Biliyorsunuz bu forumda uzun zamandan beri bir cemiyetleşme var. Ben de bu cemiyetlerin listesini çıkarmak istedim. Açılışımızı şu karikatürle yapalım.
Unuttuğum varsa söyleyin eklerim.
Müzik alanında:
Merhaba arkadaşlar uzun süredir Rock müzik dinliyorum bence artık metal muzik dinlemeye gecebilirim diye düşünüyorum . Eğer bildiğiniz güzel metal gruplari varsa Thras ve Heavy metal olarak ayirip benimle paylasirsaniz çok mutlu olurum . Şimdiden Tessekurler.
https://www.google.com/amp/s/onedio.com/amp-haber/545852
@Muhammed_Deger ’in isteğiyle açıldı ve ilk videoyu kendilerinden bekliyoruz…
DİKKAT! Bu cemiyet İlluminati tarafından insanları kontrol altına alma çalışmalarının bir parçası olarak kurulmuştur.
O zaman gelsin Cem Karaca, dinlensin Erkin Koray, özlensin Barış Manço ve daha adını saymakla bitiremeyeceğim değerlerimizi burada hatırlayalım dostlarım. En çok sevdiğiniz şarkıları paylaşırsanız da dinleriz azizim…
Dinleriz…
Keyifle dinleriz…
Özlemle, sevinçle, çoşkuyla dinleriz…
Daha öne açılmamış olmasına şaşırmakla birlikte, güzel bir işe vesile olacağımın inancı ve mutluluğuyla başlığı açmış bulunuyorum. Sevdiğiniz klasik müzikleri paylaşabileceğiniz ya da suallerenize yanıt bulabileceğiniz aktif bir başlık olmasını ümit ediyorum.
[Richard Strauss - Don Juan, Op. 20]
Selam, biz müzik düşmanlarıyız. Hiçbir şey dinlemiyoruz, öyle ki bir şey dinlesek ne düşündüğümüzü unutuyoruz. En iyi şey kafamızı dinlemek.
Şu karikatürü koymazsak olmaz.
[görüntü]
Madem gelenekte şarkı paylaşmak var, biz de kendi tarzıma göre bir şey koyalım:
[10 hours of absolute silence (the original)]
Sessiz günler!
Yeni cemiyetimiz hayırlı olsun. Lafı uzatmayacağım. Açılışı Reggae müziğin öncülerinden Bob Marley’le yapalım.
Genel:
Bu başlık altında isyan ediyoruz.
Bazen sırf 20 karakterden az yazacağım diye kalp atıp geçiyorum.
Hayatta en az bir kere sanal sevgilisi olanlar ve terkedilenler adına açıyorum bu cemiyeti, hepinize selam olsun.
Kendisini 52 Hertz Balinası olarak hisseden, hissetmiş, hissedecek ve hissetme potansiyeli olduğunu hisseden kişilerin kendisini ait hissettiği bir cemiyet olarak kurulmuştur.
Cemiyetimizin kuruluş hikayesi:
Özet <a class="lightbox" href="https://krforum.kayiprihtim.com/original/3X/4/8/48a4ee9bf1ae3cf88329f926ff1fdbc4698b8379.jpeg" data-download-href="/uploads/short-url/amDK4QsXUlgMQG81dd1oYQt95i1.jpeg?dl=1" title="resim" rel="noopener nofollow u…
Evet haftaiçi sıkıcı işlerimizde çok çalışıp ya da okulda tahsilini tamamlayan ve bizler için en güzel an cumaertesi gecesi diyenlerin yeri. Haftasonunun sabah kahvaltılarından sonra belkide en güzel anı. Sizler cumaertesi gecelerinizi nasıl geçiriyorsunuz?
Okumamışlar Cemiyeti:
Yoksa siz de hala daha Yüzüklerin Efendisi okuyamayanlardan(!) mısınız? Eğer cevabınız evet ise tam da sizin gibi bu bu seriyi “henüz” okumamış forum üyeleriyle bir araya gelebileceğiniz bu cemiyet tam size göre!
Bu başlık altında seriyi okumayanlar olarak seri hakkındaki veyahut seri hakkında olmayan konularda sohbet edebiliriz(ve okumadığımızı utanmadan belirtebiliriz) Hatta belki bir gün hepimiz kitapları edinir ve topluca okumaya başlarız.
Hadi durma sen de gel!
Işte bizi bu cemiyeti kurm…
Merhabalar ahali. Adından da anlaşılacağı üzere, dünyaca ünlü bir bilim kurgu yazarı olan Ursula K. Le Guin’in (22 Ocak 2018’de aramızdan ayrıldı), Yerdeniz serisini okumamış (henüz…) üyelerimizin katılarak sohbet edeceği, şakalar yapacağı, belki küçük atışmalar yaşayacağı bir cemiyet bu. Dünyanın bu seri için “okuyanlar ve okuyacaklar” olarak ikiye ayrıldığına dair bir yorum görmemiş olsam da cemiyete gelen üyelerimizin tamamının bir gün bu seriyi okuyacağını umuyorum.
(Serinin ilk kitabı 1968…
Eminim Harry Potter serisini duymuşsunuzdur. Peki kitaplarını okudunuz mu? Cevap “hayır” mı? Hiç merak etmeyin. Bu başlık altında bunu rahatca itiraf edebilirsiniz. Sonucu mu merak ediyorsunuz? Yüzüklerin efendisini okumayanların sonucu ne olduysa ondan - ehem- hiç bir şey, sadece sizi okumanız için teşvik edeceğiz o kadar. Eğer okumak için gaza gelmeği bekliyorsanız buyrun:
Ve okumayanlar listesi:
@Arqonquin
@galeme
@sunbae
@birisi43
@JrThoth
@Mazotci
@ESO
@Emerald
@Burcu1
@smartestidiot
J…
Seriyi henüz okumamış, başlamayı düşünenleri böyle alalım.Sevgili yazarımız George R. R. Martin amcamız henüz yeni kitabı bitiremediği için son 2 kitap hala çıkmadı.
Serinin mevcut ve çıkacak kitapları
Taht Oyunları
Kralların Çarpışması
Kılıçların Fırtınası
Kargaların Ziyafeti
Ejderhaların Dansı
Kış Rüzgârları (Yayımlanacak)
Bahar Rüyası (Yayımlanacak)
Bu kitapların yanında dünya ile ilgili kitaplarda mevcut tabi.
Üye listesi
Arqonquin
@hunter
@Rena
@icE
@galeme
@Gelu
@Burcu1
@…
Ben okumadım ama kurbağa olmak istemiyorum. Ben Harry Potter hariç bütün cemiyetlerde varım.
1.Melisa
2.@iCE
3.@Rena
4.@Akahige
5.@jale
Spor Alanında:
Asıl konuya girmeden önce futbol sevmeyenlere sesleneceğim. Çünkü başlığı gördüğünüz an büyük olasılıkla “burada da mı futbol muhabbetine maruz kalacağız” diye düşündünüz. Aslında haklısınız. Futbolda kalitesizliğin kendisini sonuna kadar hissettirdiği, sıkıcı bir maç üzerine devlet meselesiymiş gibi bir hafta boyunca ateşli tartışmaların yaşandığı ve bir sonuca ulaşılamadığı, fanatik tiplerin futbol muhabbetlerinin bıktıran bir seviyeye ulaştığı, futbola siyasetin karıştığı bir ülkedeyiz.
Açık…
Edebiyat Alanında:
Elric Ruh Hırsızı’nı hiçbir sitede bulmak mümkün değil. İthaki’nin de kitabı tekrar basmaması nedeniyle seriye başlayamıyoruz. Kitabın tekrar basılması yönünde İthaki’ye belki baskı yapabiliriz diye bir cemiyet oluşturmak istedim. Tabi cemiyet konusu, işin espri yönü.
Elinde bu kitap olmadığı için seriye başlayamayan arkadaşlar katılım sağlarsa sevinirim.
Yoksa siz de bu herkesin çok övdüğü seriyi okuyup beğenmediniz mi? Bu cemiyet tam size ve sizin gibilere göre. Bu başlıkta seriyi beğenmediğimizi utanmadan söyleyebiliriz ve neden beğenmediğimizden bahsedebiliriz. Mesela ben fantastik edebiyatın gelişimine yaptığı katkıyı inkar edemesem de okuduğum başka fantastik kitapları(Yerdeniz serisi gibi) daha çok beğenmiştim. Kötü bir kitap değil ama gereksiz abartıldığını düşünüyorum. Ayrıca karakterlerin tamamen iyi veya tamamen kötü olduğu serileri pe…
Çizgi Romanda Kaybolanlara
Evet buraya çizgi roman okuyan herkesi bekliyorum, DC Marvel demeden gelin.
Okuyup beğendiğimiz çizgi romanlar hakkında konuşabileceğimiz bir konu olsun.
Not: Böyle bir konu bulamadım ve böyle bir konunun olması gerektiğini düşündüm.
[d17ac549bbb644cb3daef462a70076b2]
Birkaç gün önce yazdığım okuma etkinliğini başlatıyorum. Şimdilik isimlerini ileten benimle birlikte 4 arkadaş olmakla birlikte katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini konu altına bırakabilir.
Okuma etkinliğinin düzenini şöyle belirledim. Sizlerin de fikirlerini görmek isterim.
Önce kitap üzerinden mi yazar üzerinden mi yoksa belirli bir tür üzerinden mi gideceğiz onu belirleyelim. Örneğin önce Hüseyin Rahmi’nin bütün eserlerini mi okuyalım, yoksa baştan başlayıp devam mı edelim yoksa önce kom…
Tsubasa animeleri veya mangaları hakkında burada konuşalım. Ben mangalarını okudum. Hazır Rising Sun serisi de yakın zamanda bitmişken başlık açayım dedim. Bence herkes en sevdiği karakteri söyleyerek başlasın. Benimki animelerde olmayan Naturezza. Yine animelerde olmayan Levin’i de çok severim. Neden hiç World Youth serisini uyarlamayı denemediler bilmiyorum. Bence en iyi tsubasa serisiydi. Road to 2002 World Youth’tan sonra geçiyordu. Onu uyarladılar ama world youth’tan tanıdığımız karakterler…
(Mangası var diye buraya koydum)
Harry Potter Okumamışlar Cemiyeti vardı ve ben böyle bir cemiyet yaratmak istedim.
Harry Potter serisini okumayı nasıl karar verdiniz?
Kitabı beğendiğiniz mi?
Kitab hakkında düşünceleriniz.
Sınıf arkadaşımı seriyi okuyacaktı. Benden okumak istediyimi sordu. Ben de Harry Potter kitablarını aldım. Kitabı beğendim. Kitabı herkese tavsiye ediyorum. Çocuk kitabı değil ve çox ilginş kitaptı.
Kampanya Alanında:
Kitapoloji indirimini kaçırdığı için hayıflanananlar cemiyeti vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bir de böyle bir cemiyetimiz olsun bakalım. Alışverişe hazır, kartları çıkarmış, paraları hazırlamış ama hayal kırıklığı ile karşılaşmış olan kardeşlerimize özel…
Bu başlık altında doya doya konuşabiliriz.
Oyun Alanında:
Beyler, bayanlar Fifa 2019 ultimate team kadrolarımızı paylaşalım ve görevlerde birbirimize yardımcı olalım? Kimlerin takımları var ve hangi platformda oynuyoruz? Ben ps4 de oynuyorum şuan evde olmadığım için kadromu paylaşamıyorum.
Evet forumda sanki böyle bir konu vardı ama ben mi bulamadım diyerek, bu cemiyeti açmış bulunmaktayım. Hep beraber oyun oynayıp daha yakından tanışabiliriz. Tabiki bu cemiyet sadece PlayStation kullanıcılarına özel çünkü Steam kullanıcıları için ayrı bir grup var.
Evet efendim psn ID: Buyici
Çok geniş bir oyun yelpazem var. Bu aralar çok sık oynayamıyorum ama beraber oyun oynayıp muhabbet etmek isteyene her zaman vakit ayırırım.
Televizyon Alanında:
Ben 10 serisi hakkında bir başlık göremeyince kendim açayım dedim. Ben 10 çoğumuzun çocukken izlediği ve az hatırladığı bir seri ama ben yakın zamanda orijinal dilinden sırayla izledim. Benim favorim Ultimate Alien. Bunda lovecraft hikayelerini sevmemin de etkisi vardır herhalde. Yeni çıkan reboot serisini izlemedim. Neden on yıldan fazla harcayarak oluşturdukları evreni bozdular anlayamıyorum. Ayrıca ben 10 hakkında güzel videoları olan bir youtube kanalı buldum.
https://m.youtube.com/channel/…
Saanirsam tarihin arka odasi cumartesi gecesi oluyordu. Sabah 4 5 6 artik allah ne verdiyse … 1 +1 bekar evinde kanepede yatar acar masal gibi dinleye dinleye uykuya dalardim. Az sey katmamistir bana. Bir tek sanatina lafim yok Yaprak Hanimin sesi cok zorlardi beni. Birde Murat habire gelen mesajlara had bildircem diye konuklarin lafini kesiyordu ona uyuzdum…Bu iki durum hariç godugum en iyi programdi. Halen izlerim (youtube da var neredeyse tum bolumler) Teke tek de o yolda gidiyor sadece konse…
29 Beğeni
Arqonquin
(M. Yusuf)
Mayıs 12, 2020, 4:55ös
2
Çok faydalı bir liste olmuş, elinize sağlık. Ben 10 sevenlere göz atıyorum hemen
3 Beğeni
Akahige:
Okumamışlar Cemiyeti:
Merhabalar ahali. Adından da anlaşılacağı üzere, dünyaca ünlü bir bilim kurgu yazarı olan Ursula K. Le Guin’in (22 Ocak 2018’de aramızdan ayrıldı), Yerdeniz serisini okumamış (henüz…) üyelerimizin katılarak sohbet edeceği, şakalar yapacağı, belki küçük atışmalar yaşayacağı bir cemiyet bu. Dünyanın bu seri için “okuyanlar ve okuyacaklar” olarak ikiye ayrıldığına dair bir yorum görmemiş olsam da cemiyete gelen üyelerimizin tamamının bir gün bu seriyi okuyacağını umuyorum. (Serinin ilk kitabı 1968…
@Arqonquin hep senin başının altından çıkıyor bunlar
5 Beğeni
Rena
Mayıs 12, 2020, 5:31ös
5
9 Beğeni
Arqonquin
(M. Yusuf)
Mayıs 12, 2020, 5:54ös
6
5 Beğeni
mit
(M. Ihsan Tatari)
Mayıs 12, 2020, 6:10ös
8
Yüzüklerin Efendisi Okuyup Abartıldığını Düşünenler Cemiyeti
Bu neymiş ya? İlk defa görüyorum, iyi mi? Tiz kelleleri vurula!
O değil de ne çok cemiyet varmış. Resmen örgütlenmeye yardım ve yataklık platformu olmuşuz
17 Beğeni
Ben de diyorum böyle bir cemiyet açmama rağmen neden ban yemedim. Banlanmam değil mi?
4 Beğeni
mit
(M. Ihsan Tatari)
Mayıs 12, 2020, 6:18ös
10
Ban mı? Hahaha! Ban… Şakacı seni.
14 Beğeni
foruma her gün bakıp da tek bir yorum bile yapmayanları kurtarma ve yaşatma cemiyetinin tek üyesi olabilir miyim acaba?
Çok beğendim bu başlığı, özellikle müzik dinlemeyenler ve okumayanların isyanları :))
Elinize sağlık
9 Beğeni
Bende ‘‘Cemiyet Kurmak İçin Cemiyet Kuranlar Cemiyeti’’ mi kursam?
6 Beğeni
Soultake
(Eren)
Mayıs 13, 2020, 9:05öö
13
Zaman Çarkı Okumamışlar Cemiyeti de mi kurulsa acaba
4 Beğeni
Rena
Mayıs 13, 2020, 9:29öö
14
Ben mutlaka üyesi olurum…
3 Beğeni
Daimi üyesi hatta, ben! (olunacak çok kitabım var. Onlar bitince Zaman Çarkı inşallah)
3 Beğeni
Ben de böyle bir konu ne zaman açılacak diye merak ediyordum. Birileri sesimi duymuş galiba.
3 Beğeni
ebuka
(EBUZER KALENDER)
Mayıs 14, 2020, 8:36öö
18
Ben daha önce bir cemiyet kurmuştum aslında: Mührünü Yalayanlar Cemiyeti. Üye sayısı oldukça fazla. Sizleri de beklerim…
4 Beğeni
Rena
Mayıs 14, 2020, 8:42öö
19
Ben bulamadım ama. (20 karakter)
4 Beğeni
Rena
Mayıs 14, 2020, 8:44öö
21
Anladım, teşekkür ederim.
3 Beğeni