Cumartesi gecesi kitap okuyanlar veya oyun oynayanlar cemiyeti

Evet haftaiçi sıkıcı işlerimizde çok çalışıp ya da okulda tahsilini tamamlayan ve bizler için en güzel an cumaertesi gecesi diyenlerin yeri. Haftasonunun sabah kahvaltılarından sonra belkide en güzel anı. Sizler cumaertesi gecelerinizi nasıl geçiriyorsunuz?

5 Beğeni

Yaz geldiğine göre kitap okuyarak. Biz kitap kurdları içinde baska türlüsüde kabuledilemez. 10 dk önce Ace 2 oynuyordum :smiling_imp:

Ben bekarlık günlerimi ki o günler gurbette memur olarak geçti. 3.5 sene bir fiil playstation başında geçirdim. Okuduğum tek kitao Fırtınaışığı kitapları idi. Memleketime gelip evlendim ve yine hep oyun başında geçti ömrüm. Ta ki 2018 aralık ayında baba olana kadar. Oyun hayatımı birden kestim. Boşlukta kaldığımda ise hep kitap okudum. Kisa zamanda dolu bir kütüphane yaptım. Cuma ve cumaertesi gecelerimi kitap okuyup, telefonda Clash Royale oynayarak geçiriyorum.:sweat_smile::joy:

3 Beğeni

Ps4 üzerinden Rainbow’a devam :slight_smile: Round başlıyor görüşürüz :joy:

2 Beğeni

Bir beni sarmadı herhalde şu rainbow. :confused:

Apex oyununuda çok övüyorlar. Türü Battel Royal.

@Buyici Ps4 de çıkan özel oyunlar harika. Sadece untrechad 4 bile bir sene sıkilmadan rahat oynanır.

2 Beğeni

Kitapsız olur mu ya elimde Tolstoy var yine. Sardı bırakamıyorum Anna Arkadyevna’yı :slight_smile:

Ps4 te oynamadiğim oyun kalmadı. Şuan beklediğim yakın zamanda hiçbir oyun yok. O yüzden boşluktayım. Kitaplar daha iyi geldi sanki. Ama thelou2 beni heyecanlandırıyor. E3 de çok sıkıcı idi. Bakalim önümüzde gamescom var. Umarım yeni bir Gow trailerı görürüz ve heyecanlanırım.

Peki bunuda mi bekleniyorsun? Bu oyun efsane olacak.

1 Beğeni

Pc’de bir ara oldukça uzun süre Pubg oynadım sonra Battle royale türü oyunları bıraktım. Sadece akşamları arkadaş grubumla Rainbow Six Siege ve Pc’de de strateji, management, sim türü oyunlar oynuyorum. Diğer türlü çokca vaktimi alıyor. Steam yaz indirimleri de geldi bakalım neler olacak :slight_smile:

1 Beğeni

Bu başka canım buna daha çok var. :slight_smile: Ben yakın zamandan bahsettim. :slight_smile:
@Ufuk bende pcde total war oynadığım zamanları özlüyorum. Şimdi pc kullanıcısı değilim ve oyun pcsi toplamak çok masraflı bir iş oldu.

2 Beğeni

Ben dolar 3.5’lardayken toplamıştım, şanslıyım o açıdan.

1 Beğeni

pazar sabah veya öğle vaktine kadar oyunla geçtiğinin ve arkadaşlarla eğlencenin dibine vurduğun en güzel günler.

1 Beğeni

4 yıl önce aldığım pc şuan anakart yüzünden neredeyse patlamak üzere. Yakın zamanda değiştirmek istiyorum. İlk önce başka şeyler var. Piyasa dolardan dolayı çok pahalı durumda ama elden ne gelir ki tutku varsa harcanan paranın canı cehenneme.

2 Beğeni

Yine de konsol candır. :slight_smile:

Oynanan oyunlara bakıyorum da herhalde strateji ve izometrik rpg oynayan bir ben varım :slight_smile:

Hangi strateji oyunlarını oynuyorsunuz? Ben Civilization 5, EU4 ve Total War Serisi’nden aldıklarımı oynuyorum. Gerçi 3-4 aydır hiç oyun oynamadım ama oynadığım zaman ağırlıklı olarak EU4 oynuyorum. Imperator: Rome’da DLC paketlerini çıkarsın onu da almak istiyorum ama bilgisayar kaldırmaz onu.

Ben konsol alana kadar hep bahsettigin oyunları oynadım. Hatta şuan Tropico 6 ile Frostpunkı bekliyorum. Aylardır açmadığım makineleri bu oyunlar konsola gelince açacağım.

Bıktıracak kadar total war serisi oynadım. şu anda strateji olarak I.rome var. yeni yamasını bekliyorum.

Ben felaket derecede özlüyorum total war grand campaing oynamayı. Hele son oyun Asyada geçiyor hep istediğim tür idi fakat nasip olmadı. Umarım bir gün konsollara da çıkar.:sweat_smile: