Kendim çevirmeye başlamıştım ancak zaman yetiştiremiyorum

Sanırım manga sitelerinde de yok, ya da ben bulamamış olabilirim.
Bulmak zor ama isterseniz .cbr olarak elimde olması lazım. Özelden yazarsanız akşama gönderebilirim.
Neden bilmiyorum ama dexter serisinin devamının da Türkçeye çevrilmesini isterdim. Bence kitaplar akıcı ve heyecanlıydı. Diziyle paralellikleri olsa da kitap serisini de bitirmek isterdim.
İnternette malum kaynaklardan rastgele aramalarda İngilizce olarak bulduklarım oldukça kalitesiz ve soldan sağa okunan cinstendi. Yine anime ve manga konusunda ünlü malum bir siteden yaklaşık 3 GB boyutunda sağdan sola okunan kaliteli bir versiyonunu buldum (tabii ki İngilizce). Malum sitelerden okunacaksa o versiyonunun okunmasını tavsiye ederim. Link vermek yasaktır diye buradan yazmıyorum.
Bu arada korsanı savunmuyorum, bu bahsettiğiniz ciltli edisyon ülkemizde basılsa kesinlikle alırım.
Arkadaşlar birisi Instagram hesabından ithaki yayınlarına "The Testament of Loki - Joanne Harris"i sorabilir mi? Benim hesabım yok. Lokinin Müjdesinin devamını merak ediyorum. Çıkarmaya pek de hevesli değiller galiba.
Yazdım, cevap verirlerse eğer size geri dönüş yaparım.
Çok teşekkür ederim. İnşallah çıkaracağız diyip bırakmazlar tabi. Bir tarih bile verseler olur.
Devamının geleceğini düşünmediğim için ben hiç elimi atmadım bu kitaba. Umarım devamı gelir de bir oturuşta okursunuz.
Aslında tekil olarak okunur. Ben çok keyif almıştım. İskandinav mitolojisinin bitişini hepimiz biliyoruz. Standart bir şey ve Ragnarök kaçınılmaz oluyor. Yazar sadece kendince yeni bir son hazırlamış. Sadece onu çok merak etmiştim. Ben çok beğenerek okumuştum. Kesinlikle tavsiye ederim, gönül rahatlığıyla. :))
Bu seri umarım tekrar basılır.
Nemesis Kitap her gün aramama rağmen inatla telefonlarını açmıyor. Serinin üçüncü kitabını bas artık Nemesis. 2 yıl oldu.
Nemesis sonunda telefonumu açtı. The Sıxth Wıcked Child’in çıkacağını, tarihin belli olmadığını söyledi. Yayın programlarına almışlar. Çok geçte olsa mutlu son.
Ne anlatıyor filan bilmiyorum da baskının şahaneliği, özeni, siyahlığı ve altın yaldızları, o sayfa kenarları, o kutusu…
İthakiden gelicek. 20krktr
Blackwell Felsefe ve Popüler Kültür serisinden bahsetmek istiyorum. Çeşitli makale ve denemelerden oluşan bu eserler popüler kültürü, büyük düşünürlerin fikirlerini geniş kitlelere öğretme ve bilindik kılma amacını taşıyor. Bu yolla hem sevilen eserlerin perde arkasını aralıyor, aldığımız zevki arttırıyor hem de bazı güçlü felsefi fikirlerle tanışmamızı, farklı düşünmemizi sağlıyor.
Bu seriden birkaç kitap Türkçe’ye çevrilmişti: Hobbit ve Felsefe (İthaki), Game of Thrones ve Felsefe (Notabene), Madmen ve Felsefe (Mediacat), Matrix, Simpsonlar, Seinfeld, Yüzüklerin Efendisi (Güncel Yay. Keşke düzgünce tekrar basılsa.)
Henüz Türkçe’ye çevrilmemiş olanları yayınevlerine önermek istiyorum. Gözden kaçan olduysa affola.
Dizi ve Film: The Good Place, Star Trek, The Americans, Black Mirror, The Wire, House of Cards, Watchmen, The Wonder Woman, Madmen, South Park, Family Guy, The Office, Westworld, Veronica Mars, Son of Anarcy, Walking Dead, Downton Abbey, Battlestar Galactica, Arrested Development, Big Bang Theory, True Blood, Sopranos, SpongeBob, Curb Your Enthusiasm, Futurama, Justified, It’s Always Sunny in Philadelphia, Doctor Who, Orhpan Black, Neon Genesis, Community, Alien, Inception, Terminator, Superman, Batman, Superman, Blade Runner, Green Lantern, James Bond, Transformers, Jurassic Park, Hannibal Lecter, The Princess Bride, Divergent, Astro Boy.
Oyun: Bioshock, Final Fantasy, The Legend of Zelda, World of Warcraft, Halo, Dark Souls.
Müzik: Black Sabbath, Fink Floyd, Metallica, Bob Dylan, Beatles, grateful dead, Johnny Cash, Bruce Springsteen
Radiohead, Jimmy Buffett, Led Zeppelin
Rolling Stones, Leonard Cohen, David Bowie.
Kitap: Dune, Alice, Enders Game, The Hunger Games, Narnia, The Wizard of Oz, Altın Pusula, Maymunlar Gezegeni, Dungeons and Dragons, Frankenstein, Drakula, Diskdünya, Kara Kule.
Diğer:
The Devil and Philosophy: The Nature of His Game.
Hip-Hop and Philosophy: Rhyme 2 Reason.
Poker and Philosophy: Pocket Rockets and Philosopher Kings.
Baseball and Philosophy: Thinking Outside the Batter’s Box.
Soccer and Philosophy: Beautiful Thoughts on the Beautiful Game.
Anime and Philosophy: Wide Eyed Wonder.
Manga and Philosophy: Fullmetal Metaphysician.
Martial Arts and Philosophy: Beating and Nothingness.
Philip K. Dick and Philosophy: Do Androids Have Kindred Spirits?
Bir Moorcock Külliyatına hayır demezdim fakat külliyat içerisinde hikaye olarak diğer Moorcock kitaparından farklı bir noktaya koyduğum Corum Jhaelen Irsei hikayelerinin en azından dilimize kazandırılması gerektiğini düşünüyorum.
Ithaki’den bekliyorum. 2001 okuduk diğerlerinden ses seda yok hala ya da benim haberim yok