Bunu bilmiyordum peki arada kalite farki var mı?
Mangasını okumadım bilemem ama şunu diyebilirim. Mangası çıktığı sene 3 cilt çıkmış ve bitmiş. Fakat madoka anime serisi devam etti. Seriye devam niteliğinde 3. film yaptılar. (İlk 2 film animenin 12 bölümüyle aynı) Ve şahsi düşüncem o film dehşetti. Eğer hâlâ izlemediysen 3 film şeklinde izleyebilirsin.
Bu başlık bayağıdır atıl kalmış. O zaman güncellemek adına bombayı bırakayım:
Monster…
Shounen, aksiyon vb. gibi beklentilerle açmadığım, konusu bilerek giriştiğim hâlde bana hitap etmedi. 10-12 bölüm izledim, devam etmeye çalıştım belki bir yerde beni içine çeker diye ama olmadı.
Aramıza yeni katılan veya başlığı görmemiş forumdaşlardan da itirafları bekliyoruz…
Darker Than Black
Ilk sahneye bakip “ha tamam, senin derdin edgy olmak icin edgy’lik yapmakmis” diye dusundurtmesinin ardindan droplamistim.
Blame: Pewdiepie’ın en sevdiği manga olduğunu duyduktan sonra merak etmiştim. Genel manga kitlesinde de mangakayı işin üstatlarından görüyorlarmış sanırım. Ama ben pek sevemedim bilemiyorum. Bana belli bir noktadan sonra sırf karışık olmak için karışık gibi gelmişti. Belki ben yanlış kafa yapısıyla okumuşumdur.
Horimiya, Kaguya-Sama, Tonikaku Kawaii: Bu üçünü aynı başlıkta topladım çünkü üçünü de aynı sebepten sevemiyorum. Bence üçü de sıkıcı. Romantik komedi çok sık izlemem ama sevmediğim bir tür değildir. Ama bunları sevemedim ya. Horimiya’nın karakter etkileşimlerinin doğallığını sevmiştim aslında. Kaguya ile Tonikaku’yu belki yanlış zamanlarda okudum bilemiyorum.
Demon Slayer: Seriye çöp atmaya gelmedim. Kötü bir seri olduğunu düşünmüyorum. Animesini sıkıcı bulsam da aksiyonuna, animasyonuna ve bazı sahnelerinin epikliğine edecek lafım yok. Benim en büyük sıkıntım karakterlerdi. Karakterlerde sevecek pek bir şey bulamamıştım.
Makoto Shinkai filmleri: Hepsinin draması bana boş ve sırf drama olmak için drama gibi geliyor, hani filmin büyük dramatik sahnesini çıkarınca elimizde hiçbir şey kalmıyormuş gibi.
Mushoku Tensei: Neden bu kadar seviliyor hala bilemiyorum. Animeyle hiçbir derdim yok. Ama özel bir yanının olduğunu düşünmüyorum. Seven biri aydınlatırsa sevinirim.