Çizim Dosyası

Ufak çizim hatalarından kaynaklı elim kaymış :see_no_evil:
Eleştirileri dikkate alacağım :grin:

Avatar için çizimler bekliyoruz. Örneğin benim için Odin @Ufuk için de yeşil takım elbiseli bir kurbağa. :slight_smile:

2 Beğeni

Yaşarsak iki seneye buralar yıkılacak :stuck_out_tongue:

12 Beğeni

Mezun olalı 15 yıl oldu =)

1 Beğeni

:joy::joy::joy: çizimler teknik gelince sormak istedim sayın abim

Organiğe evrilecek. Her şeyin temelinde geometri var. Bir ağacı ele alalım; ağacın bir eni, boyu ve derinliği vardır. Bundan sebep o ağacı bir kutunun içine yerleştirebilirsin. Kutuyu perspektife göre çizmekse başlangıçta ağacı çizmeye nazaran çok daha kolaydır. Perspektifi öğrenmenin en kolay yolu budur.

Yine doğada var olan her şey daha basit geometrik şekillerle gösterilebilir. Bir ejderhayı elipslerle çizebilirsin ve bence ejderha çizmeye çalışmadan önce onu nasıl basitleştirebileceğini öğrenmelisin. Çoğu insan doğrudsn ejderha çizmeye çalışıyor, yıllar içerisinde ilerleme göstermeyince de sıkılıp resmi bırakıyor. Yeni başlayanlarda gördüğüm en büyük hata bu.

Çok fazla araştırıyorum. Aynı hataları yapmayacağım. Tanrı ömür verirse de iyi bir ressam olacağım.

11 Beğeni

Haklısınız zaten resim öğretmenliği okuyorum dediğiniz her şeyin eğitimini aldım sizden bı şeyler öğrenmek isterim yinede sağolun

2 Beğeni

Dikkate alayım. Bakalım neler yapabilirim :sweat_smile:

1 Beğeni

@Agape :buyucu:

Kurbağa ve Odin beklesinler birazcık @alper @Ufuk :grin:

6 Beğeni

Bizim kazanımız ve süpürgemiz yok diye bekliyoruz.

2 Beğeni

Yani kazan ve süpürge önemli :joy::joy: biri olaydı iyiydi :sweat_smile:

3 Beğeni

Biz bir garip kurbagayız
Yeşildir bizim rengimiz
Ne gezer bizde kazan süpürge
Birkaç sinek, birkaç yaprak.

3 Beğeni

O zaman Odin :stuck_out_tongue:

@Agape :buyucu:

Kurbağaya daha var @Ufuk

9 Beğeni

Aha da ben Tek gözlü, sakallı. Elimde sopa ile Valhalla da bekliyorum, geleni sopalarım.

4 Beğeni

Kurbağa beklicek daha :stuck_out_tongue: :dancer:t4::man_dancing:t6:

@Agape @alper @Ufuk

5 Beğeni

Saçlarıma ne olmuş?

@alper Geliyorum… :buyucu:

5 Beğeni

Bence gelmeyin, Loki sürekli sıkıntı çıkarıyor. Onunla uğraşmaktan işimize gücümüze bakamaz olduk.

3 Beğeni

19 Beğeni

Valhalla Kuaför hatası. Kıvır kıvır olmuş :sweat_smile:
Odine @alper sevk edin :grin:

3 Beğeni

Bize gelenleri ya Thor yumrukluyor ya da Loki’nin envai çeşit rezil şakalarına maruz kalıyor.

4 Beğeni