Çizgi Roman Okurları Cemiyeti

Çocuklara Ömer Seyfettin okutulan bir ülkedeyiz. Bence Dragon Ball normal sayılabilir.

5 Beğeni

O konuya hiç girmeyin çünkü ilkokulda Diyet’i okumuştum ve her kitabı elime alışımda kesilmiş bir kolla bakışıyorduk. Bir de kapakta MEB onaylı falan yazıyordu :grin:.
Neyse ki daha kötüleri okutulmadı bana o yaşlarda.

6 Beğeni

Fikri, bilgisi, okuyanı var mı?

Şu videonun 2. ve 4. dakikaları arasında bu çizgi roman kısacık inceleniyor, bunun dışında YouTube’a “Gizli Tarih çizgi roman” yazarsanız birkaç video daha çıkıyor. Umarım sorularınızın cevaplarını o videolarda bulabilirsiniz.

2 Beğeni

Aynen onu denedim hiçbirşey bulamadım(youtube için söylüyorum) Kitapyurdu’nda gördüğüm bazı yorumlar dışında hiçbirşey bulamadım. Teşekkürler

1 Beğeni

Ben okudum, çok beğendiğim bir seri, hikayesi kurgusu güzel, ancak 8 cilt her ciltte 3 fasikül var, bu sebeple geçmiş konuları unutma ve konudan dağılma sorunu yaşamıştım. Kurgu gereği ana karakterler hariç her kitapta kişilerde değişiyor. Şimdi sorsanız ana karakterler dışında kimseyi hatırlamam :slight_smile: Ama öneriyorum.

Devamı olarak (ben okumadım fakat ilgili olduğu söyleniyor) Arkana isimli bir seriye de başladılar ama şuan ilk cilt dışında yenisi çıkmadı.

1 Beğeni

İlk iki cilt ve indirimini beğendiğim bir ara cildi sipariş ettim. Seversem devamını da alırım, açıklama için teşekkürler.

Niye ki? Dragon ball’un hedef kitlesi 13 yaş zaten. İnşallah gençler okur.

Edit: Devam mesajlarını gördüm de 11 yaş da çocuk okusun, gençlerimiz bu tarz eserlerden mahrum kalmasın. Ama haklısınız 6-7 yaş için biraz fazla olabilir.

1 Beğeni

Amazon UK’de Blackwells satıcısının üzerinden 29 nisanda son eksik Berserk kitabım için sipariş vermiştim.Sipariş vereli 1 ayı geçti, teslimat haftaya perşembe gözüküyor.Satıcıya sordum, takipsiz kargoya verdiklerini söylediler…Daha önce bu şekilde alışveriş yapan varsa kaç günde veyahut hangi kargoyla geliyor söyleyebilirse çok sevinirim. :slight_smile:

Blackwellsten alışveriş yaptım, sorunsuz bir şekilde elime ulaştı :blush:

1 Beğeni

Size hangi kargoyla, kaç gün içerisinde geldi? Sipariş takip kısmında “Delivery By MHI” yazıyor.Ama kargo takip numarası veremedikleri için MHI üzerinden kargo nerede bakamıyorum… :sweat_smile:

1 Beğeni

Bana da kargo numarası verilmemişti tahminen 3 hafta sürdü benimki :slight_smile:

Üniversitenin ilk zamanları Masallar (Fables) serisine başlamış fakat 3. çizgi romanda okumayı bırakmıştım. Konu ilgimi çekmişti ama bütçe açısından zorlanmıştım biraz. Şimdi acaba geri dönsem mi diye düşünüyorum fakat serinin gidişatı hakkında hiçbir bilgim yok. Seri tamamlandı mı/tamamlanacak mı? ya da yarım mı kaldı? Çünkü Arkabahçe çok uzun zaman aralıklarıyla basıyordu diye hatırlıyorum. Bir de konu ilerleyen sayılarda da ilgi çekiciliğini koruyor mu yoksa önermez misiniz devam etmemi? Çizgi romanı bilen ve takip eden kişiler yardımcı olursa sevinirim. :grin:

11 cilt basıldı devam etmiyor. Sanırım 11. cilt sonunda tatmin edici bir sona ulaşılıyor o yüzden sonrasını okumaya çok da gerek yokmuş diye duydum. 2. cilt tükenmiş durumda NadirKitap’ta en ucuzu 125₺. Toplayacaksanız elinizi çabuk tutmakta fayda var diğerleri de tükenmeye yakındır.

1 Beğeni

Teşekkürler. Zaten ilk 3 cilt elimde mevcut. Geriye 8 cilt kalmış olacak zaten. O yüzden devam edebilirim sanırım. Teşekkürler cevabın için. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Tam 40 gün bekledim ama sonuç hüsran…Az önce mail gelmiş aldığım kitap kaybolmuş, para iadesi sürecini başlatmışlar.Şansın böylesi… :sweat_smile:

1 Beğeni

Yok artık ya :joy: Geçmiş olsun ne diyeyim, boğazda denize mi düşmüş ne olmuş :joy:

1 Beğeni

Yahu sorma, hala sipariş kısmında gözüküyor…3 gün sonra teslim edilecek gözüküyor, para iadesini yapmışlar.Gift card ile almıştım, umarım kitapta kaybolmamıştır teslim edilir.Bedavaya gelmiş olur…:joy:

Yeni sipariş geçtim ama kesin bunlarda teslim edilmez.Siparişi Amazon Uk üzerinden de alamıyorum, maşallah 33 sterlin kargo ücreti istiyor. :pensive:

1 Beğeni

Batman Three Jokers çizgi romanını okuyan var mı?

1 Beğeni

Titana saldırı çizgi romanına başlayacaktım. Şu anlık toplam 28. Kitaba kadar çıkmış fskat internette sadece 11 tanesine ulaşılabiliyor tekrar basiliyor mu veya belirli bir zamanlari var mi gerekli şeyler veya bkmkitap bildiklerim bunlar tekrar satışa çıkacak mı ?