Daha önce matbaada herhangi bir kitap için kutu yaptıran veyahut bilgisi olan var mı? Kitaplığımdaki bazı kitaplar için yaptırmayı düşünüyorum ama fiyat pahalıysa hiç bulaşmadan bu hayalimden vazgeçeceğim.
Kitap fırsat alanında kaynamasın diye buraya yazıyorum, Chris Ware’ın Building Stories’i Amazon’da 38 tl görünüyor. Fiyatta hata olduğunu düşünüyorum, etiket fiyatı 40-50 dolar olması lazım. Gerçekten kaçmayacak bir fırsat. Hepsini okumaya fırsatım olmadı ama formatı itibariyle çok ilginç bir eser. Çizgi roman herhangi bir sırası olmayan 14 farklı kitap/kitapçık içeren bir kutu.
Ben kitapçık yazanı mart gibi normal fiyattan aldım Amazon Germany satıcısından.Ben de aynı soru işaretini yaşamıştım fakat olması gerektiği gibi geldi. Kitapçık olan versiyonun ISBN’i de olması gerektiği gibi. Eserin iki baskısı var sanıyorum biri İngiltere biri Amerika baskısı o nedenle 2 versiyon görünüyor. Amazon.com 'da da phamplet(Kitapçık) yazan bir versiyon var ve normal fiyatta: https://www.amazon.com/Building-Stories-Pantheon-Graphic-Library/dp/0375424334
Az önce siparişimi teslim aldım, aynen videodaki formatta geldi söylediğiniz gibi. Primeday günlerinin en karlı alışverişlerinden biri oldu benim için. Paylaştığınız için teşekkürler
Gece paylaşıldığında 15 idi sabah almıştım ben yanlış hatırlamıyorsam 7 stok kalmıştı gün içinde bir kere daha baktığımda 3 adet kalmıştı bu fiyata yavaş bile tükenmiş aslında.
Acayip iyi fırsattı bende olduğuna üzüldüm hatta. Kesin fiyat hatası falan olmuş çünkü Chris Ware’ın diğer iki kitabı 3300 lira gibi garip bir fiyatta görünüyor. Alan herkese hayırlı olsun güle güle okuyun umarım beğenirsiniz.