Arkadaşlar spidermane nereden başlanır ayrı okunabilecek seriden bagımsız begendiğiniz hikayeleri önerebilir misiniz
Ben pek Spiderman okumadım ama Spiderman mavi çok güzeldi. Onun dışında okumadım ama meşhur olarak Gwen Stacy’nin ölümü, Gizli savaşlar (burada bayağı bir kahraman var Spiderman’le birlikte), Venom Serisi (Marmara Çizgi 2 kitap halinde bastı ve Gizli Savaşlar Hikayesinin hemen sonrasında geçiyor), bir de Kraven’ın Son Avı var. Bu arada Kraven’ın Son Avı’na Marvel’ın en iyi hikayelerinden biri deniyor.
Çok teşekkür ederim
Ters köşe yapıp direkt Spider-Gwen okuyabilirsin… Enteresan olabilir…
Yky’nin bastığı samuray serisini merak etmiştim geçenlerde fakat 2. kitabı bir türlü bulamadığımdan bekletiyordum. 3lü seti 90 liraya falan satıyorlar Nadir Kitap’ta. 2. kitabı Gerekli Şeyler’de görünce attım sepete, Babil’den de 1. ve 3. kitapları aldım. Bugün Babil kargosu gelince kitapları dizeyim derken fark ettim ki Gerekli Şeyler 2. kitap yerine 3.yü yollamış. Bir de sitelerinde 2. kitap stokta yok gözüküyor. Şimdi mesaj attım eğer ellerinde 2. kitap yoksa üzüleceğim biraz. Yaktın beni Gerekli Şeyler . Gerçi bilmiyorum 2. kitap olmadan bütünlük bozuluyor mu, daha önce alıp okumuş olan var mı forumda?
Geçen gün de Arkabahçe’nin 2004’te bastığı 4 ciltlik daredevil serisine denk geldim instagram’da, alayım mı almayayım mı derken satıldı ve nadirkitap’ta bile tam set yok. Belki forumdan birisi almıştır güle güle okusun kim aldıysa. Bu iki olay keyfimi kaçırdı biraz
Bu arada forumda satın alan oldu mu bilmiyorum ama Akira’yı ben çok beğendim baskı kalitesi olarak. Kitap pahalı ama en azından güzel bir kağıt kullanılmış, şömizini de çok beğendim.
Hehe ilginç bir fikir ters köşe feminist bir okuma olabilir:) teşekkürler
Akira’nın Türkçe basım sürecinde yaşananlar hakkında bir röportaj:
Çok güzel bir röportaj, keşke daha uzun olsaymış. Belli ki kılı kırk yarmışlar daha detaylı okumak isterdim. Gerekli Şeyler’in bu kitabı biraz da prestij amaçlı çevirdiği belli, hiç sanmıyorum ama satmasa bile devamı gelir. 3 yılda tamamlamayı planlıyorlarmış ve muhtemelen bu da özel baskı düşünmeme sebepleri. Ne olacağı belli olmaz sonuçta.
Bu konu hep böyle tenha mıydı yoksa ben çizgi roman okumaya başaldım diye mi oldu
Southern Bastards’tan sonra Saga’yı bitirmeme de 5 fasikül kaldı.
Y Son Erkek serisine başlayacağım sanırım. Önerilere de açığım; tek kitap olabilir, seri olabilir Türkçeye çevrilmemiş de olabilir yeter ki güzel olsun
Bağımsız ve tekil kitap olarak Güngezgini ve Sıradan Zaferleri şiddetle tavsiye ediyorum.Hayata bakışınızı etkileyebilecek ve size hayatla ilgili sorular sordurtacak kitaplar.Yine bu tarz Jeff Lemire ne yazmışsa okuyabilirsiniz.En sevdiğim yazar olabilir kendisi.
Klasiklerden okumadıysanız Watchmen’i kesin okuyun.Süperkahraman bakış açısını yıkan ve temelden tekrar şekil veren bir şaheser.Yine Alan Moore’dan V For Vendetta tavsiye ederim.
Seri olarak Scalped önerebilirim.Kaliteli ve sürükleyici hikayesiyle alır götürür sizi.
Süperkahraman serisi olarak Marvel Bendis dönemi Daredevil çok iyi iştir.Ona da bakabilirsiniz.
Watchmen, V for Vendetta, From Hell gibi Alan Moore işlerini okuyabilirsiniz. Bağımsız olarak Güngezgini kesinlikle okunmalı. Seri olarak Sandman veya Vaiz okuyabilirsiniz. Süper kahraman hikayesi olarak Kingdom Come güzeldir.
Cevaplar için çok teşekkür ederim. Listeye aldım hepsini, güzel bir sıralama yapıp okurum
Şu sıralar Scalped okuyorum neden bu kadar az popüler anlamış değilim.Kesinlikle tavsiye ederim eğer noir-suç tarzını seviyorsanız.
ben yazılanlara ek olarak "kaybolan o günler"i de öneririm. çok iyidir.
Sizlere de teşekkürler.
@noronikkirbac
@mutereddit
Bu arada herkes okuduğu çizgi romanı yazarsa ufkumuz genişler ve iyi kötü fikir sahibi olabilir diye düşünüyorum.
Şu sıralar Alfa’dan çıkan Resim Sanatı’nın Tarihi’ni okuyorum. Gerçekten harika çizimleri olan bir çizgi roman. Tek tek ressamları inceliyoruz ama hikayenin bütünlüğü var. Baskısı da çok iyi .
bu kitabı okudum. biraz resim ve ressamlarla ilginiz varsa çok beğenirsiniz. keşke ikinci cildini de çıkartsalar.
Kitap 2 bölümden oluşuyor. Ben 2.cildi o sanıyordum. Eğer devamı varsa Alfa kesin çıkarır.
Çok uzun zamandır çizgi roman okumuyordum. Şimdi Vaiz’in ilk cildini bitirdim, gayet keyifliydi bolca güldürdü ayrıca çizimler ve hikayede güzel. Sanırım seriyi bitiririm. Umarım devamı da ilk cilt kadar güzeldir.
Hocam preacher cildini cgc tarafından nasıl onaylattığınızı sorabilir miyim? Çok zor onaylatılıyor diye biliyorum. Onaylanmış şekilde mi aldınız yoksa?