Knk kitap kağıdıymış
Merhaba, gereklişeylerin yıllar önce bastığı vampirella omnibus tam hikaye mi?
Merhabalar, YKY Okko serisinin ilk iki kitabını tekrar basacak mı? Bir de Komançinin ilk cildini. Bilgisi olan var mı bu konuda? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ya da sosyal medya üzerinden sorabilme ihtimaliniz olursa çok sevinirim. Çünkü hiçbir hesabım yok.
Mis Dergi’yi almış olan var mı?
Mantıkları ne kadar sakat. Çocukların giremediği alan var mı sormak lazım. Herhalde böyle çizimleri çocukların giremediği kamu dairelerinde, askeriyede ve bilimum böyle ciddi müesseselerde sergilemek lazım o zaman.
Ben çirkinlik deyince ilk binayı kastediyor sandım hatta.
Ben bunun için ( Tetikçi, Okko, Haçlı Seferi, Komançi ) mail attım 1 ay önce, hepsinin ilk sayıları yok. Dönüş olmadı.
Ben de piyasada bulduğum tüm ciltlerini aldım ama bunlar eksik. Belki basabilirlerdi ama normal kitaplar bile çok çok az çıkıyor şu süreçte buna da hak veriyorum. Ama yanıt vermemeleri üzücü olmuş, teşekkür ederim. Sanırım sıkboğaz etmek de fayda var dikkat çekmek için. Ben de mail atayım.
En büyük kötülükler kapalı toplumlarda yaşanır. Bir şeyi ne kadar baskılarsan o kadar cazip hale gelir. Şu çizimden helal-günah bağlamında bir değer yargısı çıkarmak mümkün mü? Estetik olarak bakılabilir ki, beğenen olur beğenmeyen olur, bu tamamen subjektif bir değerlendirme. Düşman algı yönetimi dalgası ile karşı karşıyayız. Kısa bir süre içinde ortaya çıkan gerici saldırılara bakılırsa daha iyi görülür. Her şeye rağmen sanatı savunmak gerekiyor.
Bunların icraatlerini görünce yüzüklerin efendisindeki bir kesim aklıma geliyor .!!
En sonunda seriyi tamamlayabildim 2 cilde festivale özel 150 tl verdim, normalde cildin tanesi 110 lira. Bundan sonra devam eden serilerde de en son spirale kadar aldım. Yani öze dönüşten itibaren yayınlanacak seriyi almayacağım. Artık benim için spider-man serisi türkiyede bitmiştir. Hoz comics’in evrim geçir ya da öl cilt 1 ile başlayıp spiral ile istediğim doygunluğa ulaştım. Güzel bir duyguymuş…
Nasıl 110 TL? Etiketi mi?
Evet… (20 karakter 20 karakter)
Merhabalar, Karanlik bir ambiyansi olan siyah beyaz ya da siyah yeşildi. tam hatırlamıyorum bir kadin bir adam ve bir de yaşlı bir adam fakat kafasi su dolu bir kavanozun icindeydi ona profesör falan diyorlardi sanırım. Bir minibusleri vardi kadin veya adam ihanet ediyordu sanırım. +18 bir çizgi romandı. Uzun zamandır arıyorum tanıdık gelen var mı ? Nasıl bulabilirim.
Ve marvel now! öncesi seri tamamlanır… Anti-venom yeni yaşama yolları ile astonishing spider-man & wolverine hikayeleri de seriye dahil olduğu için eklemek istedim. Sadece Avenging spider man serisi tam olarak nerede başlıyor nerede bitiyor bilmediğim için, bir de hikayeleri nedense okumadığım halde ilgimi çekmediği için almadım ve de eklemedim.
Dostlar bir sorum olacaktı. Thor’un yanlış hatırlamıyorsam 12 sayılık bir serisi vardı zamanında. Thor’un gençlik yıllarını ve çekici alma hikayesini içeriyordu, yanlış hatırlamıyorsam sayıların birinde Hela ile bir dövüşleri de vardı. Bu serinin adını hatırlayan varsa yardımcı olabilir mi?
Alfa’nın çıkarmış olduğu ‘Kadın Direnişçiler’ kitabı sadece ciltli olarak mı çıkarıldı? Aldım ama emin olamadım. Umarım ciltli gelir.