Çizgi Roman Okurları Cemiyeti

Daha önce matbaada herhangi bir kitap için kutu yaptıran veyahut bilgisi olan var mı? Kitaplığımdaki bazı kitaplar için yaptırmayı düşünüyorum ama fiyat pahalıysa hiç bulaşmadan bu hayalimden vazgeçeceğim.:sweat_smile:

Şu şekilde kitabın içine girebileceği bir kutu:

4 Beğeni

Reddit’te bu slipcase’i kendi yapanlar var. Matbaa biraz yüksek fiyat çekebilir.

Onları gördüm, bazıları gerçekten çok iyi yapıyor.

1 Beğeni

Yky, red kit toplu albümlerine yeniden baskı mı yaptı bilen var mı? Bkm’nin sitesinde 1-2 cilt hariç tüm ciltler stokta görünüyor.

Evet, yapıldı. YKY kendi sitesine bakabilirsiniz.

1 Beğeni

Kitap fırsat alanında kaynamasın diye buraya yazıyorum, Chris Ware’ın Building Stories’i Amazon’da 38 tl görünüyor. Fiyatta hata olduğunu düşünüyorum, etiket fiyatı 40-50 dolar olması lazım. Gerçekten kaçmayacak bir fırsat. Hepsini okumaya fırsatım olmadı ama formatı itibariyle çok ilginç bir eser. Çizgi roman herhangi bir sırası olmayan 14 farklı kitap/kitapçık içeren bir kutu.

https://www.amazon.com.tr/Building-Stories-Chris-Ware/dp/0224078127/345931031

9 Beğeni

Broşür-kitapçık olarak geçiyor 38 tl olan versiyonu diğer versiyon ise ciltli ve 685 tl bence videosunu attığınız versiyon gelmeyecek.

Ben kitapçık yazanı mart gibi normal fiyattan aldım Amazon Germany satıcısından.Ben de aynı soru işaretini yaşamıştım fakat olması gerektiği gibi geldi. Kitapçık olan versiyonun ISBN’i de olması gerektiği gibi. Eserin iki baskısı var sanıyorum biri İngiltere biri Amerika baskısı o nedenle 2 versiyon görünüyor. Amazon.com 'da da phamplet(Kitapçık) yazan bir versiyon var ve normal fiyatta:
https://www.amazon.com/Building-Stories-Pantheon-Graphic-Library/dp/0375424334

4 Beğeni

Teşekkürler bilgi için, videodaki gibi gelmesi umuduyla sipariş geçtim, en kötü iade ederim. :sweat_smile:

1 Beğeni

Olması gerektiği gibi gelir umarım, gerçekten çok beğenilen bir eser.

1 Beğeni

Az önce siparişimi teslim aldım, aynen videodaki formatta geldi söylediğiniz gibi. Primeday günlerinin en karlı alışverişlerinden biri oldu benim için. Paylaştığınız için teşekkürler :+1:t4:

3 Beğeni

280 + 90 TL kargo olmuş hemen…

Epey stok vardı 15 civarı aslında. Hepsi 38₺’den satıldı. Türkiye stoğu bitince Almanya’ya geçti.

1 Beğeni

Gece paylaşıldığında 15 idi sabah almıştım ben yanlış hatırlamıyorsam 7 stok kalmıştı gün içinde bir kere daha baktığımda 3 adet kalmıştı bu fiyata yavaş bile tükenmiş aslında.

Merakla bekliyorum. :drooling_face:

1 Beğeni

Gayet geniş bi kutuda geldi bana hiç hasarsız, hatta jelatinde UK 35£ etiketi vardı :sweat_smile: güzel alışveriş oldu keşke sık sık böyle fiyat hataları olsa :+1:t4:

5 Beğeni

3.15£’e almış olduk, muazzam. :grin: Dediğin gibi keşke böyle hataları daha çok olsa. :drooling_face: @malady :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Acayip iyi fırsattı bende olduğuna üzüldüm hatta. :grinning: Kesin fiyat hatası falan olmuş çünkü Chris Ware’ın diğer iki kitabı 3300 lira gibi garip bir fiyatta görünüyor. Alan herkese hayırlı olsun güle güle okuyun umarım beğenirsiniz. :+1:

5 Beğeni

Bir 0 eksik girildi büyük ihtimal :slight_smile:

1 Beğeni

Yok mu şöyle absolute baskılarda fiyat hatası olması ve 50-60 tlye absolute çizgi romanlar almamız…:drooling_face:

4 Beğeni