Kara bilim iptal oldu diye biliyorum. Diğerleri hakkında bir bilgim yok.
Outcast ve Kara Bilim’in ikinci ciltleri 2017’de çıktı. Devam etmez.
Jbc yayınlarında yüzde kırk indirime denk gelen oldu mu? Toplu alışveriş yapacaktım ama uzun süredir denk gelmedim
Kitapambarı’nda %38 oluyor bazen de Babil’de %40 oluyor.
eganbada %35 indirim var.
Kidega çizgi roman festivali kapsamında geçen sene yapmıştı bu senede olucak ama tarih vermediler
Güzel habermiş bu. Festivali bekleyeyim o zaman ben.
Sabah sabah çok üzücü bir haberi öğrendim, Berserk efsanesinin yazarı Kentaro Miura 6 mayıs günü akut aort diseksiyonu nedeniyle 54 yaşında vefat etmiş, haberin doğruluğu bugün onaylanmış…
Habere gerçekten çok üzüldüm, böyle efsane bir manganın yarım kalması, kalemi bu kadar güçlü birisinin manga dünyasını terk etmesi beni bir hayli sarstı…
green arrow rebirth serisi bence her çizgi roman severin okuması gereken derecede kaliteli bir seri onun dışında injustice serisi bence efsaneleşmiş bir seri tek kitap olarak önerebilceğim kitaplar deadpool marvel evrenini öldürüyor çok iyi işlenmiş bir çizgi roman green arrow ilk yıl
kendi okuduğum içindeki favorilerimi yazdım
Gerçekten çok üzücü bir haber, Berserk yarım kaldı ama en azından bir şeylerin sonuca erdiği mutlu diyebileceğimiz bir noktada yarım kaldı. Oradan sonrasını hayal etmeyi bize bıraktı Miura. Bize güzel bir serüven okuttu, ışıklar içinde uyusun.
Kesinlikle haklısın…Asıl Takamura Ryo’nun yorumu çok üzücü…
“He said it would take him 30 more years to get all his ideas on paper, which makes it even sadder to have lost him so suddenly.”
Kentaro efsaneyi 30 yıl daha devam ettirmeyi düşünüyormuş, yani hikayenin yarısında bile değildik…Ama dediğin gibi elf adası nispeten ucu açık bir final oldu, gerisini bize bıraktı ama keşke devam edebilseydi ve efsanenin sonunun onun kafasında nasıl olduğunu öğrenebilseydik…Huzur içinde uyusun…
Bu çizgi roman değil normal roman. Bir de alacaksanız nereden bakıyorsunuz bilmiyorum ama epey pahalı. D&R’da vs 30-33tl.
Evet 25tl idefixte var okuduysanız güzel mi
Seri olmayan tek kitaplık çizgi roman önerileri yapabilecek var mı ?
Arkadaşlar ben the new avengers serisine başlıycağımı belirtmiştim ve sizde yardımcı olmuştunuz. Ama aklıma takılan birkaç şey var. Ben “the new avengers” serisine başlıyıcam ve sonra "marvel now"a geçicem fakat “marvel now” güzel midir? Yani “the new avengers” mı daha iyidir “marvel now” mu? Ve "marvel now"a "the new avengers"ı okumadan geçebilir miyim? Hangisine başlamamı önerirsiniz?
Maus
Persepolis
Sıradan Zaferler
Watchmen
İkisi de güzel dönemler ama birbirinden çok farklı. Birini Bendis yazıyor ki sokak seviyesi hikayeleri ve diyalogları güzeldir. New Avangers döneminde bir çok büyük event de yer alır ki çoğu iyidir - House of M, İç Savaş, Gizli İstila, Kuşatma!
Hickman dönemi ise okuması ve anlaması Bendis dönemine göre çok daha zor. Kozmik ölçekte -multievrenler düzeyinde- hikayeler içerir. 4 seneye yayılmış bir Hickman Run söz konusudur. Başlangıç olarak sizi yorar.
Tavsiyem New Avengers ile başlamanız.
Birbirinden bağımsız okuyabilirsiniz. Normalde arada bir dönem daha var - Heroic Age adında. Bu dönem direk atlandı, basılmadı ülkemizde. O döneme ait sadece Korkunun Kendisi - Fear Itself macerası yayınlandı.
Avengers, Marvel Now sonrası All New All Different döneminde bozuyor bana göre.
Peki marvel now serisine başlamak için neyleri önceden okumamı önerirsiniz
Woody Guthrie ve Toz Çanağı Baladları
Guy Delisle Seyehatnameleri(Toplamda Shenzen, Pyongyang, Kudüs ve Burma Günlükleri olmak üzere 4 ciltten oluşuyor ancak bu 4 cilt birbirinden bağımsız istediğin sırayla istediğin gibi okuyabilirsin)
Baobab Yayınlarından çıkmış bütün çizgi romanlara kefilim diyebilirim, herhangi bir çizgi romanı alıp okumaya başlayabilirsin.
Güngezgini
Ve öyküler
Maus
Yut Beni
Cahiller
Sıradan Zaferler
Brodeck Raporu 2 ciltlik ancak çok güzel bir hikaye, okumanı öneririm.
Rehine
Yukarıda birkaç Kara Karga Yayınlarından çıkan kitap önerdim ve Kara Karga’dan çıkan çizgi romanların hepsini okumadığım için Baobab’da dediğim gibi hepsi çok iyi diyemiyorum ancak Kara Karga’dan da kötü iş çıkacağını sanmıyorum.