Çizgi Roman Okurları Cemiyeti

Ben de haberiniz üzerine alanlardanım, paylaşım için teşekkürler. :slight_smile:
Kutuyu, jelatini açmaya kıyamadım. Muhtemelen elimdeki çizgi romanlar bitmeden ya da farklı bir aktivite yapma ihtiyacı hissetmeden de açmam.
Salt çizgi roman okumak gibi değil de başlı başına bir aktivite ve ayrı bir tecrübeymiş havası var. Hoşuma gitti, tekrar teşekkürler. :sweat_smile:

2 Beğeni

Marmara çizgide kargo sıfırlayan ürünler ( Nuh cilt 1, Bouncer cilt 1, Hilal cilt 1) arasından hangisini önerirsiniz bu ciltleri okuyan vs. varsa öneride bulunabilir mi?

Bouncer serisini kesinlikle öneririm, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

1 Beğeni

Benim de kargom geldi. Size teşekkür etmek isterim. Böyle bir eserden haberim dahi yoktu ve bilgilendirmeseniz alma şansım yoktu. Jelatininde duruyor, bir süre daha duracak sanırım :slight_smile:

1 Beğeni

Nuh ve bouncer arasında düşünüyordum hatta muhtemelen nuh alıcaktım ama bouncer almaya karar verdim

Ben de Marmara Çizgi’nin son kitaplarına hiçbir yerden ulaşamayınca sitesinden aldım. Kargo için Hilal’i tercih ettim, diğerleri vardı çünkü.

2 Beğeni

Dargaud, Blacksad serisinin 6.albümünü duyurdu. Bu çıktıktan sonra YKY 5 ve 6’yı birleştirip basar umarım;

9 Beğeni

YKY bu sene Blacksad basacaktı. Henüz basmadı değil mi?

1 Beğeni

Devam etmesine sevindim. YKY bu yıl ki yayın programında tekrar baskı yapacağını duyurmuştu ama ilk yarıda bir gelişme yok gibi. Devam haberiyle birlikte en azından 1(1-2) ve 2(3-4)'nin tekrar baskıları gelecektir diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi 3(5-6)'de 6. sayının çıkmasından sonra gelir gibi. Keza yıllardır 5. albümü basmadı YKY.

2 Beğeni

Bu seneki yayın listesinde gözüküyordu Blacksad. Son kararları ne olur bilemem.

1 Beğeni

Amazon Kitap indiriminde Bütün İngilizce Junji İto Mangaları indirime girmiş. Başka mangalar da var. İlginiz varsa bir bakın derim. Bunun dışında Nausicaa da indirimli kaptım bir tane. :grinning:

2 Beğeni

UZUMAKİ 170 küsür, No Longer Human 190 tl fiyatlar gayet iyiymiş.Benzer şekilde Jojo’s hardcover baskıların fiyatları düşmüş, tanesi 100 tl.

Çok iyi yapmışsın, harika bir baskısı var.Tek eksiği şömizinin olmaması.:smile:

6 Beğeni

Merhaba, bir satış sitesinde n1 yayınlarının bastığı x-men serisine denk geldim. İlk fasikülün resmi, marmara çizginin bastığı Mutant Genesis çizgi romanı ile aynı olduğu için aslında bu 9 fasikül Marmara çizginin bastığı Mutant Genesis’in fasikül hali mi diye merak ettim ve size sormak istedim. Düşündüğüm gibi mi acaba ? Bir de gerekli şeylerin x-men klasik cilt 2’si ile gine marmara çizginin bastığı Dark Phoenix Saga çizgi romanı aynı mı? Çünkü cilt 2’nin arka kapağı Dark Phoneix Saga’nın ön kapağı ile aynı.

1 Beğeni

Bu 9 fasikülün ilk 4ü Mutant Genesis hikayesi. Sonra Bishop’un görüldüğü ilk sayının olduğu hikaye başlıyor. 5 ve sonrası farklı hikaye yani. Dark Phoenix Saga da Klasik cilt 2dekinin aynısı olması lazım. Klasik bir hikaye ama klasik seri bende olmadığı için tam olarak doğrulayamıyorum.

Ekleme olarak bu fasiküller orijinalden farklı olarak çift sayı-fasikül içeriyor. Yani iki katı kalınlığında. O yüzden 4 sayı 8 fasikül olması lazım.

1 Beğeni

Benim de Manga ile pek aram yoktur ama Nausicaa hem içerik hem de baskı kalitesi sebebiyle listemdeydi bir süredir. Jojo’lara da elim gitti ama yaklaşık 20 cilt falanmış tüm seri eğer beğenirsem çok kötü girdaba düşerim diye çekindim. :rofl:

1 Beğeni

Baskısı ve içeriği dediğin gibi çok övülüyor, geçen sene aldım hala okuyamadım arada açıp göz atıyorum. :joy: Kısmetse yıl sonuna doğru okuyacağım. :sweat_smile:

O kadar uzun muymuş, o zaman girmemekte haklısın.Özellikle İngilizce seriye bulaşmak çok masraflı. :grimacing:

Toplam 27 cilt çıktı herhalde, daha bir de 5. seri yayınlanmaya başlanacak. Toplu fotoğrafını buldum Reddit’te:

10 Beğeni

Siteden alışveriş yapan varsa hangi kargo ile gönderim yaptıklarını söyleyebilir mi?

3-4 ay önce ilk kez siparişte bulunmuştum ve yurtiçi kargo ile gelmişti çizgi romanlarım.

Teşekkür ederim. (20 karakter.)

1 Beğeni