Bugün Ne Ürettiniz?

Hocam ben indirip oynadım da distance %50’ye gelince sıkıldım, çok uzun olmuş sanki.

2 Beğeni

AA çok teşekkürler oynadığın için :hugs:

Aslında toplam süre 10 dakika hocam, fazla uzun olmasa gerek de sanırım temel problem zorluğun fazla düşük kalması ve büyük oranda bundan ötürü oyuncunun dikkatini bu süre boyunca pek tutaması.

Bir kaç arkadaşa oynattım, benzer geribildirimler aldım konuyla ilgili. Çok uyuz etmeden oynayan herkes bitirebilsin diye kasten kolay yapmaya çalıştım ama kantarın topu kaçmış sanırım biraz :sweat_smile:

Bir arkadaş yapılan hamlelerin maliyeti olduğunu, kaynakların azaldığını ve kaynaklar azaldıkça silahların zayıfladığını/hareketlerin yavaşladığını/regen’in azaldığını fark etmemişti bile :sweat_smile:

2 Beğeni

Olabilir hocam, maliyetleri fark ettim de baktım hızlı doluyor pek umursamadım. En ileri gidip orada E spamlıyordum full :smiley:

Movementte biraz fazla ivmeli geldi.

2 Beğeni

Ahahah! Aslında bu teşvik etmek istediğim bir davranıştı. E maliyeti en düşük saldırı, hasarı aslında baya yüksek olmasına rağmen. En altta durup lazer spam’lemeyi engellemek istedim; gitsin millet yakından kapışsın diye :sweat_smile:

Aslında oyunun konsepti getiriyor biraz da bu problemleri. En baştaki kaynaklar neyse o, sona kadar onunla gidilsin dedim, can hariç hiçbir şey dolmuyor, can doldurmak diğer kaynakları çok hızlı tüketiyor o yüzden. Ama bu durumda oyunun dengesi çok hassas bir hale geliyor; 10 dakika makul bir oynayışla en sona kadar kaynakların oyuncuyu kasmadan yetmesi lazım, ama diğer yandan kaynak tükettiğin zaman hem tükenişi hem etkisini çabuk görmen lazım. Bunu ayarlamak beklediğimden zor çıktı bir tık. :sweat_smile:

Bu da bir başka denge problemi hocam. Kontrolü hız değil de ivme bazlı yapmaya karar verdim; böylece maliyeti minimize ederek de hareket edebiliyorsun (hızını ver, hedefe varana kadar dokunma tuşa). Yani kontrolü ivme bazlı yapıp maliyeti ivmeye bağlamak burda daha ilginç stratejilerin yolunu açıyor aslında. Ama bu stratejilerin lazım ve ilginç olacağı şekilde tasarlamak lazım oyunun kalanını. O yüzden hareketin maliyetini yükselttim biraz, bir saniye ivmelenmenin maliyeti 20 mermiye falan eşit yanlış hatırlamıyorsam. Ama sanırım kolaylık bunun da önüne geçen bir şey oldu :sweat_smile:

Oyun tasarımı zor…

2 Beğeni

Öyle hocam valla, pek anlamam ama çevremde birkaç tasarımcı arkadaş var duyuyoruz.

Kolay gelsin…

2 Beğeni

Sağolasın hocam saygılar. Oylama sürecinde oyunu güncelleyemiyorum, ama süreç bitince bir güncelleme çıkarım.

Aslında hoşuma gitti, 2 günde yapılmış derme çatma oyuncak değil de zamanla uğraşıp adam gibi oyun haline getirmek istiyorum ama bakalım, hayaller hayatlar :sweat_smile:.

2 Beğeni

deve dikeni :melting_face:

9 Beğeni

Ben de oğlum için hareketli , el becerisi paneli istenilince kendi hayal gücümü devreye soktum.

Gemini13

Projemiz 2 Hafta evvel başladı halen sürüyor.

15 Beğeni

Spiderman ördüm.:spider::spider_web::heart:

21 Beğeni

Diskdünya’dan ÖLÜM karakteri fanartı yaptım. Paul Kidby’nin illüstrasyonundan çokça ilham aldım (daha doğrusu referans). Geleneksel + dijital boyama.

16 Beğeni

9 Beğeni

Ayraç ördüm.:frog::green_heart::sparkles::heart_hands:

17 Beğeni

16 Beğeni

Gerçekten çok güzel olmuş, beğendim. Elinize sağlık.

2 Beğeni

teşekkür ederim ! birkaç sene önce suluboyalarla başlamıştım, beni resimden soğutmuştu (susuydu, fırçasıydı, püsüydü derken), bir de başlangıç/keyifli vakit geçirmek için pek uygun değillerdi sanırım. Pastel boyalar resimden keyif almamı sağladı tekrardan.
Sizin çizimlerinizi de görüyorum, çok hoşlar :purple_heart:

2 Beğeni

Suluboya cidden zorlayıcı. Pastel bana daha kolay geliyor aslında. Ben de teşekkür ederim. :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Bugün fanart bitirdim. Nedense Elayne çizesim gelmişti, hem deneysel takılıyordum. :grinning_face_with_smiling_eyes:

15 Beğeni

Asya Hunları’nda Mete Han’dan sonra tahta geçen Kiyok Han’ın dönemini anlatan tarihi belgesel. İyi seyirler

Hunların Altın Çağı: Kiyok Han M.Ö. 174 - 160

3 Beğeni

Ya çok hoşuma gidiyor Zaman Çarkı fanartı yapıyorum.

19 Beğeni

Aviendha fanartı bitirdim. :grinning_face_with_smiling_eyes:

13 Beğeni