İlki kendim, ikinci de yeğenim için.
(Tasarımlar bana ait değil, internetten buluyorum.)
Beyaz kısımlar diş gibi olmuş o yüzden beğendim.
Aslında burun.
20 krkt
Şimdi bakıyorum da düşününce burunun kenarlarına kadar uzanan diş de olabilir. Aslanlardan öyle uzun dişler varsa.
Orijinaline baktım, burunmuş. Ama kaşları ve yelesinin bir kısmını unutmuşum, yapayım.
Onu hatırladınız mı?
Neredeyse 1 yıl önce yapmıştım. Şimdi tekrar ördüm. Ağzından ötürü biraz garip oldu ama ilkine göre daha iyi sanırım.![]()
![]()
Hunlar : Mete Han’ın 2. Çin Seferi
Yeni kısa öykümü yayınladım. ![]()
Harry Potter’ın 3D 500 parçalık puzzle’ını almıştım. Çoğu parçayı tamamlayamayıp, sıkılıp bırakmıştım. Şimdi tekrar başladım, azmettim bitireceğim bu sefer
Bitince burada da paylaşırım şaheserimi ![]()
Puzzle ile uğraşan arkadaşlara bir sorum olacak. Ben puzzle halısı aldım, onun üstünde yapıyorum. Puzzle bitti diyelim ve çerçeveciye götürmem gerekecek. Halıyı çerçeveciye mi götüreceğim sadece, yoksa puzzle yapıştırıcısı falan varmış; ona da ihtiyacım olacak mı?
Yapıştırıp da götürmüştük biz.
Halı olmasına rağmen mi? Ben puzzle aldığım zaman satıcı halı alırsan yapıştırıcıya gerek olmaz demişti ama ben puzzle’da yeniyim, o yüzden emin olmak adına soruyorum ![]()
“Kıskanmak” hakkında yazdım. ![]()
https://wannart.com/icerik/50658-insanin-pesini-birakmayan-bir-ikilem-kiskanmak-nahid-sirri-orik
Çok oldu biz yapalı ama risk almamak adına yapıştırmıştık. Daha tecrübeli birisi yardımcı olur belki.
Umudum @BiblofilYouTube her türlü hobi var, bu yoksa banlatırım
Ehtiyar delikanlı @alper 'den de umutluyum ![]()
@nefarrias_bredd belki sende yapıyorsundur bu sporu hocam ![]()
Puzzle’ı halıdayken dür bük al yanına götür kaymaz. Halının olayı o. Hiçbir şey olmuyor gezdirmek için o halı sonuçta.
Sağ ol Burak hocam. Ekstra yapıştırıcı olayıyla uğraşmayacağım için mutlu oldum ![]()
Çerçevecisine de bağlı hocam. Kadıköy’de bizim yaptırdığımız dükkana halıya sarılı halde götürüyorduk, reis sağolsun bize çerçevelenmiş puzzle’ı ve halıyı ayrı ayrı geri veriyordu. Şimdilerde kendimiz yapıyoruz;
1- Ikeadan çerçeve al
2- Puzzle’ı halıdan çerçevenin içinde gelen kağıda aktar
3- Kağıdı yere serilmiş su geçirmeyen bir şeyin üzerine ser
4- Puzzle yapıştırıcıyla yapıştır, 1 gün bekle
5- Çerçeveyi tak
Şeklinde. Bu şekilde halıyı da tekrar kullanabiliyorsunuz ama halıdan kağıda puzzle aktarırken çok dikkatli olmak lazım.
Dijitalde realizm denemeye başladım. Marilyn Monroe çizimim ![]()
bu da izlemek isteyen olursa diye shorts videom.
(mobilde linki düzenlemekle cebelleştim biraz
)
Hanım Hanım! Bunlar benim yavrularım!
Vizelerden sonra bozulmuş uyku düzenimle sabahlayarak bitirdiğim çanta dostu Buz Devri Sid sizlerle efendim.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Çok iyi olmuş
(20 harfff)
Çok teşekkür ederim!!!![]()
![]()
![]()