kalın, kalkanları ise geniş”

gibi

6 Beğeni

Sonunda Genji’nin Hikâyesi hakkında bir şeyler yazdım, ne mutlu :writing_hand:t2::face_holding_back_tears: Çok ilginç bir kitaptı, harika bir okuma deneyimi yaşadım sayesinde :yellow_heart: İncelememi okumak isterseniz, burada:

https://wannart.com/icerik/50947-dunyanin-ilk-romani-genjinin-hikayesi-murasaki-shikibu

@Overaged

11 Beğeni

Hani doğrusunu söylemek gerekirse ilk roman olduğunu düşünmüyorum ama tespit edilebilmiş en eski roman olsa bile benim bunu okumam lazım hissiyatını aşılıyordu bana. Bazı yönlerden bekledikleriniz olmamış, normal karşıladım bende o durumu. Kadın egemen toplum zaten arasak pek bulamayız. O kadar geçmişe gitmeye de gerek yok. Kadına seçme hakkı veren ilk ülkeyi arayınca 1893 yılına ulaşıyoruz. Bu romanın yazıldığı tarihe göre çok yakın bir zaman. :slight_smile:

Edebiyat sever bir insanın ilgisini her türlü çekmesi gereken imza niteliğinde bir eser dışarıdan bakınca.

Teşekkür ettim unutmadığınız için… :slight_smile: @sultiderler

2 Beğeni

Rica ederim, ne demek :cherry_blossom: Yorumumu okuyup vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. :smiling_face: Kadın egemen toplum değil de eşitlik istiyoruz. Olması gereken bu. Kadınların yabancı bir dili öğrenmesinin bile yasak olduğu bir zamanda yazılmış bir kitabın yok olmadan günümüze kadar ulaşabilmesi mucize. İlk roman olduğu yazıldığı tarihe göre kabul görüyor ama kesin olduğunu kimse bilemez tabii ki. @Overaged

2 Beğeni

Eksik parça var diyordum ya! Puzzle halısı ile puzzle’ın arasında kalmış, çerçeveci görüp takmış. Bir mutlu oldum ki anlatamam. 4-5 kere kontrol ettim halbuki nasıl kaçtı bilmiyorum :smiling_face_with_tear:

13 Beğeni

Ben boşuna bir eksik göremiyorum demedim :grin:.

5 Beğeni