Çanta Önerisi

Bugüne kadar hep ya Kaft’ın postacı çantalarını ya da basit sırt çantalarını kullandım.

Şu an kendime güzel bir çanta almak istiyorum ancak o kadar çok çeşit ve marka var ki ne alacağımı şaşırmış durumdayım… Aralıklarla baktım ama hala doğru düzgün bir şey bulamıyorum.

Şöyle özellikler arıyorum;

  • Çok büyük böyle kocaman isviçre çakıcısı gibi binlerce özelliği olmasına gerek yok
  • Kitap taşırken zarar vermesin, kitabın olduğu göz ayrı olabilsin
  • 2 veya 3 kalem koyabilecek kalemliği olursa güzel olur.

Genel olarak çantamda; Anahtarlık, şarj aleti, powerbank, cüzdan, belki bir iki takı, dezenfektan ve ufak bir deodorant gibi şeyler koyuyorum.

Kullandığınız çantalardan da olur öneri verirseniz sevinirim. Her tür öneriye açığım. :sweat_smile:

2 Beğeni

Şurada 3-5 öneri var.

Buradakileri okudum şimdi ama ben daha kalıcı ve sağlam bir şey bakıyorum. Zira neredeyse her gün işe giderken yanımda çantam olacak. Buna kışlar ve yağmurlu günler de dahil. Bugün 3 AVM gezdim ve sonunda kararımı verdim.

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07KYSH6BS?pf_rd_r=43889NDGT7T51BDE4MAQ&pf_rd_p=dbef927e-126e-4d59-a744-316eb26cc421

Bu çantayı alacağım.

Başlığın rusça olmasına bakmayın çantayı komple güzelce tanıtıyor. Tek eksik yanı sanırımö yani bana çok da lazım değil ama powerbankten çanta dışına kablo çıkışı yok sanırım. Yani çoğu çanta yapıyor artık bunu eklenebilirmiş.

Çanta konusunda ne düşünürsün bilmiyorum ama ben MediaMarkt’ta birebir inceledim çok beğendim @alper Eğer çanta ararsan aklında bulunsun bence.

1 Beğeni

Benim çantamda ipad ve 10.5 bir laptop olması yeterli oluyor, fazla bir şey almıyorum yanıma. Çanta güzelmiş ama benim için biraz büyük olur gibi.

14.1’liği de var ama o bile büyük olur sanırım sana. Ben hem gözlerinin çokluğu hem de evden yanıma çantamı aldığımda başka hiçbir şey almama gerek kalmaması açısından bayıldım.
Muhteşem =)
Azıcık fiyatı 200-250 arası olsa hemen de alırdım ama 375 uzuca bir süre bekletecek beni.

1 Beğeni

Gearbest’e baksana, ben 3-5 kez oradan aldım çantalarımı. Gerçi vergi, kur olayları eskisi gibi değil.

https://tr.gearbest.com/erkek-antalari-c_11344/