Hayatımın en büyük ikilemi. Kitaplığımda İnce Memed ve Proust delta mı olsun düz mü…
Bir tarafta özel basım manyaklığım, öbür tarafta göz ve genel beden sağlığım. Tarafını seç.
Hayatımın en büyük ikilemi. Kitaplığımda İnce Memed ve Proust delta mı olsun düz mü…
Bir tarafta özel basım manyaklığım, öbür tarafta göz ve genel beden sağlığım. Tarafını seç.
Keşke farklı kapakla bassalar. Hiç beğenmiyorum güncel kapak tasarımını YK kitaplarının.
Aynı şeyi hesaplamaktan kitabı alamıyorum kaç senedir. En çok okumak istediğim kitaplardan biri İnce Memed ama öyle mi olsun böyle mi olsun demekten kitabı okuyamıyorum. Ama sanırım ben toplu baskı zaafım yüzünden okuma kolaylığı ve göz sağlığını bir kenara bırakacağım ve hem İnce Memed hem Kayıp Zamanın İzinde’yi Delta’dan okuyacağım.
@Voldemort karton kapağı ben de beğenmiyorum özellikle sırt kısmını. Ama Delta baskısı gerçekten çok iyi.
Benzer durumdayız
Toplu baskı sevenler için baskı kalitesi nedeniyle Delta serisini tavsiye ederim.
Yaşar Kemal’in eski Adam yayınlarından ciltli baskıları var. Bu ciltli baskılar bazen alınabilir fiyatlara bulunabiliyor.
Ben de fotoğrafta olmayan 2 eksik kitapla bunlar var Delta’dan.
Günün en güzel haberi. Demek telif sorunu çözülmüş. Kızıyla mahkemeliklerdi. Yaşar Kemal YKY’de kalmalıydı. Çok güzel oldu.
Gözümü alamıyorum ama
hocam sende eksik çok Füruzan Toplu Öyküler - Toplu Romanlar ; Evliya Çelebi , Sait Faik Abasıyanık Tüm Eserleri
Tam olduğuna dair, tüm serinin ben de olduğuna bir iddiam olmadı.
Bu cümleden dolayı diyorsanız, 2 kitap fotoğrafta yok anlamında dedim onu.
hocam siz espriden de anlamıyorsunuz sanırım. İyi okumalar dilerim.
Yazdığınıza yanlış anlaşılma var diye bir açıklama getirmiştim ama neyse öyle diyorsanız öyle olsun.
Teşekkür ederim.
Kitap365 ve Kitapbulut sitelerinde İnce Memed stokta görünüyor. Sipariş versem gelir mi sizce?
Gelir, YKY İnce Mehmet’in telif sorununu halletti. Yeni basımı yapıldı.
Tekrar baskılar için bandrol alındı ama basımı hala gerçekleşmedi kendi sitelerinde hala tükendi görünüyor. Neyse yeni baskı tüm sitelere dağıtıldıktan sonra sipariş vermek daha iyi olacak gibi.
Şu anda kitapyurdunda da stokta görünüyor.
Kitapyurdu’nda olduğunu görmemiştim teşekkürler, sipariş vereceğim.
Kayıp zamanın izinde yeni baskı yaptı mı acaba? Temmuz 2019 görünüyor son baskısı, yok ama stokta.
Sonrasında yeni baskı yapılmadı, baskı sayısı az oldu bu kez galiba kısa süre de bitti.
Bana nasip olmayacak galiba artık yavaş yavaş emin olmaya başladım