Çizgi Roman Okurları Cemiyeti

Aslında zor değil ücretini veren herkes istediği sayıyı CGC yaptırabiliyor ama 9.8 alması çok zor birde cilt değil bu 1. fasikül CGC batman öldüren şaka hariç hiç cilt cgclemedi diye biliyorum

Ayıp olmazsa ne kadara gönderdiğinizi sorabilir miyim benim elimde de bir kaç fasikül var göndermek isterim ben de

Ben London Comic Con’dan almıştım derecelendirilmiş şekilde.

2 Beğeni

40 dolar olması lazım kargo ile 75 dolara geliyor artmış olabilir tabi fiyatlar

1 Beğeni

Tamamdır. Çok teşekkür ederim cevaplandırdığınız için. :blush:

Çizgi düşler’den çıkan y son erkek, 100 kurşun, coffin hill serileri tamamlandı mı yoksa hala basılıyor mu? Sosyal medyadan mesaj attım fakat cevap vermediler. Bu üç seriden birisine başlamak istiyorum bu serileri okumuş olanlar varsa yardımcı olabilir mi?

Y son erkek tamamlandı ama diğerlerini okumadım bilmiyorum.

1 Beğeni

‘Coffin Hill’ tamamlandı diye biliyorum.

1 Beğeni

Y Son Erkek - 10 cilt - tamamlandı
Coffin Hill - 3 cilt -tamamlandı

100 Kurşun - 13 cilt - 6 tanesi basıldı. Devam edecek diye umuyoruz.

Okumadıysan tavsiyem Scalped. O da 10 cilt tamamlandı.

2 Beğeni

Cevaplar için teşekkürler. Scalped serisini okuyup bitirdim süperdi gerçekten. Preacher kadar da sertti :grinning:

Buz Mermisi’ni okuyan var mı? Nasıldır, hikaye kendi içinde başlayıp bitiyor mu?

1 Beğeni

One shot veya çok da uzun soluklu olmayan çizgi roman tavsiyesi verebilecek deneyimli arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.En son preacher serisini bitirdim.Bu serinin içeriği gibi kara mizah ve şiddet unsurları barındırırsa daha iyi olur teşekkürler

Vision,Hush,The Long halloween ve wolverine orijin önerebilirim.

1 Beğeni

Teşekkür ederim hepsine bir göz atacağım

Winter soldier ve kingdom come eklemeyi unutmuşum ama saydıklarım içerisinde çizgi roman tarihindeki en önemli yeri kesinlikle kingdom come tutuyor.Önceliğinizin o olmasını öneriyorum.

2 Beğeni

Mister Miracle 2 cilt - Marmara Çizgi’den, geçen senenin en iyi çizgi romanı bence. Mutlaka okuyun.
Daredevil - Korkusuz ve Daredevil - Yeniden Doğuş, Frank Miller’dan harika Daredevil hikayeleri. Biri orijin diğeri de efsane seri. Aslında Arkabahçe’nin çıkarmış olduğu tüm Daredevil serilerri çok iyi. Yeni seri de çok iyi başladı.
Vision zaten söylenmiş, onu da tavsiye ederim.

2 Beğeni

Teşekkürler cevap için.Mister miracle ve vision’u listeye ekledim

4 Beğeni

joker ve batman lanet öneririm lanet okumak için jokeri okumayı tavsiye ediyorlar ikisini de okursunuz bahaneyle

1 Beğeni

Okuma listesine şak diye 14 cilt eklendi. :sweat_smile:

1 Beğeni