Yok tek başına okunabilirler karakterleri tanıyorsan.
Yani daha önce x-men çizgi romanı okumadım ama gerek new avengers 2’den gerek house of m’den biraz biraz biliyorum. Karakterlerin hepsini olmasa da bi çoğunu biliyorum fakat eksik kalabilirim. X-men’e başlamak için veya x-men karakterlerini belli bi ölçüde tanımamı sağlıcak çr öneriniz varsa okumak isterim
JBC neden “Kara Şövalye Dönüyor”, “Arkham Tımarhanesi”, “Kara Ayna” gibi çizgi romanları yeniden basmıyor acaba? Bir daha basılır mı, basılırsa da ne zaman olur tahmin yürütebilen var mı?
Masallar cilt 2 nin de uzun süredir baskısı yok.Arkabahçe’nin sitesinde masallar serisi yüzde elli indirimde alıyım dedim ama cilt 2 nin akıbeti belli değil alamıyorum pdf olarak da yok o sayıyı öyle okusam desem.Bu arada arkabahçenin sitesi kargolaması nasıl istediklerim en ucuz orada ama kargo nasıl gelir emin olamayınca alışveriş yapamadım.
Masallara devam etmeyeceğini açıkladı daha önce Arkabahçe. Muhtemelen tükenenlerde tekrar baskı görmez.
@Kvasir diğerlerini bilmiyorum ama Kara Ayna absolute baskı tükenmeden gelmeyecek denmişti.
Kargo çok düzgün paketlenmiş olarak gelir. Hasarlı, eksik ya da hatalı gelirse siteden yazmayın ve mail atmayın, direkt arayıp sipariş numarası verip durumu anlatın, hemen telafi ederler.
Bir kere bana istediğim iki çizgi romanın varyantı yerine ana kapak yollamışlardı, onların da hataya canları sıkıldı hemen telafi ettiler.
Toplamda web sitelerinden 3 kere alışveriş yaptım. Genelde kendi bastıkları ürünleri alıyorum. Bugüne kadar hasarlı kitap gelmedi.
Ben de kendi bastıklarından alacağım kendi siteleri olduğundan en ucuz orada şuan,eski yorumlarda sorunlar olduğunu okuduğumdan tereddütlüydüm şansımı deneyim o zaman teşekkürler.
Tekrar baskıya birçok yayınevi çok sıcak bakmıyor seri değilse mesela JBC en düşük birkaç bin basıyor ama isteyen 1-2 yüz kişi ve basılınca birçok insan da sonra alırım diyip almıyor yayınevi yaptığı masraf ve raflarda cidden uzun zaman sonra tükenecek yayına sahip oluyor tabii Dr gibi parayı çok geç ödeyen şirketler de cabası. Diğer arkadaşın da dediği gibi Kara Ayna için absolute edisyon bitmeden ince kapağı tekrar basmayı düşünmüyorlar ki bence tükendiğinde de bu çizgi romanın sayfa sayısı yüksek çok yüksek etiket fiyatlarında çıkacağı için çok gecikir. Kara Şövalye Dönüyor’u Dark Knight Strikes Again ile beraber tekrar baskı yapabileceklerini söylemişlerdi 2022 içinde olabilir ama belli de olmaz. Arkham Tımarhanesi pek çok kişi tarafından sevilmedi maalesef tekrar baskı yapacaklarına yeni bir yayın basmak daha mantıklı gelir gibi geliyor bana. Tabii ki dediklerim gibi olmayabilir ve bu eserler yeniden basılabilir hızlıca ancak Batman gibi çok fazla çizgi romana sahip bir karakterin farklı hikayelerini dilimize kazandırmak daha mantıklı gelir gibi geliyor bana çünkü klasiklerden çok azı basıldı daha.
Tekrar baskı yapacaklarını sanmıyorum kendilerine sorulduğunda bu soruları umursamıyor ve cevap vermiyorlar zaten uygun fiyata 2.el bulursanız alabilirsiniz isterseniz. Bir konuda uyarmak istiyorum serinin son sanırım 3-4 cildi saman kağıt diğer ciltleri kuşe kağıt seri bir anda saman kağıda geçiyor yani ve saman kağıt ciltler de kuşe kağıt fiyatında. Bazı dedikodular yeniden tüm çizgi romanlarına zam yapacaklarını söylüyor almak istiyorsanız bir an önce hem de %50 indirim bitmeden alın isterseniz.
Bu serinin kaderi bahtsız oyunu da aynı kaderi yaşıyor ikinci çıkacak dendi sonra iptal oldu sonra yeniden çalışılıyor dendi bekliyoruz bakalım.Fiyatlar artıyor kalite azalıyor oyunlar için de fiyat yüksek oynama süresi azıcık her şey sinir bozucu bir hal almaya başlıyor.
Presstij’in Star Trek serisini toplayan var mı? Nasıl seri? Filmleri mi anlatıyor?
Merhaba.
Ülkemizde zamanında basılan Knightfall hikayesi(toplamda 31 fasikül; ilk 15 fas. Büyük mavi, sonraki 9 fas.1N, son 7 fas. ise Arkabahçe yayınları tarafından basılmıştır.) tamamlanmış bir hikaye midir Türkçe olarak ? Yoksa eksik mi bırakılmıştır?
Cevap verebilir iseniz çok mutlu olurum.
Büyük Mavi yayıncılıktan çıkanlar orijinal fasikül formatında Şovalyenin Düşüşü (Knightfall) kısmını tamamlıyor. 1N yayıncılığın fasikülleri çift fasikül formatında. Yani 18 fasikül içeriyor. O kısım da Şovelyenin Arayışı (Knightquest) kısmını içeriyor. Arkabahçe’nin yayınladıkları ile birlikte Knightfall’ın tamamı yayınlamış oluyor mu emin değilim, zira Arkabahçe fasiküllerini tamamını okumadım.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Arkadaşlar Türkiye’de ingilizce çizgi roman basan yayınevi var mı ?
İngilizce çizgi romanı basamıyorlar diye biliyorum hakları yok çünkü sadece tedarik eden yerler var.
Kimler Flaneur’un 250 tllik Milo MANARA - CARAVAGGIO özel edisyonunu aldı? Sanırım özel edisyon olmayan hardcover normal baskı 129 tl olacakmış.
Aynen. 129 TL dediler bana da.
Ben satın aldım. Flaneur’un özel edisyonlarının, biri hariç, tamamı var bende.
İçimde kalmasın diye sormak istiyorum. Eğer elinizde From Hell Özel Edisyon varsa satmak ister misiniz?