Oguzhanim çizim çok güzel herzamanki gibi yeteneğin konuşuyor.kalemleride inşallah o yakın kimse temin eder durmak yok tam gaz devam:grin:
Bu arkadaşımın çizimi.Hatta aşağıda ismi de yazıyor.Hocam bunu çizmemizi istemişti.Ben de arkadaşıma “Eğer bunu çizersen sınavda sana yardım edicem” demiştim.Hemen kabul etti. Evet, böyle bir cadılık yaptığım doğrudur.
Ne kadar güzel bilemedim ama paylaşmak istedim.Benim de çizimlerim var,ama hepsi bir-birinden kötü.Bakarken gözlerinize birşey olur diye paylaşmıyorum.
Yaklaşık 12 sene önce lisedeki çizimlerim biricisi gümüşdikenin’‘gedik savaşları’’ kapak resmini biraz degistirerek ikinciside kayıp rihtimin sembolunede uygun kendi aklımdan.
Burada son üç resim çook güzel olmuşş (şimdi diğerlerin baktım gerçekten harika olmuş hepsi:blush:)ellerinize sağlık @Agape
Benim çizdiyim resimler şu an yanımda değil telefonda da resmi olmadığı için atamadım
Çok teşekkür ederim!
Biliyorum, anlamsız görünen karalama. Bunu buraya paylaşma sebebim bu karalamaların benim için önemini de açıklamaktır

Sonraları geriye baktığımda - o zamanlar bir şeyler yapmaya çalışmışım- deyip gülümseyerek hatırlayacağım bir defteri amatörce kendim için dolduruyorum^^ Çizimlerimden bazıları (çizimlerim derken bakarak çizdiğim gerçeği de var tabi )
Buna bakınca canım kruvasan çekti.
Harika resimler var. Bu kadar pro içinde kendimi çok beceriksiz hissettim hahaha.
Adını Kruvasan Boynuz da koyabilirmişim .