Evet Daredevil tamamen aklımdan çıkmış, Daredevil’ın Frank Miller ve Ed Brubaker dönemleri de iyi tercihler olabilir.
Biraz yanlış anlattım herhalde, Bendis dönemi çok hoşuma gitti Heroic Age’e kadar. Hele Secret Invasion en beğendiğim eventlerden biri oldu. Hickman’da sadece biraz sıkıldım ama çok da okumadım ona devam edeceğim. Özellikle FF ve X-men serilerini merak ediyorum aslında.
@Jaehaerys
Bendis Daredevil’ı arkabahçenin bastıkları kadar okudum hatta Brubaker’a da geçtim ona devam edebilirim aslında haklısınız. Mark Waid’in yazdığı kısmı da çok beğendim mesela. Punisher Max ve Hawkeye’ı da okudum. Zaten bunlar kadar iyi seriler bulmak zorlaşıyor bir noktada.
Moon Knight da okuma listemde, Warren Ellis’in serisini okumuştum ilginç bir karakter. Ms. Marvel’in Arkabahçe ciltlerini okudum. Spider-Man’e bakacağım.
Çok ucu açık bir soru sormuşum önerileriniz için teşekkür ederim ikinize de.
3 ay civarı bir sürede İngilizce olarak Y The last man serisini bitirdim ancak neredeyse lotr muamelesi yapılan, masterpiece kere masterpiece denilecek hiçbir şey göremedim maalesef.
Evet çizimler, kurgu, olayların akışı, sürükleyiciliği iyi bir çizgi roman ancak atmosfer ve senaryo açısından vasat buldum. İyi bir netflix dizisinden öte bir deneyim yaşatmadı bana. Tokat etkisi yaratacak hiçbir şey yoktu benim için,ki bunu çok az çizgi romanda buldum.
Genel olarak beğendim bir seri oldu ama hayal kırıklığı yaşamadım değil, bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz…
Merhaba geçen gün Arkabahçe’den Green Lantern serisinden ilk 5 kıtabını aldım ve ilk kitabı okurken kitap dağıldı, sayfaları kopuyor. böyle bir şey yaşayan var mı? Arkabahçenin genel kalitesi buysa bir daha bu yayınevini kullanmayı düşünmüyorum.
Genel kalitesi öyle çoğu ciltte kopmalar yaşanıyor Arkabahçe’de.
250 den fazla çizgi romanım var hepsini çok temiz kullanmama rağmen sadece 2 tane çizgi romanımda kopuk sayfa bulunuyor, ikiside arkabahçeden çıkmış çizgi romanlar. Kimsenin arkabahçeden çizgi roman almasını önermem.
Tesadüfe bakın ki benim de tek kopuk çizgi romanlarım Arkabahçe Yayınlarından. Arkabahçe’nin bastığı ciltleri okurken resmen parmaklarımın güçlendiğini hissediyorum, kitabı okurken dağılmasın diye sırt kısmını o kadar sıkıyorum ki 10 dakikada bir ara vererek okumak zorunda kalıyorum.
Bende baya sevmiştim Green Lantern’ı. O kadar para verdiğin ürünün bu kadar kalitesiz olması insanın canını sıkıyor.
Blackest Night Omnibus’um var, satabilirim size kopma gibi bir sorun yaşamazsınız yeri gelir tuğla olarak dahi kullanabilirsiniz
Şuan için öyle bir bütçem yok.
Merhaba,
1n comicsin bastığı 9 fasikül x-men mutant genesis ile Marmara çizginin bastığı 4 fasikülün cilt haline getirilmiş hali olan x-men mutant genesisin arasındaki farkı nedir? 9 fasikül olduğu için 1n comics tarafından basılan x-men mutant genesisi bulup almak sanırım daha mantıklı ama yinede sormak istedim.
Marmara’nın bastığı Mutant Genesis tam macera (1991 başlangıçlı X-men serisinin ilk 7 fasikülü), alıp okuyabilirsiniz. 1n comics’in bastığı seride bu ilk 4 fasiküle denk geliyor, çift fasikül şeklinde bastıkları için. Sonrasında Bishop’un ilk görüldüğü sayı ile yeni bir macera başlıyor. Son fasikülde Ghost Rider ile ortak bir macera da var ama o maceranın sonu eksik malesef.
Benim en beğendiğim serilerden birisi. Konu iyi, diyaloglar ve karakterlerin seri boyunca evrimi iyi. Gereksiz biçimde uzatılmamış tadında bırakılmış bir eser. Sonlara doğru dramatikleşmesi de çok hoşuma gitmişti. Bir de okurken hem bitmesin diye yavaş okumak istiyordum hem de elimden bırakamıyordum. Bence bir eserin kalitesinin en iyi kanıtlarından biri de bu.
O zaman marmaranın bastığını almak daha mantıklı çünkü 1N mutant genesis’den sonraki hikayeyi eksik bırakmış. Teşekkür ederim
Amazon Türkiye stoklarına omnibus girmiş. Olumlu bir hamle.
https://www.amazon.com.tr/Batman-Jeph-Loeb-Sale-Omnibus/dp/1401284264
Şu sıralar Sandman serisine başladım ve ilk 2 cildi okudum.
Beğenerek okuyorum ancak özellikle 2.ciltte net bir olay akışı, plot olmaması kafamı karıştırıyor. İlk ciltte ana karakterin bir amacı vardı en azından.
Seri böyle mi devam edecek yoksa bir yerlere bağlanacak mı diye merak ediyorum.
Genel olarak hepsi birbiri ile bağlantılı olduğunu seriyi bitirdikten sonra anlayacaksın.
Seriyi okumayı 2. cilt sonrası bırakmış biri olarak sizi anladım ben hocam Format olarak pek bana hitap etmeyen bir eser olmasının üstüne vakitsizlik de eklenince bıraktım ben açıkçası. Sizin beğeni durumunuza göre bence artık devamı
.
Örümcek-adam süper serisinin herhangi bir cildinden dalsam konu kaçırmam değil mi?
Bana kaçıracakmışım gibi gelmiyor pek ama bir sorayım dedim.
Arkadaşlar B.P.R.D The Devil You Know omnibusu okumak için B.P.R.D’nin önceki serilerini de okumamız gerekiyor değil mi?