3 albümü de aynı anda çıkartacaklarmış. Bunun ciltlisi çok hoş. JBC inşallah mahrum bırakmaz bizi.
Bu Batman Damned Beyaz Şövalye’nin devamı mıydı yoksa ben başka bir şeyle mi karıştırıyorum
başka bir şey 20karakter
Azzarello’nun Joker’inin devamı.
Epsilon’nun bastığı Batman ve Harley ile Genç Dinozor’un bastığı Super Sons çizgi roman mı, değil mi ? İnceleyen biri olduysa bi söyleyiversin. Şu sıralar sırf buna bakmak için kitapçıya gitmek pek makul bi seçenek değil nede olsa
White knight’ın devamı “curse of the white knight” olarak geçiyor…
Epsilonun bastıklarını aldım. Gayet güzel çizgir omanlar - henüz okumadım ama göz gezdirdim. Genç Dinozor’unkiler de çizgi roman olması lazım. Kapaklarında çizgiroman yazıyor. D&R’da çizgi roman kategorisinde listelemiş.
Bilgilendirme için teşekkürler
Geliyor
Gördüm ve inanılmaz mutlu oldum.
Biraz bahsedebilir misiniz? Nasıl bir çizgi roman?
Hikaye ana karakterinizin uzun bir zaman sonra evine yani Alabama’daki bir kasabaya dönmesiyle başlıyor. Başlangıçta klasik bir eve dönüş hikayesi var. Oraya ait hissetmeme ama oraya ait olma şeklinde. Hikaye ilerledikçe de kasaba olayların merkezine oturuyor. Daha fazla karaktere ve olaya şahit oluyoruz. Amerikan kültürünü pek bilmediğim için Güneyli olmak nasıldır ya da Güney neye benzer bilmiyorum ama yazar Güney’in daha sakin ve daha ilkel olduğunu söylüyor. Çizgi romanda da bu tasvir aynen kendini hissettiriyor. O yazıyı buraya bırakayım. Ayrıca çizimler de çok hoş.
@Kotununiyisi Teşekkürler. Çizimleri ilgimi çekti. Okuyunca hikayeyi de severim umarım.
Mangalar için aktif kullanılan bir başlık var mı bakmadım ama Yalnız Kurt ve Yavrusu’nu okuyan birileri var mı? İlk cildini okuyorum ve hiçbir şey anlamıyorum. İsimler falan da çok karışık geliyor. İlerleyen ciltler de anlama ihtimalim artar mı acaba ?
Kitabın sonundaki sözlük kısmı bazı terimleri açıklıyor. Ciltler ilerledikçe serideki bazı kurum ve silahlar hakkında da bilgilendirici yazılar göreceksiniz. Eğer elinizde birden fazla cilt varsa arkalarına bi göz atmanızı öneririm…
Sözlüğü ilk cildin ortasındayken fark ettim. Onu inceleyip tekrar başlayacağım okumaya. Sadece ilk cildi aldım. Ama bakalım 2.sefer daha iyi olursa devam edeceğim seriye.
Babil Saga’yı kargolamış, ayrıca stokta da bir miktar Saga var %5 indirimli satılıyor.
Konuyu bugün itibariyle takibe aldım. Uzun süredir düzenli olarak kitap okuyorum ama çizgi romanlara mesafeliydim, pek okumadım.
Geçen hafta Ay Polisi okudum. Oldukça hoşuma gitti hem çizimleri hem anlattıklarıyla.
Daha uzun soluklu ne okuyabilirim arayışlarına girdim ve Southern Bastards’ a başladım. Cilt 1 bitmek üzere son bölüm kaldı. Saga da okumak istediklerim arasında. Önce bilgisayardan okuyup beğendiklerimi satın almayı düşünüyorum.
Bunlara benzer başka tavsiyeleriniz olursa sevinirim.
Saga benzeri olarak aynı yazardan Y Son Erkek serisine bakabilirsiniz.
Yine insaflıymış hocam bulması zor hale gelmiştir bile. Hakan Günday sayesinde Flaneur’ün açık ara en çok satan kitabı oldu, ben geçen ay 5. baskısını gördüm.