Offf müthiş, iki tane ayirttim. Valla kutusu canımı çok sıkıyordu. Harika oldu. Abi kargo hızını da inanılmaz kıskandım.
Üstat fiyat çok uygundu, ben de bir adet sipariş verdim. Hatta yanına 3 kitap ekleyip 100 lira yaptım, kargo da bedava oldu.
Çok teşekkürler.
İyi Okumalar. Evet fiyat çok uygun.
İngiliz Edebiyat Tarihi 2-3 ay önce 70-80 TL civarıydı. Bugünlerde 150 TL oldu. Bu kitap yeni baskı olsaydı 150 TL’den aşağı olmazdı.
Çok teşekkürler. Bu çok ama çok güzel oldu. Sipariş? Hemen hallettim…
Aynen ben de aldım. 100 lirayı biraz geçip yanına Kazım Taşkent serisinden eklemeler yaptım.Bugün kargo ya vermişler . Çok teşekkür ederim.
Akşam akşam masraf açtın başıma. Bunun da faturasını adresine gönderiyorum. 
Ama güzel masraflardan olmuştur bu… 
“Faturayı başka adrese mi gönderelim?” diye sordular. Evet, dedim. Lütfen @alper’e yollayın. 
Şaka bir yana güzel oldu ama yanına da bir şeyler ekledim. Ondan emin değilim. Kazuo alacaktım, merak ediyordum ama istediğim kitapları tükenmişti. Ben de Hesse’den yana oy kullandım. O da merak ettiklerim arasındaydı. Gerçi Bozkırkurdu ile anlaşamadık ve başka bir zaman okumak adına rafa kaldırmıştık. Bakalım…
Son zamanlarda kendimde fark ettiğim şeylerden birisi önce biyografi bilgisine ihtiyaç duymam. Bunu şiir kitaplarını okurken çok hissettim. Maalesef kitaplarda şöyle on-on beş sayfalık biyografiler yok. En azından birkaç sayfa olsun. Bazı dönem eserleri veya dönem dışı olsa bile yazarların hayatlarına dair dikkat çekici noktalar eserleri anlamakta çok faydalı oluyor. Nazım’ı okurken çok zorlandım. Tarihi bilgiler, olaylar ve kronoloji bakımından kafamın içi yün yumağı gibi. Haliyle bazen arap saçına dönüyor. Bana kalırsa ya yazarların biyografileri basılmalı ayrıca ya da kitap içlerine daha doyurucu biyografiler eklenmeli. Ben önsöz yerine daha çok tercih ederim. Ha, bu konuya nereden geldik? Kafamın içinde labirentler karmaşık ondan geldik. Delta serisinde özellikle detaylı bir biyografi isterdim her yazar için. Eserlerini okumadan hayat hikâyesini okumak ve daha sağlam adımlar atmak isterdim. Bu biraz beni üzdü. Bu yüzden değinmek istedim.
Hiç sorma. Yaktın bizi @alper . Ama sayende iyi fiyata aldık.
Muhtemelen biz bitirecez stoğu zaten.
Adresi bende alayım

https://www.yapikrediyayinlari.com.tr/ince-memed-1-2-3-4.aspx İnce Memed’in de baskısı yoktu o da stoklarda görülüyor.
İşte bu harika .Uzun zamandır bu kitabı bekliyordum.
FHD II ve III’ten bahsediyor olsalar gerek. I zaten satıştaydı. II ve III henüz satışta gözükmüyor. Açacaklar mı acaba?
Sanırım açmışlar ve tükenmiş. Çok az konuldu demişti telefonda.
Bildirim gelirdi diye düşünüyorum ama bilemedim. Teşekkürler yine de.
Ben de bekliyorum bir umut 
Eskiden olsa fatura işime yarardı ama şimdi ne yapacağım. KDV iadesi kalktı.
Şirket olsam gider gösterirdim ama kitabı kabul etmezler. ![]()
Fatura göndermek yerin kart bilgisi daha iyi olurdu sanki. ![]()
Abi üç tane varmış toplamda bitmiş olabilir. Ama yakında basılır FHD’ler. Çünkü 1 gelmişti. Bende hemen kare sanatlara baktım acaba şömizi yenilenmiş falan var mı diye. Yok tabi
Bence bu Delta’lar yılbaşı hediyesi oldu bizler için. Sait Faik olaydı vallahi Çıplak Vatandaş, 12 Years Slave filmlerindeki gibi koşacaktım. 
Benim Füruzan Delta baskısı kitap kargoya verildi e-postası gelince ruh halim böyleydi.
Sait Faik olsaydı ne olurdu bilemiyorum. ![]()
Delta’nın yenisi…
https://www.eganba.com/butun-eserleri-elestirel-basim-tevfik-fikret-delta-kitabi-tevfik-fikret
Cahilliğimi aydınlatmama yardım edin. Eleştirel basım nedir? Ne demek istemektedir? Kim eleştirmiştir? Neden eleştirmiştir? Toplu eserde eleştirinin alakası nedir?