Devam Eden, Eksik Kalan, Baskısı Olmayan ve Tamamlanan Seriler

#f03c15 Enginlik serisi : 3 kitabı çıktı, ilk kitabın baskısı yok. 4. Kitap için çevirinin tamamlandığı söylendi ancak baskıda sorun olduğu sebebiyle ertelendi. 2020den önce gelmeyecek.

#f03c15 Dune : İlk dört kitap ithakiden çıktı, 5 ve sonrası için çeviri bekleniyordu ancak son durum belirsiz. Serinin kabalcı ve sarmal baskıları parça parça bulunabiliyor.

#f03c15 Asimov Vakıf ve Robot Serisi : Robot serisinin ilk kitabı var ancak devamı için telif sorunu olduğu paylaşıldı. Vakıf serisi için de aynısı geçerli. Son durum bilgisi yok.

#f03c15 Doğruluk kılıcı serisi : İlk 3 kitap çevrildi. Çevirmen değişti dördüncü ve beşinci kitap 2020 ilk çeyrekte çıkacak dendi.

#f03c15 Lorien Serisi : Serinin 4 kitabı Artemis yayınlarından çıktı. 6 numaranın gücü kitabının baskısı yok. Devamı hakkında bilgi yok.

#f03c15 Leibowitz İçin Bir İlahi : İlk kitap bilimkurgu klasiklerine katıldı, devamının çıkmayacağı belirtilmişti ancak bu bilimkurgu serisine dahil edilmeden önceydi. 2. Kitabın dahil olup olmayacağı bilgisi yok.

#f03c15 Kara Prizma : Serinin ikinci kitabı yeni bir çevirmene geçtiği için gecikti. Son bilgi çevirinin devam ettiği yönündeydi.

#f03c15 2001 : Uzay Macerası : Seri bilimkurgu klasiklerine dahil edildikten sonra 2010 vs kitapları çıkmadı. Eski kitapların baskıları yok, sahaf vicdanına kalmış fiyatlarla satılıyor.

#f03c15 Ara Dünya(Neil Gaiman) : Serinin ilk kitabının baskısı tükendi, devamı basılmayacağı söylenmişti.

#f03c15 Sendrom Serisi (Scalzi) : İlk kitap çıktı devamı çıkmadı, devam edip etmeyeceği bilgisi yok.

#f03c15 Uzun Dünya : İlk kitap çıktı, baskısı bitti. İlk kitabın yeniden basılacağı ve 2. kitabın da takip edeceği bilgisi yakın zamanda paylaşıldı.

7 Beğeni