Çizgi Roman Dükkanları

@Mustafaizmirli 'nin önerisiyle sizlere çizgi roman dükkanlarından bahsetmek istiyorum biraz da çizgi roman nereden alınır? sorularına kendi düşüncelerimle yanıt vermek istiyorum. Yaklaşık 3 senedir çizgi roman koleksiyonu yapıyorum ve american comics yani DC,Marvel ve bağımsız çizgi romanlar hakkında bilgi verebilirim fumetti bilgim yok ne yazık ki. Burada bahsedeceğim şeyler tamamen kendi düşüncelerim olmakla birlikte herhangi bir kuruluşu veya kişi kötüleme amaçlı değildir. Bu 3 senede kendi alışveriş yaptığım ve sosyal medya üzerinden tanıdığım birçok insanın yaptığı alışverişlerle kendi kafamda oluşturduğum + ve - lerdir. Bulunduğum ilde hiçbir çizgi roman dükkanı olmadığından genel olarak online alışverişler hakkında konuşacağım. Lütfen siz de kendi deneyimlerinizi veya şurada yanlışın var dediğiniz şeyleri yazın çizgi romana yeni başlayacak arkadaşlara yardımcı olalım.

Lütfen çizgi roman alırken çizgi roman dükkanlarından alın! Zaten küçük bir kitleye sahip çizgi roman dükkanlarında yapılan her alışveriş onlar için önemli.

Öncelikle Arkabahçe Çizgi Roman dükkanından başlamak istiyorum.
İstanbul ana merkez
Arkabahçe uzun yıllardır ülkemizde çizgi romanın gelişmesinde katkıda bulunmuş bir yayınevi son birkaç yılda bazı konularda bizleri üzseler de ülkemizdeki çizgi roman kültüründe yerleri büyüktür.
https://www.arkabahce.com.tr sitesi üzerinden online olarak satış yapıyorlar Türkçe ve İngilizce birçok çizgi roman bulunmakta
+.Şu an kendi yayınlarında %50 gibi gayet güzel bir indirim var.
+Gördüğüm kadarıyla 175TL ve üzeri kargo ücretsiz altında ise 16TL bir kargo ücreti var.
+Site arayüz olarak bence güzel kategoriler düzgün.
+Özellikle kendi ürünlerinde başka sitelerde bu seviyede indirimin bulunmadığı indirimler bulunabiliyor.
-Kendim yaklaşık 1 sene önce yaptığım bir alışverişte yanlış ürün gönderdiler (başka insanlarda varyant almasına rağmen ana kapak geldi) (Bu forumdan bir arkadaş yanlış ürün gönderme konusunda şu an daha iyi olduklarını ve sıkıntı yaşanmadığını söyledi)iletişim konusunda biraz sıkıntılı olduklarını düşünüyorum sadece telefonla arayarak ulaşabiliyoruz. Sosyal medya hesapları olması ve kullanmalarına rağmen mesajlara cevap vermiyorlar.
-Sürpriz kutu BENCE iyi değil ara sayılardan çıkıyor (tabii ki ilk sayılardan da çıkıyor) ve fiyat olarak bence değmiyor.

Goril Çizgi Roman

Ankara’da bulunan dükkandan veya https://www.ankaracizgiroman.com internet sitesinden alışveriş yapabilirsiniz.
+Benim çok mantıklı bulduğum üzere ankaracizgiromansatis diye bir İnstagram hesapları var oraya da ürün yüklüyorlar genellikle uygun fiyatta oluyor.
+İnstagram hesabı üzerinden satış için canlı yayınlar yapıyorlar ve aldığınız çizgi romanları site üzerinden de ödeyebiliyorsunuz isterseniz.
+Siteleri benim pek alışkın olmadığım bir arayüze sahip değil ama çok kullanışlı bence öylesine başlıklar tam olarak müşterinin soracağı şekilde.
+Sosyal medyayı iyi kullandıklarını zaten anlamışsınızdır İnstagram hikayeleri üzerinden soru cevap da yapıyorlar ve eğlenceli cevaplar alabiliyorsunuz.
+Ankara’da yaşayan bir arkadaşım sık gidiyordu ve seviyordu hiç gitmediğimden net bir şey söyleyemiyorum ama canlı yayınlardan dükkan güzel gözüküyor.
+Puan ve ödül sistemi eklemişler ama detaylı incelemedim.
-Sitenin ne kadar kategori özelliğini övsem de ürünleri inceleme olarak biraz daha geliştirilmesi gerekiyor bence (daha önceki zamanlara göre daha iyi şu an site üzerinde çalıştıklarını gösteriyor bu)
-Kargo 17tl 250tl ve üzeri ücretsiz ben 250’nin biraz yüksek olduğunu düşünüyorum.

Büyülü Dükkan ile ilgili bir bilgim yok açıkçası Kadıköy’de bulunuyor

Çizman Çizgi roman Dükkanı ile ilgili de bir bilgim yok Osmangazi/Bursa’da bulunuyor

Çizgi roman sepeti

https://www.cizgiromansepeti.com sitesinden alışveriş yapabilirsiniz. Site yeni diğer sitelere göre kendim alışveriş yapmadım ama youtube videoları ve sağdan soldan duyduklarımla yazıyorum.
+Çizgi düşlerin kendi sitesi.
-150TL ve üzeri kargo ücretsiz ama 150 ve altında herhangi bir bilgi yok ve alan kişiler 16-20 civarı kargo ödemişler kapıda 1-2 cilt için. Sebebi sorulduğunda anlaşmaları olmadığından ne kadar tutacağı belli değil bu yüzden kapıda ödeme olarak yollanıyor.

Gerekli Şeyler
https://www.gerekliseyler.com.tr sitesi üzerinden veya Kadıköy’de bulunan dükkandan alışveriş yapabilirsiniz. Ülkemizde mangaların büyük çoğunluğunu Gerekli Şeyler basıyor çizgi romanın yanında.
+Şu an kendi yayınlarında %45 indirim var oldukça güzel bir indirim
+Kendi yayınlarının yanında birçok İngilizce ve Türkçe çizgi roman,manga,figür,defter,poster satıyorlar.
+Sosyal medyayı aktif kullanıyorlar ve sorular çok saçma olsa bile cevaplıyorlar sabır taşıracak seviyede sorular geldiğini görüyorum onlara.
-250 TL ve üzerinde kargo bedava daha önce belirttiğim gibi yüksek bir sayı altında ise 14 TL

Jedbang collectibles (JBC yayıncılık)

https://www.jedbang.com sitesinden alışveriş yapabilirsiniz veya Ankara’da bulunan dükkandan da alışveriş yapabilirsiniz. Baskı kalitesi olarak çok iyi iş çıkarıyorlar bence.
+Site arayüz ve kategori olarak çok iyi.
+Sosyal medyayı aktif kullanıyorlar hatta Ertan abi kişisel hesabından bile cevaplıyor soruları.
+150TL ve üzeri kargo ücretsiz altında ise 10TL
+Kendi yayınlarında Jedbang Varyant olarak çıkardıkları çizgi romanların varyant kapağını da basıyorlar genellikle. Bu varyant kapaklar etiket fiyatında ve az limitli oluyor koleksiyon ürünü yani.
-Sitede çizgi roman basmadan önce zaten figür sattıklarından ki hala satıyorlar bir çizgi romanı aramak için arama yerine yazdığınızda çizgi romandan önce figürler çıkıyor. Bu yüzden Jedbang Collectibles - Türkiyenin En Kahraman Mağazası - Çizgi.. adresinden direkt çizgi roman kategorisine gidip oradan bakabilirsiniz çizgi romanlara.

Marmara Çizgi

https://dukkan.marmaracizgi.com.tr sitesinden alışveriş yapabilirsiniz geçtiğimiz ay açtılar siteyi.
+Sosyal medyadan haber vermekte aktifler bayağı özellikle site açıldığından beri. @tulgan abi de bu forumda da bulunup bazı sorulara cevap veriyor. info@marmaracizgi.com.tr adresinden bilgi alabilir ve soru da sorabilirsiniz.
+Kendi yayınları %35 indirimli sitede ve dükkan özel kapaklar ve boş kapakları da buradan alabilirsiniz.
+Kargo 250TL ve üzeri ücretsiz altında ise 14TL ancak sınırın altında bir alışveriş yaparken 14TL yi kargoya ödemek yerine Marmara Çizgi’nin bastığı Tapınak,Lejyon,Nuh Cilt 1,Bouncer Cilt 1 bu 4 ciltten herhangi birini 20TL’ye alarak kargoyu sıfırlayabiliyorsunuz

Paralelevren Çizgi Roman Dükkanı

https://paralelevrencr.com sitesinden veya Kadıköy’de bulunan dükkandan alışveriş yapabilirsiniz
+Özellikle İngilizce cilt ve fasikül konusunda çok zengin bir dükkan ve site dükkandaki hemen hemen her ürünü siteye de koyuyorlar.
+Sosyal medyada en aktif çizgi roman dükkanı olabilir canlı yayınlar,soru cevaplar çoğu konuda bilgi alabiliyorsunuz.
+İngilizce fasikülde abonelik açabiliyorsunuz.
-Kargo 300TL ve üzeri ücretsiz ben yine yüksek buluyorum altında ise 13TL kargo ücreti var.

Presstij Çizgi Roman
İzmit’te bulunan dükkandan veya https://www.presstij.com.tr sitesinden alışveriş yapabilirsiniz.Bastıkları çizgi romanlar olarak çok kaliteli bulduğum bir yayınevi hak ettiği değeri görmediğini düşünüyorum mevcut şartlarda.
+Site arayüz olarak gayet güzel.
+Türkçe ve İngilizce birçok çizgi roman bu dükkanda da mevcut.
+İngilizce fasikülde abonelik açabiliyorsunuz.
+Kendi yayınlarını ön siparişe indirimli bir şekilde açıyorlar bu benim hoşuma giden bir şey.Bastıkları sert kapak edisyonlar da ön siparişte indirimli oluyor sonrasında etiket fiyatına dönüyor.
+Sosyal medyada aktifler sorduğunuz sorulara güzel yanıtlar alıyorsunuz.Hatta ingilizce fasiküller için stok takip hesapları bile var.
-Kargo 250TL ve üzerinde bedava altında ise 12TL

Zahiricomics

Eskişehirde bulunan dükkandan veya https://zahiricomics.com,https://www.zahiricizgiroman.com sitelerinden alışveriş yapabilirsiniz.
+Sosyal medyada aktifler Facebook grubuna katılıp orada paylaşım da yapabilirsiniz ve sorularınız sosyal medya hesapları üzerinden cevaplanıyor.
+İngilizce indirimli cilt çok sattılar.
+İngilizce fasikül için abonelik açabilirsiniz ve sitede de bulunuyor çokça.
+Türkçe çizgi romanları zahiricizgiroman sitesinden alabilirsiniz
-Çok fazla gizemli kutu yapılıyor bence

Edessakitabevi

https://www.edessakitabevi.com sitesinden alışveriş yapabilirsiniz. Zamanında çok kullandığım ve en sevdiğim siteydi.50TL ve üzeri kargo bedavaydı ve bolca ayraç ve poster veriyorlardı(hala veriyorlar)
ama son 1-2 senedir stoğu tükenmek üzere olan çizgi romanları etiket fiyatından da yukarı koyuyorlar ve sert kapak çizgi romanları sahafların yükselttiği çok yüksek fiyatlarda satmaya çalışıyorlar bu olaya karşıyı birisiyim ben buraya çizgi roman satan sahafları koymamamın sebebi de bu.
+Şu an 100TL ve üzeri kargo bedava önceden 50 idi ama diğer sitelere bakarsak bu iyi bir fiyat.
+Özellikle set çizgi romanlarda iyi bir indirim oluyor.
+Birçok ayraç ve 1 poster yolluyorlar.
-Yukarıda anlattığım gibi kara borsaya çok müsait olan çizgi roman piyasasının kara borsaya düşmesinde etkileri var bence.

D&R,İdefix,BKM,Amazon,Trendyol,Hepsiburada gibi siteleri önermiyorum elinden geleni yapan çizgi roman dükkanlarımızı bitirir bu gibi yerlerden alışveriş yapmak.1-2TL fazla olsa bile verip çizgi roman dükkanlarından alınması gerektiğini düşünüyorum .Başta da dediğim gibi amacım hiçbir yeri kötülemek değil. Sizler de düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şurada yanlışın var derseniz ve açıklarsanız seve seve düzeltirim hatalarımı.

18 Beğeni

Gizemli kutu dediğiniz tam olarak nasıl bir şey? Çizgi romanlara biraz yabancıyım ben :smiley:

Konu açmanız güzel olmuş. Forumda çizgi roman okuyan arkadaşlar var. Emeğinize sağlık :slight_smile:

1 Beğeni

İçeriği hazırlayana göre değişiyor ama şöyle örnek vereyim:150TL 10 adet fasikül hepsi karışık üst üste bir seriden sayılar da olabilir tamamen hepsi farklı serilerden de olabilir.1 tane de ingilizce cilt 100 kutu varsa 50 si hardcover yani sert kapak 50 si softcover yani ince kapak. Şu dükkan veya kişi öyle yapıyor olarak suçlamıyorum ama bu kutulardan farklı yerlerdeki kutulardan almış birisi olarak daha çok elde kalmış satılmayan sayıları koyuyorlar bence. Zahiri çok fazla kutu yapıyor diyorum ama en güzel içerikli olan onlarınkiler oluyor genelde diğer hazırlayanlarda sert kapak koyduklarını görmedim. Bir de son dönemde İnstagram üzerinden satış yapan birkaç kişi de ben de kendi gizemli kutumu hazırlıyorum diye çıktı pek önereceğim şeyler değil şahsen. Konu fikrini @Mustafaizmirli arkadaşımız verdi biraz araştırma yaparak hazırladım yazıyı yazım hatalarım veya başka hatalarım olabilir affola.

2 Beğeni

Salgından önce özellikle fiziki dükkana gidip en azından çizgi romanları karıştırır ve bir manga alır geri dönerdim. Şimdilerde maalesef. Salgın bitsin tekrar devam. :slight_smile:

2 Beğeni

Edessakitapevi"ni sırf set satisi oldugundan favori sitem.Keske tüm sitelerde Tam set ve ONE shot secenegi olsa.Benim için set satis önemli.:slight_smile:

1 Beğeni

Katılıyorum.Ankara Çizgi Roman’ın oku bitir kategorisi var one shot olarak.

Çok güzel bir liste olmuş. ELİNİZE SAĞLIK. :hugs:

Son zamanlarda “çizgiromansepeti.com” sitesini kullanıyorum. Özellikle yeni çıkan fumettiler var ve nadir de olsa eski sayılar da (renkli olanlar gibi) var. Kargo durumu yine karışık ve 150 lira ücretsiz kargo diğerlerine göre (250) daha kabul edilebilir. Ayrıca kargo takip linki de paylaşmıyorlar. :upside_down_face: Hatta bir defasında aradım. “Onu gönderik ama ben bir kontrol edeyim,” dedi. Adımı soyadımı söylediğimde siparişim hakkında direk cevap vermesi ne kadar az sipariş aldıklarının da bir göstergesi olduğunu düşünüyorum. Az sipariş almaları da belirli bir sayının altında kargoları olup anlaşma yapamamalarının nedeni olabilir.

Çizgiroman süreklilik ister ve bu sürekliliği de yayınevi okur arasındaki maddi bağ sağlıyor. Sevdiğimiz yayınların türkçe ve basılı bir halde görmek istiyorsak onlara her alanda destek vermeliyiz. Özellikle pandemi döneminde maddi-manevi bağ kurmak daha da önemli oldu.

Ancak ben diğer aracı siteleri de tavsiye ederim. Zira her ne kadar dükkandan almak istesek de bulamadığımız eski sayıların aracı firmalar da var olduğunu zamanlarda onları değerlendirebiliriz. Sonuçta bir röportajda bir yayınevi yetkilisi pandemiden en çok etkilenmelerinin o aracı firmalarının kapalı olmasından kaynaklandığjnı açıklamıştı. Haklıydı da ki eseri basar basmaz aracı firmalara belli sayıda satış yapıyorlardı. Şimdi kapalı olunca yeni çıkan sayıları aracı firmalar kabul etmemişler. Bu da onları zora sokmuş.

Benim nazarımda sıra şöyle ki önce eseri basan yayınevi sitesi ve o olmazsa çizgi roman odaklı olan diğer dükkanlar… En sonunda da aracı firnaların siteleri ki yeri geldiğinde nereden değil ne kadar basıldığı bunun ne kadar tükendiği de önemli oluyor. Ha böyle olmasını ister miydim? İstemizdim, bir yayınevinin sitesine girdiğimde eski sayılarının da var olduğu ve ay ay almış olsaydım diye hayıflandığım çok oldu. Ancak yayınevinin sitesinde tükenen ve aracı firmaların stoklarında var olanları gördükçe elim kolum bağlanıyor. Bu durum ne yazık ki fumettilerde pik yapmış bir konumda… Ayrıca aracı firmaların gönderikleri de maşallah ikinci elden hallice :upside_down_face: ve buralardan almak insana koyuyor ama dükkanlarda yoksa yok ne yazık ki… Denize düşen yılana sarılır gibi oldu biraz. :zipper_mouth_face:

Not: Bu başlığın fikri/emeği/ortaya çıkması gibi her şey size ait sevgili @Yuso4656 . Bence böyle bir fikri paylaşım yapmak zaten istiyordunuz ve benim katkımsa sadece “e hadi ama bekliyoruz” çerçevesinden pek dışarı çıkmıyor. Tekrardan emeğinize sağlık. :blush:

1 Beğeni

Tabii aracı sitelerden de alınsın zaten Edessakitabevi de bir aracı site. Kendim Amazonu da kullanıyorum kargo ücretsiz olduğu için ve hızlıca kargolandığından. Trendyol Hepsiburada gibi satıcılar aracılığıyla alınan siteleri tavsiye etmiyorum ama nedeni ise başka bir başlıkta forumdaki bir arkadaşımızın da başına geldiği gibi sahte ve korsan çizgi roman. Bandrolü kontrol ettiklerinde bambaşka bir çizgi roman gözüküyor o yüzden önermiyorum. D&R ve İdefix’i ise tekelci ve müşteri hizmetleri konusunda sıkıntı gördüğümden önermiyorum iade ve değişimde sıkıntı yaşayan çok kişi var. Dükkanlarında çizgi romanların halini görünce içim acıdı resmen. Ama çizgi romanı yaymak için onlara ihtiyacımız var o kesin yayınevlerine sorarsak onlar bize açıklayabilir kendi sitelerinde ne kadar satıyor büyük sitelerde ne kadar satıyor. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

1 Beğeni

Bu arada metine sonradan eklemeden buradan yazmak istediğim bir şey daha var:Gördüğünüz gibi önerdiğim birçok site zaten yayınevinin kendi sitesi bu siteler de yanında ayraç ve poster gönderebiliyor (Marmara Çizgi senelerdir harika posterler basıp dağıtıyor fuarlarda) ve tabii ki bu sitelerden gelen kargolar sağlam eğer sıkıntı olursa iletişim konusunda ne kadar iyi olduklarını yazdım ulaşıp iade veya değişim isteyebilirsiniz. Ülkemizde kargo şirketleri ne kadar sıkıntılı olsa da çizgi roman dükkanları bunu yenecek kadar hassas. Alışveriş yapıp çizgi romanımın hasarlı geldiği çizgi roman dükkanı yok şu zamana kadar.

1 Beğeni

Liste güzel olmuş teşekkürler, ben de birkaç ekleme yapayım.

Arkabahçe’nin Whatsapp hesabı var, oradan ve Instagram’dan hızlı döndükleri oluyor. Müşteri hizmetleri muazzam değil, orta halli diyebilirim. Bir kere canlı yayın biter bitmez yayında indirimli dedikleri bir çizgi romanı sordum, 2-3 defa daha sorduktan sonra(2-3 gün geçmişti artık) satıldı dediler. Canlı yayın yaptıkları oluyor ve çok ucuza alışveriş yapabiliyorsunuz (30 dolarlık hc cildi 75 liraya aldığım oldu). Dükkandaki her ürün sitede yok, bir şeyi bulamazsanız sorabilirsiniz. Bir de tükenmiş Türkçe ciltleri bulabilirsiniz sormakta fayda var.

Gerekli Şeyler’in sitesinde İngilizcelerde yüzde 15 indirim kağıt üstünde çok iyi ama sitenin dolar kuru 9 şu an. İndirimle 7.65 oluyor ve bence fahiş biraz bu fiyat. Satıyorsa diyecek bir şey yok ama mesela Paralelevren ve Presstij düzenli güncelliyor fiyatları kura göre.

Paralelevren’in stokları Türkiye’deki en büyük stoktur muhtemelen. Yine de her ürün sitede yok sorabilirsiniz.

Goril Çizgi Roman Arkabahçe’nin Ankara şubesi değil, dediğiniz gibi isim hakkını kullanıyordu fakat ayrılmış ve bağımsız bir dükkan artık. Ben Ankaralı olduğum için düzenli gidiyorum, dükkan da hoş bir dükkan ve sitede olmayan ürünler de denk gelebiliyor özellikle fasiküllerde. Puan sistemi kısaca alışverişin %5i şeklinde.

Zahiri bir süre ürün çekmeyeceğiz dedi, kısacası şu an güncel ürün girişi olan bir site değil ve bence yavaş yavaş stok eritip kapatacaklar dükkanı. Kur düşene kadar ürün almayacağız demişlerdi gerçi, dolar 7 TL’nin altını gördü ve tekrar operasyona başlayabilirler.

1 Beğeni

Arkabahçe İnstagram üzerinden gönderilen mesajlara bakmadı benim hiç.
Goril’de hep ne zaman şunu basacaksınız esprisi döndüğünden değiştiğinden haberim yoktu teşekkürler.
Zahiri’nin dükkanı kapatacağını zannetmiyorum yani fiziksel olanı kapatabilir ama bence internet üzerinden devam eder.

Bazen Arkabahçe’yi 2-3 kere dürtüklemek gerekiyor cevap alabilmek için.

Zahiri de yanılmıyorsam fiziksel dükkanı kapattı zaten.

1 Beğeni

Buradaki tüm çizgi roman dükkanları çok nadide dükkanlar ve hepsinden alışveriş yapmışlığım var ancak sizinle bir dükkanda yaşadığım hoş olmayan bir olayı paylaşmak istiyorum. Belki burada anlatırsam dükkan da buna göre eleman alır diye umuyorum (bu arada bu olay yaklaşık 2 sene önce oldu belki de bu sorunlar artık yoktur). Yaşadığım tatsız olay Gerekli Şeyler’de gerçekleşti, zaten o dükkana iki kere gittim ve bu ikinciydi. Dükkanda mangalara, Marvel çizgi romanlarına, figürlere bakarken kasadan gelen bir takım sesler kulağıma takıldı. Bir müşteri ve müşterinin yanında da sanırım annesi olan bir kadın kasada işlem yaparken zaten ben dükkana girdiğimde de biraz agresif tavırlar sergileyen bir çalışan kadınla ve özellikle başörtüsüyle ilgili kadının yüzüne baka baka hoş olmayan şeyler söyledi. Bence bu düpedüz ötekileştirme hatta ırkçılıktır! Bu söylemleri hakaretler kadının diniyle ilgili olduğu için değil-ki ben Müslüman değilim- hakaret olduğu için kötülüyorum. Böyle insanların bırakın çok sevdiğimiz çizgi roman dükkanlarında çalışmayı, bu kafa yapısıyla yaşamaya bile layık olmadıklarını düşünüyorum. Başta da söylediğim gibi umarım çalışan alırlarken biraz daha dikkat ederler.

4 Beğeni

Pandemi öncesi Kadıköy’e her gidişimde mutlaka Büyülü Dükkan’ın ön tarafındaki indirimli stanttan alacak bir şeyler bulurdum. Oradan Çizgi Düşler’in kendi dükkanının yüzde elli standını gözden geçirip oradan da alarak Gerekli Şeyler’in dışarı çıkarttıklarına bakıp oradan da yağmalayıp eve dönerdim. AH PANDEMİ AH! Cüzdanımı rahatlattı ama beni bitirdi :man_facepalming::cry:
Son olarak ben daha çok çizgi romanı görerek ve dokunarak almayı sevenlerdenim.

1 Beğeni

Marmara instagram hesabı adına şunu söyleyebilirim, yorumla sorulan sorulara iletinin gönderildiği 2 saatten sonra cevap vermeyi bırakıyorum ve mesajla gelen sorulara cevap veriyorum. İnstagram kullanıcıları diğer yorumları okumaya pek meyilli değiller, aynı soruyu 10 dakika içinde 5 kişi sorabiliyor. Ayrıca A duyurunca B’yi soran, AB birlikte duyurulunca C neden bu kadar geç kaldı diye uzayan giden görüntü kirliliğinin de önüne geçmiş oluyorum :slight_smile: Sorularınız için Facebook ve İnstagram hesaplarımızın mesaj bölümünü ya da info@marmaracizgi.com.tr adresini kullanmanızı rica ediyorum.

3 Beğeni

Haklısınız tabii ama kendim de gönderi atılalı 9 dakika olmuş soruma cevap alamadım ondan dolayı eklemiştim o maddeyi.

Neydi sorunuz acaba?

1 Beğeni

Daha önce cevapladınız mı bilmiyorum belki aynı soru olduğundan cevaplamadınız. Ciltli vision gönderinize softcover halini tekrar basmayı düşünüyor musunuz diye sormuştum.

Ek baskılara bu sene başlanacak, öncelik okurların uzun zamandır istediği Kraven, Yürüyen Ölüler ciltleri gibi çizgi romanlarda. Vision’a da mutlaka bir noktada gelir :slight_smile:

3 Beğeni

Teşekkür ederim cevaplarınız için :slight_smile: