Can Yayınları Ciltli Kitaplar Serisi

Bildiğiniz üzere Can Yayınları daha önce yayımladığı kitapların ciltli versiyonlarını çıkarmakta. Çıkan kitapların takibi ve yayımlanan kitaplardan haber olunması için ayrı bir konu açmanın iyi bir fikir olacağını düşündüm. Can Yayınları ağırlıklı olarak çok satan kitaplardan oluşturuyor kitapları.

ÇIKAN KİTAPLAR

1. Veronika Ölmek İstiyor (Paulo Coelho)
  2. Siddhartha (Hermann Hesse)
  3. Yabancı (Albert Camus)
  4. Kırmızı Pazartesi (Gabriel Garcia Marquez)
  5. Gözlerim Sığmıyor Yüzüme (Küçük İskender)
  6. Sevgili Arsız Ölüm (Latife Tekin)
  7. Aylak Adam (Yusuf Atılgan)
  8. Dönüşüm (Franz Kafka)
  9. Zorba (Nikos Kazancakis)
  10. Şeker Portakalı (Jose Mauro de Vasconcelos)
  11. Güneşi Uyandıralım (Jose Mauro de Vasconcelos)
  12. Delifişek (Jose Mauro de Vasconcelos)
  13. Suzan Defter (Ayfer Tunç)
  14. Hayvan Çiftliği (George Orwell)

1 2 3 4 5

6 7 8 9 10

11 12

EN SON ÇIKANLAR

13 14

Açılan Tüm Konular

27 Beğeni

Son zamanlarda en sevdiğim seri oldu, baskılar mükemmel. Bir de sevdiğim kitaplar ve alıp okumak istediklerim denk geliyor. Son çıkanlar da güzel oldu, şimdi gördüm :slight_smile:

@alper

5 Beğeni

Aynen benimde bayıldığım bir seri oldu. Kitaplarda çok kaliteli çıkıyor.

4 Beğeni

Bende bu baskıları topluyorum. ilk 4’ü almıştım 5 ve 6’yı haftaya alacağım Babil siparişi sepetimde, 7-8-9’da o zamana çıkmış olur.

Aslında 1,5 - 2 yıl önce Yusuf Atılgan baskılarının kapakları çok tepki alınca, Atılgan’ın kitaplarının ciltli baskılar için bir çalışma olacak demişlerdi. Yusuf Atılgan kitapları için ciltli baskılar bekliyordum ama Can çok daha başka bir şey yaptı. Öyle sert karton kapak vb bir baskı değil gerçekten ciltli bir baskı yapıyorlar.

4 Beğeni

Bu seriyi alacağım tarzım değil ama yeniliklere her zaman açığım. :v:t6: İçlerinde çok duyduğum merak ettiğim yazarlar var.

2 Beğeni

Ben 5 ve 6 ilgimi çekmediği için almadım. İlk 4’ünü fuardan almıştım. 7-8-9’uda kesin alırım. Gerçekten özel bir baskı hep konuştuğumuz sert kapak olayı değil :slight_smile:

1 Beğeni

Kırmızı Pazartesi’yi de bana aldırdın. :buyucu:

2 Beğeni

Hi bende onu diyecektim, okusana onu zaten kısa sürer. Senin ne düşüneceğini merak ediyorum :slight_smile:

1 Beğeni

Çok masumane bir kandırıkçılık sezdim nedense… :thinking:

2 Beğeni

Zorba’nın kapağını beğenemedim. Oysaki ciltsizinki çok güzeldi.

1 Beğeni

Mission completing …%38 :slight_smile:

1 Beğeni

Kitabı alıp göndermiştim sana ulaşmadı mı. :grin::grin::grin:

https://kidega.com/kitap/zorba-ciltli-332305/detay

3 Beğeni

Konunun güzelliğine bakar mısınız? Kim bilir kitaplar ne kadar güzeldir :heart_eyes:

3 Beğeni

Bütün çıkanları topladım. Yenilerini bekliyorum, baskıları ve seçimler hoşuma gidiyor :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Gülün adı bu seriye eklenir mi?

Seri kaç kitapla sınırlı olacak, açıklandı mı?

Bana öyle geliyor ki bir seri gibi değil de, Can’ın en çok ilgi gören kitaplarına alternatif bir baskı olarak basılıyor bu kitaplar.

1 Beğeni

Bence Gülün Adı gelmez çünkü çok kalın. Çıkan kitaplar neredeyse hep yakın sayfa sayısında. Muhtemelen fiyat artmasın belli bir kotada dursun diye bu sayfa sayısına yakın olan çok satanlar çıkıyor.

2 Beğeni

Amazonda %50 denk getirince almak lazım o zaman, beklemeye gerek yok.

Seri devam edecek mi? Hangi kitaplarla devam edecek? Bilgisi olan var mı?

1 Beğeni