Red Kit toplu albümleri basılmış. YKY’nin sitesinde mevcut, yumulun arkadaşlar
Bu 2 kitap 3 al 2 öde kampanyasına dahil, almak isteyen varsa kargo dahil Batman’i 29 dolara, Monstress delux cilt 1’i 25 dolara alabilirim.
@malady Sende durumlar nasıl? Sepetim hazır bekliyorum.
YKY’nin sitesi paketleme ve kargo süresi olarak nasıl?
2-3 hafta kadar önce bir alışverişim oldu 1-2 gün içerisinde kargoladılar. Sağlam şekilde geçti elime, paketlemesi iyi seviyedeydi (En iyi seviye presstij paketlemesi olarak varsayarsak).
Teşekkür ederim. Daha önce alışveriş yapmamıştım. Yakın zamanda Red Kit çizgi romanlarını YKY’den almayı düşünüyorum.
YKY alışverişlerindeki indirim oranını %40’a çıkarmak için Türk Telekom abonesi birinden kod alabilirsiniz. Hala geçerlidir diye düşünüyorum.
Tekrardan çok teşekkür ederim. Ben Türk Telekom kullanıyorum. Alışveriş yapmadan önce kodu alırım.
Karar veremedim ne alsam diye. Sweet Tooth ve Fables Compendium 2’yi düşünüyorum şu an için.
Fazla varsa veya kullanmazsanız bana gönderebilirsiniz
Sweet Tooth’un fiyatı kalınlığına rağmen baya makul geldi.Gözüm o kitabın üzerinde.
6 cildi de kapsıyor mu bu edisyon?
Marmara Dükkân’da one shot kategorisine bakarken kara girdap, x-men atom savaşı, house of m rastladım bunlar tek başına okunabiliyor mu? Geçenlerde sorduğumda bir liste atılmıştı uncanny x-men sormuştum o listeye başlıyacaktim ama bazı ciltleri tükenmiş içinde kara girdap ve x-men atom savaşı vardi o yüzden soruyorum eğer okunuyorsa o ikisini alacağım tekrar baskı gelince başlarım
Sanırım SMS ile bir adet kupon alabiliyoruz. Birden fazla kuponum olursa tabi ki paylaşırım.
Bunlardan House of M’i tek başına okuyabilirsiniz. Güzel bir hikayedir. X-Men Atom savaşı ANAD dönemde All New X-men ve Uncanny X-men’deki hikayeler arasında yer alıyor sanırım, okudum ama hikayeyi hiç hatırlamıyorum şuan. Çok tavsiye etmem. Kara Girdap da All New X-men ve Galaksinin Koruyucuları serilerinin sonunda yer alan bir ortak hikaye. O da çok vasat bir iş. Secret Wars ile evrene soft reset atılacağı için o dönem editörlerin yazarlara elinizi korkak alıştırmayın, istediğiniz gibi yazın dediklerini sanıyorum. Onu da tavsiye etmem.
Sonuç olarak House of M okuyun derim.
@Gelu teşekkür ederim. Ve yine yukarıda marvel serileri okuma sıraları atmışlar birkaç tane (aşağıya 1 tane bıraktım) onların arasında tek başına okuyabileceğim var mı? Mesela secret wars tek başına okunabilir mı ya da onun gibi tek başına okunucak olanlar var mı?
Bu listeden eventlerin hepsi tek başına okunabilir aslında.
Age of Ultron, Orijinal Sin ve Axis için hiç birşeye de gerek yok.
Ama Infinity için Avengers ve New Avengers serilerinin okunması iyi olur. İki seride de aynı isimli birer cilt var.
Secret Wars için ise ne desem bilemedim. Tek başına da okunabilir. Harika bir çizgi romandır bence ama Hickman’ın Avengers ve New Avengers serilerinde yazdığı 4 yıllık epik hikayenin final noktası aynı zamanda. Öncesini bilmeden ne derece beğenirsiniz emin değilim zira Battleworld - Savaş Dünyası denen bir evrende geçiyor. Buraya nereden geldik diyebilirsiniz.
Az önce denedim, kampanya sona ermiş.
Ben de az önce denedim kampanya bitmiş. Normalde 31 Temmuz’da bitmesi gerekiyordu.
İlginç gerçekten, aşağıdaki kampanya sayfasına göre 31 Temmuz gözüküyor. 10 000 adet kod ile sınırlıdır denmiş, sanmıyorum ama belki bu sayıya ulaşılmıştır.