Ciltli sınırlı sayıda olur en az 200tl ciltsiz de 80-100 arası.Ben bu baskı işini 1 yıl önce sormuştum ama bu covid döneminde biraz zor çıkar tek baskı.
100 TL iyimser olmuş. En az 120 TL diyorum.
Eğer aynı baskı yapılırsa 100 - 150 tl arası bir fiyat değer diye düşünüyorum, zaten yurtdışından almak istesen 240 - 320 tl arası bir fiyata denk geliyor, bence yarı fiyatı kabul edilebilir.
Marmara Çizgi 'ye 4-5 ay önce TWD devam ciltlerini sorduğumda “bu dönem ciltler zor, fasiküllere ağırlık verdik.” gibi bir cümle yazmışlardı ama normalleşme uzun sürecek ciltleri de 1-2 yayınlasalar iyi olacak.
Berlin’in tek cilt basılacak olması çok iyi haber. Walking Dead’e başlarsam İngilizce almayı düşünüyorum, 10 ciltten uzun Türkçe serileri çıktıkça almayınca bulunmuyor bir türlü.
İngilizce çizgi roman okumaya ve koleksiyonu yapmaya başladım. Çok merak ettiğim bir event olan Doomsday Clock’un 12 sayısını 400 liraya buldum. İlk sayının kapağı lenticular cover. Sizce tüm sayılar 400 liraya değer mi?
En geç 2-3aya jbc yayınları basıcaktı. Onu bekleyin isterseniz
Red kit toplu albümlerin tekrar baskısı olacak mı? Bilen var mıdır? Yayınevi mailime dönüş yapmıyor.
Fasikül topluyorsanız daha geçenlerde 2-12. sayılar arası 11 fasikülün 150 tl’ye satıldığını gördüm. Kondüsyonu ve kaçıncı baskı olduğu da önemli ama yanlış bilmiyorsam tam setin piyasası 250-300 civarıydı. Cilt halinde alırsanız da o fiyata bulursunuz.
Aranızda ilgilenen var mı bilmiyorum ama Yapı Kredi Yayınları, Olağanüstü Beyefendiler Cemiyeti’nin 3. cildinin 2021 planlarında olmadığını söyledi.
dilimizde belki yüz yıl sonra görürüz ![]()
Uzun da bir seri değil, şahsen neden böyle bir karar aldılar pek anlamadım. Üzüldüm.
Son zamanlarda okuduğum çizgi romanlar. Hepsinden ayrı ayrı keyif aldım ama Klaus, Coda ve Folklords’u çok beğendim. Tavsiye ediyorum. Dilimizde daha çok Boom görmemiz dileğiyle…
Klaus’un çizimleri gerçekten çok hoş duruyor webtoon havası var, Faithless’da daha kendine münhasır duruyor.Hemen listeme ekledim, teşekkürler. 
Klaus’un dilimize kazandırılmaması gerçekten kayıp. Çizimleri dünyası çok güzel, merak uyandıran kurgusu da cabası.
Rica ederim, keyifli okumalar 
Nerden ediniyorsunuz ingilizce çizgi romanları?
Genellikle comixology’den (dijital) satın alıyorum. Fiyatlar da uygun.
Arkadaşlar cizgiromansepeti.com’dan alışveriş yapan var mı? Sahaf sitesi gibi geldi bana, sıfır gönderiyorlar değil mi kitapları?
Çizgi düşler yayınevinin kendi sitesi…
Gereklişeyler’in sitesinde ingilizce ürünlerde %15 indirim var. Buraya kadar iyi de liste fiyatlarını dolar kurunu 9 alarak yazmışlar. Neticede indirim sonucu sitedeki dolar kuru 7.65 olmuş oluyor. 
@thesupranormal Doğru tespit etmişsiniz Çizgi Düşler yayınevi Özer Sahaf’ın.
Galiba sahaf kısmıyla site kısmına ayrı kişiler bakıyor.