Çizgi Roman Okurları Cemiyeti

100 TL’den iyi satacağını sanmıyorum.

1 Beğeni

Aktif Çizgi Roman Discord Kanalı var mı bildiğiniz?

Scott Pilgrim %50 indirime girince alacağım. 75 TL bile çok.

1 Beğeni

Hellboy teliflerinin size geçtiğine dair bir söylenti var doğru mu acaba?

1 Beğeni

Hellraiser da olur. Hellboy, Hellsing, Hellraiser süper olmaz mıydı?

2 Beğeni

Umarım doğrudur. JBC, Hellboy konusunda başarılı olamadı ne yazık ki.

1 Beğeni

Ertan abi kendisi de biz pek hakkını veremedik hakkını dedi onları da pek suçlayamıyorum 2014 yılında basılan ciltler daha geçtiğimiz sene tükendi ve çok serinin telifleri var ellerinde.

2 Beğeni

Scott pilgrim’in ilk sayısını birkaç ay önce okumuştum.
Açıkcası refah ülkesinde yaşayan bir ergenin klişe hayatından kesitlerden fazlası değildi benim için.
Bu kadar beğeni diğer sayıları içindir diye umuyorum.

1 Beğeni

Arkadaşlar herkese selam, 2 sene kadardır çizgi roman zevkime ara vermiştim satın almadım hiçbir şey. Şu sıralar piyasaya bir bakınayım dedim neler var, fiyatlar neler diye. Hem çeşit çok azalmış hem ilgilendiğim çizgi romanların yeni basımları gelmemiş hem de fiyatlar uçmuş. Nerelerden ne alıyorsunuz neler yapıyorsunuz biraz laflamak isterim.

3 Beğeni

Şu an çizgi roman okumaya başlamak için çok yanlış bir zaman😄 İki sene önce çıkan cildin fiyatı zamlana zamlana 70 tl civarı yeni çıkan az sayıda çizgi roman da 100 tl fiyat etiketiyle çıkıyor. Bizim ülkede çizgi roman okumak artık bir lüks.

2 Beğeni

Doomsday Clockların devam sayıları ne zaman gelecek? Bilen var mı?

Bu ay içinde baskıya verileceği ama kağıt problemlerinden dolayı matbaadan ne zaman çıkacağı belli değil demişlerdi.

3 Beğeni

Teşekkürler. Sabırsızlıkla bekliyorum.

2 Beğeni

Ağlatıcaksın beni, ilerisi için hiç umut yok mu :cry:

Hazır şu sıralar dünyadaki kuşe kağıt üretimi ihtiyacı karşılayamıyorken bir süre fiyatların düşmesini beklemeyin. Belki dolar 6-7 civarlarına inerse zam gelmeyebilir o kadar, etiket fiyatlarının düşmesi gibi bir durum olacağını sanmıyorum.

2 Beğeni

Türkiye ekonomisi muhteşem bir şahlanma yaşamadığı sürece ümit yok. Çizgi roman normal kitaba göre hep pahalı oldu şu an kitapların bile durumu belli.

1 Beğeni

Yani illa okumak istiyorum bir şeyler dersen senin için yeni tamamlanan birkaç seri önerebilirim ya da en mantıklısı one shotlara yönelmek olur. Bir de bu zam furyasında görece ucuz yayın evleri var YKY ve Jbc gibi ama Jbc geçen hafta zam yapacağını duyurmuştu son fiyatlarını kontrol etmedim.

1 Beğeni

Evet evet YKY’nin fiyatları daha ucuz görünüyor ben de farkettim. Serilerden çok tekil ciltlere yönelmek bence de en mantıklısı. Önerin var mı?

1 Beğeni

Dceased var hocam. Tavsiye ederim.
Bu ekonomik şartlarda çr alıp okumak zor. İngilizceniz varsa site önereyim oradan okuyun derim. Ben 6 aydır oradan istediğim çryi okuyabiliyorum.

Jbc zam yaptı 2 gün önce en az %50 zam yedi tüm yayınları.